Första dagen på praktiken

Ååååh, snacka om att det var TUFFT att ta sig upp ur sängen imorse?! Jag menar, kl sex på morgonen? Rättare sagt, natten! Kändes så i alla fall...
Missade mitt första tåg, hade tänkt att penda med moster... men som sagt, missade det. Promenixade ner till centralen i alla fall och satte mig på ett proppat tåg å sen när jag kom fram till sthlm så skulle jag ta tunnelbanan, tror ni inte att jag gick ner för fel trappa? Höll på å dö av pinsamhet. Jag har varit borta för länge! Helt seriöst!

Kom i alla fall in innan chefen och med bara en människa på kontoret. Han tyckte synd om mig, höhö.. men egentligen så var det ju bara jag som var försenad. Men vi tog i alla fall en kopp kaffe innan chefen kom in... Efter en liten diskussion kring, aa.. mig (haha) så gick vi in på kontoret (alla i byrån sitter i ett enda stort rum) och där fick jag mig en alldeles egen dator och en kalender. Yeeei. Började bläddra bland gamla dokument från gamla kunder å så... Sedan var det dags för mig åchefen att sticka på mitt första kundmöte. Vet inte ens om det är Ok att berätta allt här?
Skippar det för säkerhetensskull.
Efter det mötet tog vi oss tillbaks till söder för en lunch och efter det var det dags för ett till möte!Men den här gången var det bara med interna människor, vi planerade ett stort projekt vi har framöver. Huuur spännande som helst!

Jag ska inte tjöta så mycket. Eller, ska åtminstone försöka att inte göra de i fortsättningen. Nu ska jag gå å hacka ihop en sallad som jag ska ta med imorgon.

Å imorgon ska Idsala stå på tågstationen här i Södertälje för å dela ut frukost till oss, haha! Hon praktiserar nämligen på swedband och de gör reklam för deras nya öppetider för kundservice, visst var det så?
Jag tackar i alla fall inte nej för lite frukost på tåget!:)

Gonatt gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0