Bröllopet

Det löste sig igår ändå. ELler inte hos min kusin, där hitta jag ingen känning.. men jag fick håret fixat där i alla fall! KOm på att jag hade med mig en klänning från Jönköping, men det var ingen klänning som jag ville ha på mig på en väns bröllop liksom. Jag som hade planerat att köpa något extra fint och fixa hår och jättefin present. :(
Blev så jävla ledsen.
Men jag kom i alla fall, och tydligen så hade min vän (bruden) fått reda på mitt missöde då våra gemensamma kompis ringde till brudens kusin för att dubbelkolla att bröllopet verkligen var idag (då jag hade gjort henne lite osäker) och då passade hon på att berätta för kusinen vad som hade hänt mig, som då berätta allt för bruden. Och bruden satt i limon och grät men när hon hade hört om mig så börja hon att as garva. - Det var väl bra att NÅGON såg något positivt i min situation :p haha

Hon var i alla fall, jättevacker! Mina ögon tårbombaderades i kyrkan.
Kvällen var väldigt lyckad och jag kom inte hem förrens 4 på morgonen. Blev väckt imorse kl 10 för att mamma hade gjort pannkakor och vi skulle äta det tillsammans. Jag gick egentligen upp för att jag trodde att vi hade bråttom, vi skulle ju åka in till stan (sthlm) och ha en familjeutflykt men det blev aldrig av.
Sen så satte jag mig vid facebook och ladda upp bilderna från Insparken, de har legat och gnagat på mitt psyk enda sen insparken tog slut.
Seeen kom Idsala till oss en stund. Och seen åt vi KUTTLE!! Med Döwge!! Skjut mig! Godaste som finns!
Vi hade en lite rolig diskussion kring matbordet, vi prata om piercings och tatueringar. Pappa har tydligen blivit emot det nu! Skit jobbigt. Men mamma sa jämt; men lååt dom
(jag och fabbe vill både pierca och tatuera oss)
Till slut gick han med på att vi kan tatuera oss på syrianska eller nåt, typ våra namn.
Ett steg i taget, ett steg i taget.
När vi käka frukost så hade vi en helt annan diskussion, denna gång om pojkvänner. Men jag orkar verkligen ta upp det vi sa nu.


Snart ska jag Idsala och Fabbe promenera till Lina Hage för att gåpå Gelyions kalas! Hoppas att det finns massvis med gottit där.

Sen så blir det nog en söndagsfika, och ilham, jag lovar att tänka på dig när vi fikar. Jag kanske till och med köper thé för din skull. Bara det liksom.


Hubo!


Kommentarer
Postat av: Ilham

Jag vill ocksa ha teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

2007-10-08 @ 03:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0