Jultider!

Nu är allt, allt klart! Eller, nu är det bara skorna kvar, men det fixar man på ett ögonblick. Ge mig en butik och fem minuter så är allt klart.
Idag köpte jag kläderna till julen, det fick bli svart kläning som var lite dyrare än jag trott och det såg jag när jag skulle betala. Jag menar, sen när började Vila ta så mycket betalt?
Jag var å yra på stan med Fabbe och Elisha. Huvudvärk. Tänk er, alla människor som sista - minuten - shoppar och plus folk som på allvar går ner på stan för å kolla på Idol - Marie. Ja, vi lyckades höra henne "Tääääck, täääääck" en så där, 10 ggr, då vi försökte gå förbi mässan?

Nu sitter jag här i mitt rum och det är smockat med kvitton på hela skrivbordet. Jag längtar till julen så grymt mycket! Snart ska jag och mor ner till dalgatan för å betala lokalen som vi hyrt för julafton.
Jag fabbe och sina sitter och lyssnar på Brittan. Hoppas hon kommer till Sverige! Wey! Vi lyssnar på nån som heter Oh oh baby...skön ären!

Ingen aning om vad jag ska skriva så därför slutar jag nu innan jag skriver en massa onödigt som jag har en tendens att göra! höhö

Tjarå,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0