ny vecka, nya krafter

Vart tog helgen vägen?
Känns som att jag var här igår ju!

Igår blev det ett besök hos mammas kusin som fått en liten söt dotter, men innan dess var det lite panik-letade efter syrrans bankkort+leg. SÅ det var bara att köra med illfart (nåja) till Sydpoolen för å leta, anmälda den försvunnen i receptionen. Åka till mammas kusin, polisanmäla och spärra kortet.

Efter att vi socialiserat oss lite så stack vi därifrån, rätt så tidigt för å åka å kolla på bio i heron. Väl på plats så ringer mamma och säger att hon hittat syrrans kort i hennes jackficka - aa, sådär smarting. Haha

Vi åt en bit (eller tjugo bitar) mat och så gick vi upp för å kolla på försoning. En bra film faktiskt, jag rekomenderar den.

Kom hem å däcka direkt. Eller nej, först drog jag upp parsiennerna å tänkte "varför har vi parsienner under vintern? vi lägger oss när det är kolmörkt och när vi vaknar är det fortfarande kolmörkt" la mig på mage och hakan på kudden och stirra ut mot Södertälje.
Kolla ut mot bromma flygplats lampor. Mot fängelset, hall. Mot stan. På idsalas hustak. På moas hus och tänkte på hur  hon och jenny lever det rikta ljuva livet just nu i australien och nya zeeland.

Sen däcka jag.

Sex timmar senare var det bara att masa upp, fixa matlådan, brygga kaffet, äta macka, kamma lillsyrrans hår, klä på sig, smink, hår och dra.
Bussen hann åka ner i tid för å hinna med tåget! Bara en sån sak!
När jag steg av vid Södra så träffar jag morbrors fru, hur typiskt är inte det? Efter att ha kämpat hela vägen me å hålla ögonen öppna så sitter hon en vagn ifrån mig. Vi kunde lika gärna sitta och prata om hennes söta barn... eller nåt.

Ska försöka få moster att ta ett tidigare tåg idag, för då kan vi pendla ihop alla tre! OOM jag nu inte drar iväg till hornstull för å kika på klänning till förlovningen.

Jaaa... nu tycker man att ni fått tillräckligt med onödig information. Nu ska jag ringa miljömänniskor


God morgon påer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0