duktig flicka

yes, det har jag varit idag.
igår sov jag som en stock, hörde ett pip av familjen när dom begav sig till skola å jobb. Men idag var det inte detsamma.. fabbe kom in i rummet tio tusengånger och skulle öppna varenda låda i båda byrålådorna - flera gånger.
Jag vakna till liv runt tio, såg att vi inte hade smör hemma...och skogaholms limpan är inte gjort för å toastas. Så jag käka en skål med burgul istället - röd burgul. mmmmmmmmmmmmmmm
Med en kopp kaffe självklart. Sen diska jag och städa efter dom tre häxorna, sen var det bara att sätta igång med maten. Potatisen skulle hackas, persiljan skulle småsmåsmå-hackas och detsamma med löken.
Nu är potatissalladen uppäten och jag ska snart bädda sängen å sen åka upp till skärholmen för å köpa klart det allra allra sista inför julen.

Jag vet vad jag ska för julklapp! Och jag är överlycklig :)

Manifestationen igår var riktigt jobbig faktiskt. Men det gick....

Vad mer? Jag måste duscha, men vågar inte riktigt göra det nu innan vi ska ut.. jag är nämligen grryymt förskyld. Hade feber hela kvällen igår (inte världsbäst idé att stå i minusgrader i flera timmar när man är überförskyld)

Å nu är mina öron sådär, läskigt täppta och halsen värker och den är dessutom riktigt slämmig. Mmmm, mysigt mysigt:) Näsan är snorig, bara så att ni vet!


A juste, jag pratade med Ulf, han från Scania, igår. Jag ska dit imorgon halv nio för å kolla läget å så. Men sen så är inte deras kontor i huvudbyggnaden vilket känns grymt tråkigt. Men i alla fall, pappa kommer å hämtar mig för jag hittar inte riktigt dit...

Nu ska det bytas om inna jag får höra att jag är slö som en sköldpadda igen. Höhö

Tjarå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0