Invandringen

Jisses. Jag vet inte om det var tidpunkten jag blogga på, min rubrik eller att blogg.se byter plattform och krånglat hela dan så det gjort alla unga tjejer galna och läser igenom ens blogg.
En stackare har läst ner till mitt inlägg och Stockholm och kommenterar det, samma stackare kommenterade mitt "Gott nytt år" inlägg, här under... och aa.
Om du fortfarande läser min blogg, skulle irakierna vara bättre än iranierna? Och varför tror du ens att något folkgrupp ska vara bättre än annat?

Det är härligt, tycker jag...att man liksom kan komma med egna åsikter hur som i det här landet. Och jag tycker att det är bra att man kan sitta och diskutera dem så öppet.
Men att tro att ens egna folkgrupp är mycket bättre än ett annat är bara fel, det leder inte Sverige nånstans i utvecklingen.
Jag vet att jag själv är en som kan vräpa ur mig dumma grejer när saker och ting bubblar för mycket. Men man gör det liksom inte, öppet. Hemma är en sak, officiellt på nätet är en annan. Å jag vet att jag säger emot mig själv då jag bara för ett par dagar sen skrev något oehört elakt...men jag vet inte alltså...

Det här har man diskuterat en del på sistone och jag har faktiskt upptäckt att det är en fråga som jag brinner för. Men det går inte att arbeta med sånt när man själv vet att man inte har ren mjöl liksom. Man måste själv rannsaka sig själv när det gäller folkgrupper och invandring för att sen kunna jobba vidare med det, och  kanske, på allvar.
Jag tror att det kan vara anledningen till att Sveriges invandrarpolitik ser ut som det gör idag. Den funkar inte. Man arbetar med det, det gör man! Jag satt själv i ett möte i tre timmar idag som har mycket med invandringen att göra.

Man försöker ändra så mycket,(för Gud vet hur mycket landet jobbar med det här) man gör olika planer men ingenting som är anpassat för en folkgrupp, utan för hela invandringen i Sveirge. Sånt håller inte i längden.
Sen kan man inte skylla allt på landet, ingen invandrare ska komma in i ett land och tänka att det är vi mot dem.
Man ska aldrig välja  u t a n f ö r s k a p e n.


Oj, det här var inte alls meningen, skulle inte skriva något om det överhuvudtaget. Men nu blev det som det blev...

Hej hej å gonatt!

Ps1: om det är så som den där tjejen (eller var det en kille) skrev, att det är iranierna som firat nyår så: gratulationer till dig Siamak!
Ps2: ni får jättegärna önska mig lycka till på arbetsintervjun jag ska på imorgon!

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0