mosad hjärninnehåll

Just nu känns hela hjärnan mosad.
Har suttit hela eftermiddagen med att justera alla grejer som chefen hade åsikter om. Det är smågrejer, men man ska hålla koll på alla tusentalsbilder i tusentalsmappar. Jag lovar, hela servern är bombaderad med bilder!
Å att koncetrera sig på sånt i timmar gör något men dem få hjärncellerna man har!

Jag tror att jag har en sista grej att fixa nu. Eller, jag trodde det iofs för en timma sen också...men sen så kom en annan arbetare och bad mig att göra om hennes illustrationer. De va sparade på skiva. Jippi.
Så nu ska jag fortsätta med den grejen som jag trodde var den sista.
Imorse hade vi (jag och chefen) ett möte, som jag totalt hade glömt bort! Jag skrev förfan ner det i almenackan igår eftermiddag, men det lyckades inte att fastna riktigt. Igår gick tankarna åt något helt annat...

Jag la mig tidigt igår, efter att ha läst hela kvällen. Men ändå tog det 20 minuter att ta sig upp från sängen å det är grymt länge för å vara jag. Tänkte ta en sovmorgon, men disicplinen sa annat. Steg upp och åt frukost, där å andra sidan...där har vi ingen disciplin, frukosten tar mer än en halvtimma. Det går helt enkelt inte att äta fort! Funderar på å käka müsli i fortsättningen, bara för att man ska kunna äta det medans man fixar håret till exempel. Knäckebröd med ost på skiter ju ner fingrarna.

Nu har jag bytt skiva här på kontoret, det är Sade som står för musiken. Perfekt jobb-musik! Lagom lugnt.
Ni ska se chefens skivsamling! Kanske nämnt det innan?
Ingenting som jag tidigare lyssnat på, mest sånt som var bra på deras (chefens och kollegernas) tid, men jäklar vad bra! Stor blandning är det också, i like!

Såg att jag hade påmint mig själv om "utflykt" och "50 cent". Jag hade, under gårdagen kommit på fler grejer som skulle på påminnelselistan. Men skrev aldrig ner dem men nu är de borta igen. Smartass!
Men utflykten först. Ska på utflykt med chefen och en kollega till Mariefred för att presentera marknadsplanen med varumärkesplattformen för styrelsen. Asakul. Först skulle vi åka härifrån redan vid halv åtta (vilken betyder att jag måste ta halv sju tåget) men nu är det ändrat till eftermiddagspasset. Surt.
Det är bra mycket mysigare när man åker så tidigt tycker jag.

Och så 50cent. "Artisten" som jag nog avskyr mest. Fast nu är det så att jag egentligen skulle ha skrivit Akon, men det blev helt fel. Akon är inte heller nån artist som jag skulle föredra att sitta å lyssna på... men nu råka jag ha en av hans låtar i mobilen som jag, faktiskt, gillar! U got me, heter den.

För övrigt så kan jag verkligen inte låta bli att läsa Män som hatar kvinnor. Jag satt till och med på lunchen och läste medans jag åt!!
Det enda jag längtar till är å få sitta på pendeln igen för å få läsa, hela resan känns som 10 minuter då!MAX!

Nu har jag kompenserat för typ tre dagars bloggläsning nu. Hej hej.

Kommentarer
Postat av: Ilham

läste varannan mening... just so u know...

2008-02-07 @ 19:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0