tyskland - turkiet

"Jag vet vad hon heter, men jag kallar henne Tess...Tess - tess - tess - tess...jag kallar henne Tess. Tess - tess - tess."

Den låten lyssnar jag på just nu medans jag försöker smälta samtalet jag hade igår med Holländaren. Mycket som sas, mycket som ska minnas, mycket som ska göras. Härligt!

Jag ser framemot kvällen idag, eller matchen rättare sagt. Fyfan. Vart ska vi se den?
Än så länge så har det varit roligast hemma hos oss! Vi har testat tre olika ställen på stan, ingen super-höjdare nån av dem. Nån, något bättre än annan.
Men bäst har fortfarande varit hos oss, med fullspäckat hus. Matchen var iofs den mest intressanta av årets EM matcher...men, ändå!

Det blir nog att vi ser matchen på stan ikväll också, hoppas att det blir bra och hoppas att  jag kan hålla mig ifrån min vardagsalkoholism.


Helt seriöst, är jag den enda som känner fotbollsvibbarna i hela kroppen?! Kommer det bli en sån sjukligt spännande match eller är det bara för att jag ser framemot att ha något att göra? Höhö
Sjukt tråkigt är det i alla fall att jag inte har någon att prata fotboll med här på jobbet.
Här pratas mer om vilket fiskespö som funkar bäst, golf, vilket land som har bäst kaffe/ost/vin och självklart de olika systemen de jobbar med och med alla dess förkortningar.
Så mitt snack om fotboll är något misspassat!

Oj, kom på att jag kan skriva om fotboll här. Om vad jag hoppas på för resultat.
Jag gillar inget av lagen, faktiskt. Men man måste ju smygheja på någon och då blir det självklart Tyskland.


HEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0