Hej Å hå!

Sitter hemma just nu med tusen miljoner ungar springande här utanför mitt sovrum. Det känns som att de är tusen miljoner stycken av dem, men egentligen är det bara fyra stycken. Tre kusiner och en syster.

Fabbe Idsala och Sibar var inne i rummet för ungefär en halvtimma sen. Idsala stog på min låda, eller...det är ingen låda, det är en sån där grej som man har vid sängens slut, vid fötterna. Vissa har en kista liknande grej. ANYWAY. Hon stog på den, kan ni tänka er hur högt man var tvungen å kolla på henne? Fabbe var och rota i mina lådor som jag har under sängen och lyckades gräva ut en hel påse med skräp. Sibar stog emellan oss alla och prata. Det hon är bäst på, prata.
Allt det här ger en huvudvärk. Suger ur ens energi. Men samtidigt är det, det här som ger en energi.

Sent igår kväll så sparade jag ner gotlandsbilderna på datorn, på skivan fanns även två filmer som var två timmar långa. På en av dem fanns även Fuat Deniz föreläsning som han hade för oss där. Och jag ångrar skiten ur mig att jag inte lyssnade på honom just nu, ångrar att jag inte koncetrerade mig, ångra att jag inte radera ut assyr, assyrer,assyr-land eller vad det nu var han sa och bara lyssna...istället kunde jag ha bytt ut orden mot "vårt folk" "vårt land". Men nej, det gjorde jag inte och det lämnar mig istället här kvar med en massa frågor.

Fabbe är i köket och käkar vårt godis.

ajuste! anledningen till att jag blogga nu. Jag ska visa er ett klipp på min älskling från förra årets So you think you can dance. Brukar tycka att det är konstigt att folk "känner igen sig" eller "förstår sig på budskapet" som dansen ger... men den här dansen, oj vad det rockar. Förstår mig inte på jsut den här stilen contemporary men vilken jävla känsla!!
Och kolla på Ivan-före och efter dansen, världssöt! Man smälter
 


Tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0