rätt kurs på fel högskola?

Nu har jag pluggat pyttelite. Men det är bättre än ingenting, eller hur?
Jag har ett seminarium på måndag och har lite mindre än 100 sidor att läsa inför det. Och av det jag läst nu så verkar det inte vara alltför svårt.

Träffade en som läser samma kurs på som mig (Arbetsliv och organisation) på Kåren i onsdags. Jag och han har även suttit i Studentkårsstyrelsen tillsammans så han är den enda jag känner från denna kurs.
Alltså...okej, måste berätta allt för att man ska hänga med.
Jag började att läsa den här kursen vid terminens start. Och då var det meningen att jag skulle läsa alla de fyra 7.5-kurserna samtidigt. Och det kände jag var ganska så onödigt. Visst, skönt att vara ledig hela nov-dec och halva januari - men man skulle inte kunna ge 100 på alla kurser då.

Men då jag var på kursintrot till denna kurs så träffa jag en gammal kompis som tyckte att jag, som blivande kommunikatör pluggade den här kursen.
Och visst tvekade jag också, jag menar..kursen går ju ändå på Hälsohögskolan och för blivande sjuksköterskor.

Men nu, efter att ha läst mer än halva kursen så tycker jag att den är mer relevant för en blivande kommunikatör som mig, än vad det är för blivande sjuksköterskor.
Och det här tyckte alltså killen som jag träffade i onsdags. Han fattade inte heller varför man ger en sån kurs till sjuksköterskor.

Man varför ska jag behöva älta något sånt nu? Det mesta är rätt så basic men ändå nyttigt!

Nu ska jag kurirera min mage med CANDY. Hemköp nästa, med andra ord.
Och snart, Robin-baby boy. hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0