A lot of candy

   

Gokväll!


Tycker synd om syrran som sitter på en fullproppad buss hem. Vi räknade ihop att minst tre bussar skulle mot till Sthlm på en halvtimma, plus två extrabussar. Mysigt? Knappast.

Påväg hem (en uppförsbacke upp) så kände jag för en sallad. Vi har ätit godis för typ närmare 400 kr under dessa dagar, utan att överdriva!
Efter att ha handlat alla grönsaker så gick jag förbi godishyllan och tänkte: äääe, jag hade plockat för mycket sura godisar igår så jag måste komplettera med mer choklad!
Så jag plockade lite mer choklad-godis, haha.

Eeeh, imorgon ska jag alltså kunna ha på mig min rosa klänning (denna gång blir den påtvingad på mig!! Nicole vill så gärna att jag ska ha den...så min gina tricot-klänning får helt enket sparas ännu en vecka till INFO-middagen)
Jag ska alltså på "The Winter Banquet" troor att det stavas så i alla fall? Det är i alla fall ekonomernas version av INFO-middan ;-)
Ska lyckas med en lektion mellan 13-17 (hoppas dock på att vi ska få gå hem vid 16 som vi fick göra sist) och springa hem, klä på mig, sminka mig, locka håret och springa tillbaks till skolan kl.18 då fördrinken ska intas. Därefter ska vi åka buss till Hooks herrgård där vi ska äta en trerättersmiddag och dansa hela kvällen lång.

Jag återkommer senare. Ska ligga och softa i sängen med Miami Ink (senare Kalla Fakta) och min megastora godisskål och lite Cola!!
Kisses.

Kommentarer
Postat av: iii

mmmm gooooodiiiis!

2008-12-08 @ 13:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0