heeemmma

Tjoho! Äntligen "hemma":D
Konstigt nog känner jag mig jättehemma här i jönköping, nu mer än nånsin. Men det där är en annan femma..

Samora och Gabriella mötte upp mig på stationen å så åkte vi och fixa lite grejer med hennes klänning å ring å så sen så träffa vi Samoras syskon och Johan, woho!
Vi åkte hem till Samora där vi mest tog det lugnt, kolla på hennes systers förlovningsfilm, åt och fika. Sedan åkte vi, gabriella samora och jag ner för en fika. Och just då jag och Samora skulle hemåt för att kolla på greys anatomy så kom gabriella på att vi lika gärna kunde kolla hos henne!
Hon kan vara smart ibland, höhö.

Vi kolla på greys, sen satt vi mest å snacka. Sen tog hennes yster fram en dansmatta!! Så började vi att tävla. Skulle ha tagit med mig min usb kabel satt jag kunnat överföra bilderna till deras datorer nu och för att jag skulle kunna ladda upp bilderna här med :)

Jag tror inte att nån förstår hur mycket jag saknat min kamera! Så jävla skööönt att ha den!

HAHA, samora sitter med min dator på hennes säng och surfar, hon kollar hennes kompisar bilder och säger:

-OMG! Det här är en kändis!! Kom å se vem de e min kompis är med?!
- ööh, det där är mike tyson!
- har han tatuering på ansiktet?

hahaha
Imorgon ska jag få laga lasagne här, som jag alltid får göra :p

Å bara så att ni vet, nu måste jag börja skriva om mina jönköping - vänner. De är mina äkta troende läsare från dag1, så jag måste skriva om dem mer - de har svikit min blogg på sistone eftersom jag bara skriver så mkt och inte om dem och bara om ett jäkla kontor, som de sjävla sa det:p

Nä, nu ska jag lägga mig på dubbelmadresserna, hur dessa ska få plats med i rummet återstår att se då vi är tre som ska sova hör!

Gonatten och många pussar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0