tjuhu

Hej!
Jag har inte orkat skriva något på länge faktiskt... bara en sån sak.
Igår var jag sjukare en sjukast men jag vägrade ligga hemma och kurera så jag åkte upp med syster, Sibar och hennes mor till skärholmen centrum. Enda anledningen till att vi skulle åka upp egentligen var för att vi skulle hitta en kjol till sibar i hennes storlek. Vi hade dagen innan letat i typ 6 st H&M inne i stan igår utan å hitta och nu skulle vi testa turen i både kungens kurva och skärholmen, så egentligen hade vi inte tid med å köpa klart dem julklapparna som jag hade tänkt å köpa. Detta fick jag alltså reda på när vi satt i bilen och åkte 110km/h på motorvägen....
Orkade inte ens åka för att jag var så sjuk. Kände det redan när vi stod och vänta på hissen, men jag var så hängig satt jag inte ens orkade gå tillbaks till dörren.

I jalla fall. Vi stack för å käka sen på Waynes och där fick jag också träffa Ilham igen, yeei! Efter maten fick jag tillbaks min energi, minst sagt.
Sen kom vi hem till oss igen, tillbaks till kaoset. Inte nog med tre småsystrar så hade jag även mamma och hennes systrar och mormor och hennes systrar. Aaah... det var allt annat, än lugnt!

Senare, när alla lämnat vårat hem och alla hade lagt sig, förutom jag och mamma så märkte min kära mor hur sjuk jag egentligen var (hostan blev äckligt jobbig framåt kvällen) så hon koka upp varmt vatten och la in blommor (?!) och andra väldigt konstiga grejer.
Sen tvinga hon mig till sängs. När jag vakna igen så var hon vaken och då var det bara jag, hon och elisha hemma. Och jag måste säga att det där konstiga teét måste ha funkat. Men inte på morgonen dock, då hostade jag äckligt mycket slemm. Till slut vågade jag spotta ut det och nu har jag ingenting kvar! Yei!
Eller jo, lite. Men jag sitter i alla fall hemma idag istället för å springa runt på stan!

Idag åt vi världsgod lunch. Åh.
Vad har jag mer gjort? Jag fabbe och elisha hitta ett gammalt videoband med en massa gamla inspelningar, så vi satt å kolla på den... Efter ett tag droppa varje familjemedlem av och lämna boet. Förutom jag. Här sitter jag med tonvis av kläder på (mamma tvingar mig) och funderar på å plugga.
Jag. I södertälje. Börja plugga. På jullovet. tre dagar för julafton.
DET KALLAR JAG TRISSTES!
Nej men, det är faktiskt skönt å vara hemma. Snart kommer fabbe och idsala hit, vi ska kolla på film. Sa åt fabbe att hyra The notebook påväg hem från stan. Har redan sett den typ tre gånger, men det var längesen sist och jag läste Åsas blogg igår kväll och då berätta hon att hon, Annika och Louise hade kollat på den och så hade hon en youtube länk med trailern från filmen, det fick mig å vilja se den så gärna! Nu hoppas jag bara att fabbe klarar av att ta sig in till videobutiken, hitta den rätta filmen, in till ica för å köpa snacks åsen ta sig hem - utan att ringa och fråga om en enda sak.

Hursomhelst, jag ska ut till källarn för å kolla om vi har chips... om vi har det ska jag äta det medans jag läser "Crisis leadership - Planning for the Unthinkable" visst låter det überspännande? Alltså, på riktigt. Ingen ironi nu!

Tjarå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0