promenad till a6 och tillbaks

Jag lyckades övertala dom till att promenra upp till a6 ändå, det var jättehärligt ute så det var riktigt skönt att få komma ut till den friska luften.
Väl där så blev det as jobbigt. Dom hade nämligen en sån där city-barnvagn, men ett hjul därframme istället för två vilket gör det hela liite svårare att styra. Och samtidigt börjar pojken att springa omkring.. vi gick endast in till två affärer, efter det påtvinga jag dom deras hunger, dags för käk!

Helt ärligt, den här dagen har fått mig å registrera om min biologiska klocka.. jag? barn? Dont think sooo! Antingen om ett bra, väldigt jävla, bra tag. Eller så bara en unge. Och den kommer inte heller under dom närmaste åren! Heeeeeeeeell no.
Missförså mig inte, jag älskar barn men inte när dom är jobbiga (:

Efter donken så gick vi och köpte med oss en massa godis (inte till mig dock! Snart har jag varit utan i ett helt år, wohöööw) Jag köpte bara med mig ett par melontuggummin och dom är ju inte alls minst lika onyttiga som godis, nej nej ;p

Men på väg hem så lyckades jag inte övertala till promenad tillbaks utan dom ville verkligen ta bussen.. den ultimata utflykten för dom, ellernåt, att åka buss tydligen. Minstingen satt och gjorde ljudeffekter så fort bussen svängde haha.

Vi kom hem vid två redan och då gick flickan ut för å leka och pojken kolla på tv och prata med sitt godis samtidigt. Sen däcka han, säkert pga all sockerkick. Snart ska han väckas för vid halv sex ska jag ta dom till deras faster, dom bjuder på middag men jag smiter hem.
Mamman till barnen har ringde flera gånger om dan för å kolla om jag fortfarande orkar, annars så hade jag alltid deras faster i huset brevid att dumpa dom hos,
Men nej nej dom är så söta så. Och det är onödigt om jag kommer och hämtar dom efter middan igen, deras föräldrar lämnar södertälje vid sex tiden ändå.

Får se vad jag hittar på sen.

Nu ska ja sluta. Tråkigt inlägg.. som vanligt;)

Hubo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0