Filmen

Nu är filmen klar. Jag fixade den i princip själv, men skulle ändå inte ha fixat det utan finnen. Ja, alltså min utbytesstudent är finländska. Hon var grym på datorer. Och grymt stark är hon också för den delen!
Men nu i slutet så skulle jag justera alla små fel, vad gör datorn då? Hakar upp sig!!
Fick världens klump i magen, sån jävkla panik! Läraren var dessutom borta, sprang runt i skolan och leta men no find liksom. Till slut dök hon upp och sa..."aa, nae...det är nog rätt så kört då." Sådär mysigt å höra efter att ha suttit å glott på stripesen i fyra timmar!
Men när vi öppna programmet så sa den snällt att den hade avslutats innan utan att ha sparat innan, så den fråga ifall vi ville det! Vadå inte älska det här(, grymt mobbade,) program?

Hade med mig för första gången en matlåda. Men den hinner jag ju inte äta!
Sprang efter skolan igår, handla på ICA och spraang hem för att laga lite tacos, vräkte i mig den fort fort fort och sen sprang jag till andra sidan stan för att sitta barnvakt åt världens sötaste unge och hans storebror. Haha.
Nej, både är urgulliga. Men den lilla är så liten, söt och oskyldig! Och lockigt svart hår! Och SMILEGROPAR! OOOCH! Han tog sina första steg MED MIG! IGÅR!
ÅH!
Så KLOCKRENT!! Jag tog Sinas första steg också, jag och Idsala. Men mamma förnekar sanningen och säger att hon fick ta Sinas första steg - men så är inte fallet.
Trodde att jag skulle få extra betalt för hans första steg, men det fick jag ju inte:p haha
Efter det tog vi en snabb fika jag Samora och Gabriella och vi insåg att vi har fikat alldeles för mycket på senaste tiden och dessutom, på samma ställe. Vi ska inte sluta fika. Vi ska byta plats!

haha

Nämnde jag att Ilham kommer hem idag!!!! Har ingen aning om när hon landar och jag har, som sagt inge batteri, så jag kan inte ringa henne förrens ikväll! Efter skolan, 16 så lär min grupp vilja ses och efter det ska jag träffa samora, för att jag lovat henne att följa med på stan. Hon ska fixa lite grejer...lite såhär, hemligt. :) hihi
Seeen, efter det kan jag gå hem för att ladda mobilen och ringa Ilhääme! Saknar som sagt inte hennes jobbiga röst, utan henne.  

 

Lite bra musik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0