En nymöblerad lägenhet!! TACK TACK TACK TAACK!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Ni ska bara veeeta hur fin vår lilla lägenhet nuu.
Jag har en säng!! Nya sänglakan (jag och nicole matchar varandra OCH rummet) nytt sängöverkast, matta, soffa, soffbord, tv (32tum) en hylla till tven, gardiner till alla tre rum, våffeljärn, vitrinskåp, lampa till sovrum och hall. Alltså, det är stöööörd hur mysigt allt e. De e inte aaallt heller..vi har en massa smågrejor, vas, skålar, ljus M.M.M.M.M
GOD så hemmigt allting känns nu.

De kom preeecis då ja hann städa klart. Helt osminkad sprang janer å mötte dom, var hemma i fem och en halvsekund och gick sen ut i regnet för å ta bussen upp t a6 (hennes pappa hade nån lastningsbil, tre framme bara) fick vänta i 30 min på bussen men de gick bra.
Sprang runt i ikea i 40 min...är det bara jag som lyckats komma vilse trots de stora pilarna och karta i varenda hörn? (HÄR ÄR DU)
Tror att det endast är jag..

Men jag hittade en säng. Nicole o co fortf inte i Ikea. Handlar tv. Handlar soffa. Handla mcdonalds. Zalga får gå runt hela ikea tusen ggr. Äta kötbullar med gräddsås potatis och lingonsylt, ensam. Idolgänget på a6 tydligen.
Men sen så handla vi allt. sen så har vi monterat och klipp och hängt upp och hängt ner och lagt till och byggt ihop och jag känner inte av mina ben eller rygg eller händer. mina ögon går knappt att öppna.


Imorgon!! Imrogon börjar MKVS kalas med en presskonferans tio och noll noll.
Utställningen är sjuuhukt snygg. Nu ska vi minnsann visa pedagogerna hur matlåda-delen i skolan SKA se ut. Ingen mer fejkkonst...eller i alla fall i tre veckor till. hehe

senare har jag lektion 1-5..hej lång dag!! vill ju bara vara hemma å njuuuuuta av lägenheten nu.
måste fixa tven så vi får in kanaler och skit. jobbigt.

nu vill jag hoppa in i min nya säng me nya sänglakan hihihi överlycklig.
ligger på soffan nu. hehehe

SOV SÅ GOOOTTT

Dagens otroliga TACK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0