ett försenat inlägg

HÄR KOMMER ETT INLÄGG SOM JAG EGENTLIGEN SKULLE PUBLICERA DIREKT EFTER DET DÄR UTBROTTS-INLÄGGET MEN BLOGG.SE KRÅNGLA.


Var tvungen att skriva av mig innan lite innan det är dags för mig att berätta om mina väldigt spännande dagar.Var ledig i torsdags, eller.. jag visste ju inte att jag var ledig förrens jag gick upp - tvätta ansiktet - bryggt kaffe och lagt mitt bröd i ugnen då jag får ett sms av min chef som säger att jag inte behöver komma.
Jippi.
Dagen efter var det samma saga - gick upp å sen får jag reda på att jag inte behöver komma. Jag verkligen ÄLSKAR att jobba med syrianer. Men dagarna fylldes i alla fall - istället för konstiga och jobbiga kunder och turister - fullt med skratt och bus.Jag smsa mina kompisar och sa att jag var ledig, 1 till 2 timmar senare var de alla hos mig...och där satt vi och prata och garva. Senare tog jag och ilham min cykel och cykla runt bantarrundan i södertälje, inte en gång utan två. Fick dessutom ett trevligt sällskap där på slutet..(:Dagen efter var ungefär detsamma, först satt vi hemma hos mig sedan ner på stan och sen ut på rundan igen.. fast denna gång hade vi TVÅ cyklar! Och denna gång var det en massa poliser som körde omkring, pga det där mordet som skedde i geneta.
Dagen efter var det jobb som gällde. Ajuste! Med en mycket trevlig överraskning! Min "vännina" från Jönköping kom!:D Jag visste inte ens att hon var i stan - så dök hon bara upp!
Nämnde jag att hon är 30 år äldre än mig? Haha
Igår så åkte vi (min syster, sibar, hennes bror, idsala och hennes bröder) till kolmården, norrköping - där vi hälsa på en massa kompisar. Roligast var absolut sälarna! Och enzo apan som satt vid ett fönster och titta ut på oss människor som om vi vore aporna och inte tvärtom.Sedan åkte vi på safari med bilen och fick se allt från älgar och renar till giraffer, zebror och lejon!

Riktigt kul att få hänga med kusinerna sådär igen - bilder kommer så fort jag själv får dem.

Idag har jag jobbat i som sagt 11 timmar. Det har varit nån festival på kungsträdgården så det har varit proppat med människor. Man har kunnat hoppa bungy jump och en massa annat!

Så nu sitter jag här och ska hinna duscha och packa innan kl 4 (om tre och en halvtimma) då jag ska "upp" för att käka frukost. Efter det ska jag väcka pappa som ska skjutsa oss.. eller jag kör i och för sig, men han ska ta med sig bilen hem så. Ska stanna vid två kompisar som ska med och sen bär det sig av på ännu ett äventyr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0