Pyttipanna-leken som gick för långt

HEEEEEEJ

Jag gick aldrig runt munksjön. Vet ni varför? JO FÖR ATT DET SNÖADE! Jag började att hoppa av glädje här hemma hehe
Jag kikade ut från fönstret och då var det inte 100% på att det var snö, vände mig om till skåpet för att ta ut ett par strumpor (som jag för övrigt alltid lyckas tappa bort?) och när jag vänder mig om igen så är hela världen vit!!
Och då blev jag glad. Och då sprang jag ner. Och då kom jag på hur KALLT det är då det snöar. Det isade mot kinderna och pannan och näsan.
Jag gick. Och gick. Min hjärna sa att jag skulle mot munksjön, trots att jag inte kunde titta upp pga motvind. Men mina ben sa något annan.
Solariumet it was.
Ganska så skönt.
Sen biblioteket.
Sen Systemet.
Sen Hemköp.
Nu har jag ätit lunch. Pyttipanna med två stekta ägg till.

Jag leker alltd med pyttipannan i slutet - mest därför jag gillar det så mycket. Plockar bort korven först, för det är godast. Men det är inte alltid jag gör så. Innan ploc´kade jag bort potatisen för att spara på korven.
Men sen då det var dags att äta korven så mådde man illa. Jag tänkte bara på hur lite kött det säkert är i den (eller INTE är i) och då mår jag dåligt.
Och då slutar jag äta.
Varför fortsätter jag att skriva när jag inte har något vettigt att säga?

Jag är nu sugen på godis. Tryckte i mig det sista godiset från i helgen (JA, vi köpte så mycket så att det räckte i flera dagar - och då åt vi det konstant - non stop) så att jag skulle slippa trycka i mig något idag. Men idag är jag FAKTISKT sugen på godis - vilket jag inte var då hade en massa godis.
WHY GOD?! WHY ARE YOU DOING THIS TO ME?
Hehe

Nu skajag plugga! Kyss å hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0