långa långa dagar

Nu är jag i Jönköping!
Jag har inte bloggat sen i lördagskväll va?
När jag vaknade på söndagmorgon så tyckte päronen att jag inte skulle äta frukost eftersom vi skulle luncha ihop...och de hade redan varit vakna i flera timmar så det var bara att lyda.
De gick ut en sväng och mötte oss senare nere på Max. Jag var fan inte ens sugen på det..men det roligaste var absolut när jag och mina systrar fick åka i "bagaget" på pappas arbetsbil..det är sån med två säten och sån stor bagage grejs..

Hahahhaa folk kunde se in till oss och vi försökte gömma oss bakom halsduk. Gick inte särskillt bra. När vi kom hem så såg vi att de där två föräldrarna hade köpt godis åt oss. Pappa hade bara plockat på choklad...OK, SÅÅÅ galna är inte vi tjejer i choklad. NÅÅGot annat måste man ändå äta emellan..haha

Senare på kvällen så fikade jag sibar och fabbe (som fick varmchoklad (as heet) spilld på sig av bruden som jobbar på stället, utan att hon ber om ursäkt!! stryyk!) men vi alla träffade en varsin kompis som vi stog och prata med en halvtimma istället haha. Sånt händer bara i SÖdertälje.
Jaaa och resten av kvällen var väl intressan den med.

Var gaaanska så trött när jag väcktes vid sju tiden idag. Gick upp och åt en macka med mamma fastän det fortfarande var för tidigt. Packade klart och snodde med mig en massa och sen så kom Sibar och plocka upp mig och mor.
Vi släppte av de två tanterna och så åkte hon upp med mig till fittja.
Jag fick se hur Nicole bor för första gången och även träffa hennes söta mamma!
Seeeeeen så kom Kim med Said och Emma med bilen och plocka upp oss. Det var trångt men oehört mysigt.
Nicole hade bakat bullar åt oss och köpt med LAHM AJIN som hade gryyymt mycket lök på. Sådär, härligt på morgonen va?
Resan gick bra. Jag såg inte vättern en enda gång eftersom jag låg däckad hela den sträckan. Släpptes av i skolan för att springa till min kursintro. Hittade inte ens salen och blev iväg skickad till helt fel våning av kvinnan i receptionen, ironiskt va?
Hittade till slut och allting gick bra. Har redan varit på introduktionen till den här kursen innan..men det skadar inte att fräscha upp minnet minnsan!!

Kom hem och packa upp och fixa lite tabbole som jag åt med Kim och Nicole, men de åt annat.

Nuuuu sitter jag här och stressskriver eftersom jag vill sova.
Nu ska jag sova.
Sova gott. God natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0