arbetsmoral och albena

Trots att jag mycket mycket hellre skulle vilja ligga på stranden just nu så känns det faktiskt skönt att få ha gjort någon nytta på jobbet.
Jag har försökt att förtränga vädret, kollar inte på tempraturen, åt lunchen inomhus (tog med matlåda för första gången) bara för att undvika att gå ut för att känna hur jäkla varmt det är ute. (Kontoret är ju svinkallt)
Och mycket pga att kontoret är så kallt och att det är så varmt ute så har jag faktiskt kännt mig lite snuvig på sistone. Men det skiter jag i!

            

Har faktiskt inte hunnit bada något i år! Tänkte göra det igår, men det blev ganska så molnigt ett tag och sen när solen kom fram igen så somna jag ju.
Eh, får helt enkelt vänta tills jag får bada i svarta havet!
På tal om det så kikade jag på mer detaljerad information Albena, vad man som finns att göra om dagarna och så.
Finns ganska så mycket att göra där och runtomkring i grannstäderna, även på hotellet och stranden!
Men det som absolut gjorde mig gladast är att det finns ett hoppborg mittemellan vårt hotell och stranden!!
HOPPBORG!!
Åka banana, sjuukt kul! Åka på båtutflykt och bada ute i havet, riktigt skoj! Gå på utflykt upp på något högt berg där man kan (om man har tur) se vilda delfiner, kul kul. Familjecyklar, spännande. Vattenskidor, skoj skoj.
Men hoppborg..BÄST!
Jag kommer antingen bråka med alla femåringar där eller så har nån av dem ett bebissyskon som jag blir helt kär i och sitter barnvakt till varje kväll resten av semestern!
Sen undrar jag om det är någon som vet vad ett omvänt bungy jump är?

När jag slutat så kommer la familia förbi mig. Vi ska till Rönninge, till min moster för lite grillning. Gott!
Hade egentligen tänkt att gå runt på stan för att hitta en bikini, men kan väl tycka att det är dags att inhandla en nu! Men det får helt enkelt vänta...
Skulle dessutom har smällt ner, om jag hade gått ut i de kläderna jag har på mig idag!

För mycket mer än en timma sen kom en kvinna från tredje våningen ner hit för att prata med de två som sitter här. De har pratat non stop enda tills för en liten stund sen...för då blev det dags för fika!
Och kvinnan i Holland (grymmaste 54åringen ever) har inte jobbat något överhuvudtaget denna vecka, för fint väder är hennes ursäkt!
Säger ju att hon är grym!
Ne, men arbetsmoralen under semestertider är nog inte den bästa.

Nu måste jag fylla i blanketter, tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0