stressmorgon

jag var lite seg imorse märkte jag 07.35 då jag planerat att jag skulle ta 07.33 tåget...och då var jag fortfarande hemma, iförd i pyjamasbyxor, osminkad och ofixad.
Fick ta 08.03 tåget, självklart springandes dit eftersom bussföraren envisas om å släppa av ass längst in i centralen trots förseningen...
I alla fall, vid hamn hoppade jag av frösta vagnen som var smockad och satte mig i mitten av tåget istället. När jag kom fram till Centralen i sthlm så märkte jag att jag pricka exaakt ställe för närmast till trapporna!! Jag skulle vara den första som skulle sfå springa ner för dem!! Det pirrade i hela kroppen av glädje!! Varje morgon är det typ fem-tio meters väntan tills man får komma fram till trapprna, förstår inte hur det går till riktigt... men jag sprang (skutta) ner för dem på två sekunder, jag lovar...bara av glädje!

När jag sprang över mariatorget så märkte jag att alla redan var i konferansrummet (från fönstret) men att de inte satt sig ner ännu.
När jag kom in på kontoret så skulle dom preciiiis stänga igen dörren, men jag stoppa dem sörru!!

Ah. Så var det med det.
Nu sitter jag på kontoret och ska fortsätta med hemsida - powerpoint sidorna som jag arbetar nu. TRÅKIGT VÄRRE. Faktiskt! InDesign tar muusten ur mig.
Å sen att jag ska leta i hela serven efter enstaka bilder, alltid ligger liksom inte i de mappar de ska ligga. Åh.

För övrigt så drömde jag mardrömmar inatt och det visste jag att jag skulle göra redan innan jag la mig. Det enda jag kunde tänka på var hemska saker.

Men idag lever alla. Alla som jag känner i alla fall, och det tackar vi Gud för!

Tjarrå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah shiit asså låter som en film!:P

2008-02-01 @ 14:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0