A F F


Här är inlägget jag missa publicera för typ två dagar sedan....



God kväll kärisar!


Sitter just nu i min säng och kämpar med ögonlocken, det har varit en låång dag!
Den började med att jag vakna 50  minter innan jag skulle vara i skolan, å då tar det ändå ca 20 minuter att ta sig dit..
Och idag var det ju inte vilken dag som helst utan vi skulle presentera våra projekt.

Det var jättefint gjort alltihop. Efter att vi övat en gång så var det mingel å frukost nere på entreplan. Förutom frukost så fick vi namnskyltar och mappar med HLK byggnaden som framsida.
Sen var det bara att maka sig in i klassrummen, klassen var uppdelad i tre grupper. Vi presenterade vårt projekt som nummer tre. Det gick helt Ok, trots att jag sa fel en gång! Men jag skämta bort det höhö

Sen så mingla vi runt bland de röda fåtöljerna och där kunde vi se på de projekt som gick å se, t ex så har en grupp gjort en film som heter "Välkommen till HLK" som går ut till alla nya studenter.
Efter det så gick vi in till Orangeriet där vi fick mat, kyckling med potatissallad (jag tyckte att det smakade bra för första gången!! potatissalladen alltså)

Seeen så var det dags för omgång två av presentationer. Något segare, men det gick - med hjälp av lite frukt som man fick.
Å så till slut, klassen, lärarna, uppdragsgivarna och annat folk samlades i entren igen för lite kaffe å tårta då MKV (mitt program) tydligen fylller 30 år i år.


Sammafattningsvis, mkt roligt! En riktigt fin sommaravslutning :) Trots att det inte är slut ännu!
Åkte hem för å byta om till varmare kläder och begav mig in till stan direkt för å köpa trosor, orkar verkligen inte tvätta! HAHA.


Gick sen in till Juneporten där jag såg alla ZELGE FANS. Hur bra som helst! Aff har nämligen varit i stan å spelat mot Jönköping Södra. Fick träffa en den bekanta å det var jättemysigt! Ville väldigt gärna åka med dem upp till Södertälje!! :(

Matchen var inte alls spännande alltså, noll noll.

Oj, vad det går vägen med skrivandet! Jag ska inte tråka ut er mer. Tjohej å god natt!

Kommentarer
Postat av: elisha

goo zelgee!!:D

2008-05-24 @ 20:38:23
Postat av: elishaa

goo zelgee:D

2008-05-24 @ 20:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0