Helt stööört bra kväll på Kåreeen

TJAAA

haha..fan det blev EXAKT som jag trodde innan. Kåren var helt stört bra. Jag fick samma känsla som på insparken (kåren är oftast roligast då)
Alla MKV-grabbarna var skitsnygga med deras tönt-utklädnad.
Och jag och Fabbe fick sköna kommentarer om hur lika vi var...en av mina kompisar satt och prata med henne och trodde att det var mig han prata med. Haha.

När vi var påväg ner träffade Ashur en bekant till honom och hon hade med sig en kille. Denna kille kom och fråga mig om jag hade cigg. Jag sa då att jag inte hade det. Och då vände han sig till Fabbe och fråga detsamma. Men innan han ställde frågan så vände han sig om snabbt och kolla på mig igen med uppspärrade ögon. Sen på Fabbe igen. Sen tillbaks till mig.
"VAFAN!!! TVILLINGAR!!!!!!!!!"
Hahaha

Nej, men kvällen var helt fantastiskt rolig. VI har lite en sisådär 200-300 hundra bilder. Min kamera är bucklig men den fotar fortfarande!

Vi var en av de sista som lämnade stället. Gick upp till min gata där alla från Velvet, Centrum och Karlssons också lämnade ställena. Vi köpte oss en varsin korv och istället för att gå upp till lägenheten så satte vi oss, av någon konstig anledning, på trapporna inne i entrén.
Vid ett tillfälle gick ett gäng utbytesstudenter förbi och kollade in, pekade och skrattade. De hade tydligen slagit vad om att ena killen skulle göra något för oss.
HAha min galna syster öppna dörren och släppte in alla men jag var smart nog och drog ut dem. Så vi stog därute och pratade fram till kl FYRA.
Huuur sköna snubbar somhelst. Hahaha fyfaaan vad vi garva. En var marockan, en kanadensare, en tysk och en från hawaii.

Innan var det någon brud som kom in, då vi satt i trappen och förklara varför hon hade just de kläderna hon hade på sig? HOn hade varit på landet i flera dagar med samma kläder på sig och då hon väl tog sig in till stan så gick hon ut å festa. Inte så fräscht kanske? haha

Imorses väcktes vi av en massa mobiler som lät och till slut gick vi upp efter att min granne knackat på och lämnat itllbaks stolarna han lånade igår.
Vi käka en stooohor frukost, med toastade mackor, juicer, kaffe&thé, syrian-ost (halumi-ost) nyponsoppa och risgrynsgröt! GÖTT!.
Vi hann gå en sväng på staan och nu sitter vi här. Jag och syrran. Vi ska nog ut och käka en bit nånstans, bara jag och hon. Sen kommer Ashur hit och då ska vi kolla på Brittan! Efter det ska vi sitta uppe å kolla på en massa filmer.

Vi kollade på AWAKE häromkvällen - GRYM FILM! SE DEN! Åååh..min älskade kärlek Hayden Christensen. Yummi!

Nu har jag skrivit alldeles för mycket.
Men jag kan summera det hela: LIVET LEKER! Älskar allt.

UPDATE:
Okej..inte SÅ glad längre. Ska nog ta det lugnt med mina ord...så fort man skriker ut att allt e bra så händer det något. Min syster tappa precis mitt favvoglas (FRÅN SAMMA HYLLA I VITRINEN) och den gick i tusen bitar:-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0