mobbning

Nu tror jag att jag har jobbat klart.
Har gått igenom dokumentet som chefen bett mig att gå igenom och rätta. Sedan har jag gjort klart alla InDesign grejorna, nya bilder och projekt att fixa.
Nu har jag skrivit ut alla och just nu sitter chefen med alla bilder utspridda på hans och kollegans skrivbord för å kommentera varenda lilla grej. Haha

So, what to do? Ska jag kolla om jag får dra? Kanske bra å kolla vad han tycker... när han såg dem på datorn så tyckte han om alla förutom 1-2st.
Är sjukligt trött, kunde inte sova inatt. För många tankar och för mycket aggresioner helt enkelt:p

ajuste, jag skulle berätta om en gammal klasskompis. Haha. Alltså den här personen, en tjej, gick i min klass i mellanstadiet. Jag mina tre bästisar var alltid tillsammans och den här tjejen ville alltid vara med oss (liksom alla andra, höhö) ...men hon var lite, uhm...missförstådd?
Vi tyckte att hon var jättejobbig som alltid skulle fråga om hon fick leka med oss (det fick hon självklart aldrig) och under en rast (tydligen på förmiddan) så lekte vi med våra barbies under ett bord och då kom hon ner dit till oss och andades på oss medans hon fråga om hon kunde leka med.
Glömmer fortf inte stanken alltså.
Vi gick i samma klass i tre år, kommer inte ihåg att vi lekte med henne en endaste gång. Jag vet!! Elakt! Men förstog hon aldrig?

Nu äre så att jag har börjat se henne på bussen på morgornarna och jag kan inte låta bli att flina inombords åt henne, haha.
Grejen är att hon nog inte lärt sig, ännu! För imorse gick jag in i första vagnen på tåget och gick in, längst in (för å komma nära trapporna, höhö) så jag gick alltså igenom heeela vagnen (halva tåget)...jag sätter mig och läser min bok, när jag kollar upp efter ett tag ser jag att tjejen sitter mittemot mig!! Vad äre här?! HAHA!! Hon satt å stirra och jag lovar att hennes blick sa; snälla, får jag sitta bredvid dig?

Nej, nu måste jag verkligen dra. Ska till Eckenberggymnasiet? Heter det så nu? I alla fall, gamla Täljegymnasiet, för att....aaa, den som listar ut det!;)

Hej hej

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha en bra onsdag :)

2008-02-06 @ 15:33:15
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0