min sista dag i holland!!

Hej hej!!

Sitter pa kontoret nu, och solen lyser!!! ANTLIGEN!! Jag borjade faktiskt oroa mig, PA RIKTIGT, ifall det daliga vadret verkligen forfoljde mig!
Men efter jobbet, vi jobbade myycket mer overtid sa jag och kvinnan jag jobbar med tog mig till den dar stranden..
Jag ORKADE verkligen inte och var fortfarande ganska sa pessimistisk, men tankte till slut att "ah, kan val ga o kolla pa en liten vattenpol och sen ga och dacka pa hotellet..."
Men tji fick jag!! Nar vi hoppa av var det fuullt med turister, overallt. Om inte turister sa var det folk som sag ut som dem. Gick runt med roliga klader och alla at glass. Jag fick se ett SKIT SNYGGT casino, grym byggnad! Sen gick vi till Haags typ, finaste hotell. Men vi n;jde oss med att bara ga f;rbi det:p

Bakom hotellet lag da stranden och det var A S F I N T. Sandstrand, flera flera meter brett (med sand alltsa) langst hela stranden hade man resturanger dar den ena var finare an den andra!
Eh, Josefina pa djurgarden kan SA slanga sig i havet eller nat.
Skit snyggt! Mysiga soffor med eldstad framf;r en och dessutom var vinet galet billigt!
Men vi at pa en resturang innan, med typ varldens sotaste servitor hihi
Maten var sadar. Men som sagt, vinet var cpbilligt. Ett glas rose f;r typ 30 spann, och da satt vi inte i en sunkig resturang..utan mitt bland alla turister.

Alla ar typ as fula har. Fula klader, fult har...men mig gjorde det inget! Hoho
Kvinnan jag var med ar bland de haftigaste 50+ jag nagonsin traffade. Lever sitt liv, har haft varldens motgangar men ler mer an dem flesta! Hur harlig som helst..till slut kom vi fram till att vi bada var vadurar
- oooh thats why we click so good, you and I ZZZalga!!
Fatta att jag hade en san grym kvall med en sa gammal person, hon lever livet mer an mig kan jag meddela er! Men allting jag gjorde och sa sa reagerade hon med
- oooh, but youre so young ZZalga! Oooo, you cant be tired tomorrow, youre young!! Oh mein GUT the waiter is flirting! Oh mein GUT the guys are looking at us ZZZZALGA!!!.
Haha hon ar heeeelt galen.
Satt och snacka om vilka man hon vill ha. Vilka som velat ha henne. Om att hennes barn och syskon inte pratar med henne. Om hennes skiljsmassa, och allt det oturliga som hande efterat...hon var MINST sagt oppen av sig.
Dessutom var det meningen att vi skulle ta ETT Glas efter middagen, men drack tva glas under middagen och tva glas efterat!
EH, hon KORDE hem mig.

OOh, jag vill faktiskt inte aka annu. Att jobba utomlands ar absolut inte alls farligt, ska verkligen ta en funderare dar.
Kan fortsatta att skriva mer, but I'll spare you!! :)

H;rrni, ni som ar hemma...det ar fredag imorgon!! WHAT TO DOOOOO!? jag vill hitta pa nagot ritkigt galet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0