No one!

ÅÅåå vad jag älskar Alicia Keys nya låt No one!! Blev kär i den första gången jag hörde den, i typ förrigår.

Stack hem efter skolan igår i alla fall och fixa en sallad (full med rödlök-självklart) sen kom sötsuget sakta fram. Ringde och kolla vilka som ville med och fika, till slut blev Samora, Gabriella och Johan och samoras bror. Ovanligt!!
Var sötsugen efter fikat också så jag gick in på konsum och köpte Ballerina och åt de framför Idol och Grey´s.
Så jävla typiskt att det var Meredith som ramla i vattnet. Men dö! Uft. Det enda människan lever på är att skapa och hitta på en massa problem. Det ska alltid handla om henne och hennes liv. Och hennes kille då! Han är tamejfan värst! Om en kompis till honom skullekomma och berätta att någon familjemedlem hade dött så skulle han säga något i form av: aa, min bror.. han däremot, är polis. Och pappa är jättestolt för att han själv är polis. Men hjag beklagar sorgen! Störd.
Dr. Korev, Alex däremot. Å! Och George. Och brunisen är också bra. Och tjejerna! ALLA andra karaktärerna knäcker. Förutom det där jäkla paret.

Anyway. Har grymma humörsvängningar idag. Bestämde mig igår för att inte gå till skolan idag. På kvällen ändra jag mig. Innan jag la mig så bestämde jag mig för att gå ändå. Men sen när jag skulle sova så sket jag i det men glömde att ta bort larmet. Vakna vid 8 och stängde av för att sova om. Men sen ångra jag mig och bestämde mig för att gå till skolan. Käka frukost och allt. Men där nånstans ångra jag mig igen och la mig i min varma säng och deppa. Men sen så såg jag hur fint väder det var ute så jag hoppa upp och tog på mig kläder och gick ut. När jag kom ut ångra jag livet ur mig för att det var svinkallt. När jag kom in i klassrummet höll jag på att slänga mig från fönstret men sen träffa jag Gustav och han var glad han så jag blev också glad, jag. Men sen när föreläsaren börja med sina tråkiga powerpoint visningar så öppna jag fönstret, men då kom en annan tjej i vägen framför mig och sa: å vad skönt med frisk luft. Då bestämde jag mig för attt leva ett tag till. Och nu sitter jag här och får er att vilja dö efter den här texten.

Men jag är glad idag! '
Fabbe och Idsala är påväg hit! Woho! Ska hinna städa innan dom kommer. Allt måste vara fint och prydligt så att när mamma frågar syrran så säger hon att det var rent och sånt. Och då blir mamsen glad och stolt!

Usch. Vad det inte är min dag idag.

Nu ska jag och Johan åka till, aa jag vet inte vad det området heter men vi ska i alla fall till MediaMarkt. Det där tyska billiga stället med Peter Antoan som front - face. Ska kika efter en dator!

Det är en människa som har varit inne på min blogg sju gånger idag.  Och jag som trodde att jag var den mest tragiska människan på denna planet.


Äh. Skit i allt. Njut till denna så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0