guten abend!

Jah. Juldagen är nu över....
Igår fick vi faktiskt mer besök, mycket mer än jag anat faktiskt. Men det gick bra ändå! Och så var vi ju på festen. Alltså, jag förstår inte...det var fest i geneta, hovsjö och typ tre andra stora ställen och det var SMOCKAT på alla. Det var tom fest i norsborg! SMoooohooockat! Vi fick sitta vid bordet närmast entren! Och jag satt på kortsidan, så fullt vare! Å att dansa rätt steg var det ingen talan om, det gick verkligen inte.
DJ nino var faktiskt duktig men att spela sån musik på juldagen känns sådär, då kan man lika gärna gå ut å festa på stan? Mycket roligare i så fall. Juldagen ska vara lite mer, fin.
Min fötter dog. Vad mer? Det var kul. Ett jäkligt pusskalas hela tiden, som vanligt. Pussas hit å dit.
Vi kom väl hem runt halv fyra på morgoneen och vi kolla på lite tv å sen var det nog.
Ajuste. Baileys med mint smak? Smakade inte mint för fem öre. Och jag slockna efter två glas. Men jag höll mig ifrån å sova. HAHA ajuste! Vi spelade GENI igår. Jag och mina systrar. Jag köpte den till Sina, så den är anpassad för 7-10 år. HAHAHAHAHA alltså... vet inte om jag borde skriva ner alla dumma kommentarer och svar här. Nästan FÖR PINSAMT: Jag vann, självklart. Men jag måste erkänna att vissa var lite omöjliga eftersom dom ju är anpassade för dom små, jag vet ju inte vad vissa karaktärer i dom nya filmerna heter? Om jag känner för å skriva lite senare på dan så kanske jag skriver ner allt hahaha. Myyyycket garv var det i alla fall!

Jag känner inte skrivandets rytm idag haha. Tror jag håller på å blir sjuk igen. Å om jag inte blir sjuk så är det rena rama miraklet. Men blev genomvåt på dansgolvet å sen när man skulle hem så gick man den där biten till bilen med öppen jacka å allt.
ÅÅÅ hade en jättemysig dröm! :)

Jag hann inte slå upp ögonen imorse (för typ två timmar sen) innan mammas arbetsvänninor kom hem till oss för å säga go jul. Två sekunder senare kom min moster och hennes man med mammas moster till oss. Och två sekunder efter det kom morbrors fru med hennes barn, Sinelle och Galyion också. Galyion hade för snygga kläder, riktigt såhär, slimmade jeans med kedja hängande och en rockig kavaj till. As rolig.

Å aaaaaaa....Ska snart ta å byta om till finkläder igen. Jag å mamma ska tillmormor o morfar å sen vidare till Idsalas familj för å sen gå upp till morbror som bor i området över oss. Vi ska önska dom en god jul (i efterskott?:P) jag ska plocka på mig godis för imorgon får jag äta det igen! Imorgon har det gått ett helt år utan godis och jag kan inte påstå att jag saknat det så mycket, suget har kommit kanske två eller tre gånger under hela året.
Det blir ingen stan idag i alla fall. Sa att jag skulle, men aaae, aldrig att jag ska ner för ¨trängas. Å dator orkar jag inte heller köpa idag. Imorgon kanske!

Nu orkar varken jag eller du fortsätta så... Tjarå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0