Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson

Denna bok fick jag i julklapp av min kusin Romil. Jag minns inte om jag sa det innan, men när jag fick julklappen och kände att det var en bok så sa jag på skoj till honom: hoppas att det är en av Stieg Larssons böcker!
Ni skulle ha sett hans min! Haha

Jag har inte hunnit läsa den ännu utan började med den så sent som igår kväll. Enbart för min grymma uttråkighet. Läste en sisådär 60 sidor innan jag slockna för sömn. Imorse gick jag upp, käka frukost och högg i boken igen. Tog en pause för å sitta vid datorn men internet vägrade att samarbeta så då var det bara att slänga sig på på boken igen.

Och den är så braaa! Jag är helt uppslukad. Jag kommer på mig själv sitta med uppspärrade ögon då det är extra intressant... men jag är fortfarande i början av det hela. Och det har sagts att det ska vara den "tråkgare delen med många namn att memorera" - tråkigare delen?! Om resten är mer spännande än det här så tror jag att mitt hjärta kommer att stanna!
Men visst, det är en del namn att lägga på minnet...

Nu orkar jag inte läsa mer för då kommer jag att somna.Så därför ska jag ringa runt och jaka fika - offer. Idsala är med, hon ringde mig innan. Nu ska vi se vilka mer det blir som joinar.

Tjaaarrå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0