o heeeeelll no!

Jag är inte en sån person som "vaknar-på-fel-sida". Ok, nu ljög jag som faaen.
Men låt oss säga såhär, IGÅRKVÄLL, INATT, IMORSE, NUU vet jag vad "vakna-på-fel-sida" egentligen betyder.
(lägg märke till att egentligen är både kursivt, understryket OCH fet)

Jag kom hem tidigt igår kväll så jag hann göra det mesta som man ska hinna med under en dag. Redan vid halv åtta vad jag sjukt rastlös och uttråkad, så jag la mig på soffan för å kolla på Tv. TV!

Jag var ensam hemma med mina två yngsta systrar, de andra var i Sydpoolen för å simma. Den yngsta skulle duschas av den andra och självklart börjar den yngsta envisas om att INTE duscha.

20 minuter tidigare:

Jag däckar på soffan, redan när design med simon och något, börjat. Alltså, 20.00! Nr jag vakna av första reklamavbrotten (eller andra) så tänkte jag; å fyfan vad skönt å få sova redan nu! Sååå jag säger till min syster att inte glömma bort å duscha den andra syrran för jag hade tänkt gå å lägga mig. Och så poängterade jag att jag var SJUKT TRÖTT.
Jag lägger mig, tio minuter senare kommer andra halvanm av familjen in. Mamma skriker "HAALLÅÅ?" huur lycklig som helst eftersom hon tydligen klarade av att simma för första gången utan att dricka upp hela bassängen.
Sen blir både hon och fabbe arga för att sina inte redan är duschat och så bryter helvetet loss (ok, jag kanske överdriver lite) men om man nu FÖR EN GÅNGS SKULL LAGT SIG JÄKLA TIDIGT SÅ BORDE MAN FÅ SOVA I FRED!!!!!!!!!

Tror ni jag sov? Tror ni inte att alla andra hann duscha, kolla på tv, borsta tänderna och sova, innan mig? Tror ni inte att alla hunnit sova i timmar innan jag däckar? Tror ni inte? Tror ni inte?
Jag vakna till och med av när mamma och pappa gick till jobbet imorse! Vem gör det? Va? Vem vaknar av att någon stänger en dörr kl.06 på morgonen?Va!? Säg mig? VARFÖR SKA INTE JAG FÅ SOVA NÄR JAG FÖR EN GÅNGS SKULL LAGT MIG TIDIGT?!

Alltså, jag tror jag tuppar av!!

Oj oj oj,vad alla ska få när jag kommer hem i eftermiddag. Oooj oj oj.
Och Fabbe; om du nu läser det här - stäng av min dator NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0