Guuten morgen!

Idag har jag BARA haft sexton sidvisningar. I förrigår 57 st så dagens BARA är en riktig BARA. Men å andra sidan har kl. inte ens blivit halv två.
Har precis käkat frukost! Trots att klockan är såhär mycket. Vaknade egentligen kl 11 då kyrkan här brevid började ringa, men jag låg kvar ett bra tag.

Anyway. Vad har jag haft för mig dessa dagar? Det var 2-3 dagar som inte var strandvänliga så man har inte kunnat steka.
Har istället varit i Skärholmen Centrum, kan räkna antalet gånger jag har varit där i hela mitt liv på en hand.
De har i alla fall börjat göra om en hel del och det ser ljust ut. Köpte endast ett linne från MONKI - en butik som jag definitivt besöka igen!
Det var jag och Sibar som åkte dit, på plats träffa vi Christina så vi tre gick för att träffa Johan som jobbar där på ett fik och där satt även Marcus. Träävligt träävligt!

Minns inte riktigt vad vi hade för oss den kvällen? Vi antingen fikade eller så tog vi någon drink (apelsinjuice) på Barolo.
Dagen efter så hade vi lunchinbjudan här hemma. Så det var en hel del människor här. Senare på kvällen så gick jag och Christina till TK och träffa Francisco över några drinkar. Det var smockat på stället. Eller nåt. Haha

Just den här dagen så började min näsa att flagna också. Eller det flagnade aldrig riktigt utan... eller alltså, jag hade använt en väldigt opassade "efter-sol" kräm. Denna kräm var inte en "efter-sol" kräm någonstans. Det var en riktigt fettig kräm. Så på något vis så lagrades ett lagen på näsan som man kunde ta bort sen. Men färgen försvann aldrig riktigt.

Förrns dagen efter....
Då började min panna att flagna! Eller, inte flagna...utan det var samma visa som med näsan. Men näsan bytte aldrig färg, pannan däremot. Där fick jag en ROSA FLÄCK! Likt de som kommer från en två-veckors-semester-på-Kreta-utan-att-ha-bra-pigment-och-stekt-för-mycket-och-länge.
Dessa rosa fläckar har spridit sig till bröstkorgen och armar.
Så numera har jag en hudton som kan beskrivas som BRUN-ROSA-FLÄCKIG! naajjs!

 

Hemskt värre.

Igår var det i alla fall strandvänlig dag så vi drog oss ditåt. Jag pappa mina systrar Ilham och Mirella. På plats träffa vi Terese, Besmin och Zaline. Ruuligt.
Tog även mitt första dopp i år. I alla fall i sthlm.

Gårdagans efter-strand aktivitet var en fika med Ilham och Johan. Efter fikat gick vi till TK för att kolla läget. Lika smockat som vanligt.
Haha.
Sen gick vi runt runt runt stan i brist på annat å göra. Sen blev dte lite för sent för oss att bara gå runt runt så jag och ilham gick hem till mig, tog ut bön-säckarna till balkongen med varsin skål nötter och satt där hela enda in till natten och bara prata.

Vi pratade om hur alla varit taskiga och hittat på egna bus då detta var vår SISTA helg tillsammans. Jag åker om fyra dagar. Ilham reser om två veckor.
Idsala fick för sig att vara med hennes klasskompisar. Sibar fick för sig att åka till Linköping. Och min kära syster fick för sig att grilla med hennes kompisar.
Så mycket kärlek har jag och Ilham fått av våra vänner (:
 Det är tur att vi har varann åtminstone Ilham, tur att vi har varann!

Nu ska jag och min vapendragare ut på ett nytt äventyr. Vi ska åka rullskridskor runt bantar-rundan i Södertälje!
Vi har slagit två nya historiska händelser i Södertälje i år.
1. Syrian tjejer cyklar runt bantar rundan - under rush-tiden!
2. Syrian tjejer åker inlines/rullskridskor runt bantar rundan.

Det ni!

Senare ska jag på AFF matchen. Heja heja! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.




Njut till denna så länge!

Apologize - One republic feat Timbaland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0