Hej kärisar

se vad fin rubrik, idag är jag lite kärleksfull... men bara lite. Jag lyssnar på Amy Diamond - stilla natt, bara en sån sak?

I alla fall, julafton! Dagen började redan runt halv fem... en bil på parkeringen mittemot oss började tjuta. Och den tjöt och tjöt fram till halv elva på förmiddagen. Och natten innan, när jag skulle lägga mig så kunde jag inte sova utan låg mest och tänkte på hur saker och ting kunnat vara annorlunda om jag inte lyssnat på folk. Men det där är en annan femma. Idag är vi kärleksfulla!
Den där bilen som tjöt, ja. Innan jag vaknade till så hörde jag liksom tjutandet i min dröm. Jag drömde att det var min nya audi bil i "sportmodell" eller vad det nu heter, en sån liten tuff bil. A den låg parkerad på berget som vi har här på kvarnberget.
Jag hade parkerat den på berget, över natten och så började den plötsligt att tjuta, och när jag kollade ut från fönstret så hade jag fått parkeringsböter också....jah! Jag å mina drömmar!

När vi åt julbord så kände Sina sig tydligen i behov för å erkänna en å annan sak. "Vettni att jag en gång, när jag skulle duscha (kroppen) så blötte jag bara ner hela kroppen och gick ut... jag la alltså aldrig någon duschcreme!"
När hon sa det så höll mamma på med maten, hon hällde upp till min andra syster så jag fråga om hon hade hört om hennes dotter och om hur smutsig hon var.
Så sina upprepa och mamma lova henne, att om hon gör om det  igen så lär mamma göra något som troligtsvis får henne att sitta inne. Haha
Elisha kände nog detsamma som Sina..."men det där gjorde jag också en gång när jag liten!!" Alltså, jag lovar... ni skulle ha sett mammas ögon, jag trodde att dom skulle ploppa ut när som!
Vi börja skratta lite smått sådär....
"när jag var yngre så gick jag inte ens in till badkaret utan slog bara på vattnet" sa jag. jag hann inte ens igenom halva meningen och hela familjen börja vrida sig av garv hahaha
jag var tvungen att hålla för munnen med maten så jag inte skulle spotta ut det. hahahaha

Vad gjorde vi mer? Ajuste, innan maten var vi ju nere på stan.. brukar aldrig gå ut hemifrån på julafton och trodde att jag absolut inte var ensam om det. Men jag tror jag aldrig stött på så många som jag känner på stan som jag gjorde igår!
Efter jullunchen gick jag och mina systrar till mormor och morfar där vi, tillsammans med min morbror, idsala och hennes två bröder åt julgröt och kolla på Kalle Anka.
Efter det besöket var det dags att åka till fabror i hovsjö. Jag körde fel. I södertälje. Två gånger.
No need to laugh! Jag menar, hur ska jag hitta till hovsjö!? HAr välingenting  där å göra?! A förutom farbror å hans familj då.

När vi satt oss så kom tomten (!!) vi alla blev överraskade för vanligtsvis brukar fabror å hans familj komma till oss, där jultomten kommer men i år skulle dom fira hemma. Så det blev en ny tradition. Jultomten var grymt läskig men den gav mig pengar i alla fall.
Direkt efter det så åkte vi till lokalen där hela släkten var. Åt mer julmat och julgodis och sen kom tomten. Till tomten gav jag 11 julklappar. Av tomten fick jag....trumvirvel tack! 2 julklappar.
Har jag verkligen varit så elak i år?
Av fabbe och Sibar fick jag ett par röda sammetsskor från Scorette som jag blev kär i för nån månad sen. Av morbror och hans familj fick jag Stieg Larssons "män som hatar kvinnor"!!
Innan jag öppna den sa jag till Romil (kusin) "hoppas att det är Stieg larsson!"
Romil: =/ Tror fan att det är det!
Sjätte sinnet, or what? Höhö

Men jag har fått en laptop av mor och far, så den bör väl räknas med också? :p av sina fick jag elisha och fabbe en smällkaramell.... utan godis....
Så, det blir vääl... men pengarna inräknade, fem julklappar.
Vi kom hem runt midnatt och direkt så började jag och pappa leka med Sinas leksaker. Skit roliga!

Vilken bok jag har skrivit. Imorse åt vi julfrukost...bla bla blaaa. Farbror, morbror och mosters man har redan varit här så, mycket mer besök lär väl inte komma. Ett fåtal till. Jag har min nya kläning och mina nya, så så höga röda skor på mig. Och lite nya smycken. Och lite nytt nagellack jäääädi jääädi jaa...
Ikväll blir det fest! Jag har redan druckit ett glas rött och nu ska jag få moren min att öppna Baileys mint! Det ska drickas på juldagen, drickas massor. Speciellt nu när det bara är jag fabbe och mamma hemma. Höhö

Jag hoppas verkligen att ni alla får en super bra god fortsättning! Puss på era näsor!

Kommentarer
Postat av: Idsala

ursäkta bajskorv!! min tidiga julklapp borde också räknas med, eftersom den va bäst?! hallå?

och bara så att du vet, så inviger ja min nya dator med att kommentera din blogg=)
eller inte direkt inviga,, men aa =)

2007-12-26 @ 23:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0