denna helg

I fredags var det om sagt 10 årsjubelium i skolan, som blev riktigt lyckad trots SPÖREGNET! När jag kom hem efter konserterna så var min jacka genomvåt och tröjan+klänningen under.. dessutom var håret så blött att det såg nyduschat ut och ansiktet,fötterna,händer...ja, ALLT var blött.

I lördags vakna jag redan vid halv nio men låg kvar i typ 1½timma i sängen och kolla på tv, till slut blev jag för hungrig så jag steg upp och åt. Salami mackor, mmm (:
På eftermiddan kom Sandra, Georgina, Ronja, Bella och Johan hem till för att fira Sandra med saft,bullar,äppelkala och annat gott. Kvällen avslutades, självklart för detta gäng, på McDonanlds, äckligt nog.

Idag sov jag ut lite längre, vakna inte förren tio käka mina goda salami mackor och sen bestämde jag och samora att vi skulle till A6. Hon ringde och sa att jag skulle möta henne utanför min port "Om 10 minuter" som hon sa det... gick ner efter 11 minuter, vänta 4, ringde henne och då hade hon precis gått ut hemifrån. Så jävla lyckad! haha

På a6 handla hon inget mindre än 3 par skor och sen köpte vi råvaror till lasagne sen åkte vi hem till henne för att laga lasagne och gissa om den blev lyckad? TRedje gången jag gör det nu, och aldrig har den smakat som den gjort innan!

Imorgon är det ny kursstart och nu ska vi gå och fika hemma hos mig!

Tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0