HEMMA!

Vägen hit till södertälje har varit JOBBIG! Man blir så gryyymt rastlös på bussen satt det inte finns! Bussen hade inte ens backat klart från parkeringen och jag börja känna "å herregud - NÄR är jag framme!?"
Mötte upp pappa i syd och fick köra hem, bästaste som finns!
Seen så käka jag å sibar middag ihop å så tog vi en lussebulle.. det fanns även gammal wienerbröd och några bullar med sån där grön marsipan i.
Sen kom SIna hem.. hon hade varit hos grannen och lekt, fick en liten present av henne "Hej zalga du är min favoritsyster" skriver på en liten lapp med flitterpenna o så det självklara för den åldern, ett hjärta under. Sen så fick jag en ballong där det stod I love you på. Naw.

Mamma å pappa hålle rpå å packar upp alla julgrejor, mysigt mysigt kan man tycka.. men mamma är helt galen. Huset är ÖVERRÖSAT med prydgrejor!!! Inget fönster står utan julstjärna, inge fönsterbräda utan såna där tre ljus grej.. och så är det ljus å lampor å flitter å blommor och LJUD! LJUD!LJUD!
Meeeeeeeen...varför börja klaga?:) Jag klagar inte!

Eller jo, nu ska jag klaga. Jag vet att jag är hemma när jag inte kan höra TVn. Heeelt omöjligt att kolla på Idol! trots att det bara var mamma pappa å sina hemma.
Mina två andra syster är ute på "äventyr" fester å grejer
- vadå? trodde folk att jag hade döttrar hemma?! Vadå döttrar? De här tjejerna festar mer än killar!!
Höhö.
Imorgon äre fest igen!;)

Snart kommer moster å hennes man hit på besök, ska försöka hålla upp ögonen - är sjukligt trööhött.
Å så var det dessa fiskar, som jag har saknat så. De krockar med akvariet hela tiden! Jag har hört dom två gånger bara under den här tiden jag bloggat... hahah

Nu vill jag sova,

hubo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0