första besöket på kyrkogården

Hallå där ute i cybervärlden!

Igår så förlovade sig vår älskade Sofia med Fabian. De var jättefina igår kväll..aallting var fint, till och med chokladen vi fick med oss hem. Tårtan var bland det godaste jag ätit. Allting var ståtligt, inte ens vissas bröllopsfest har varit så stort :) Kul att få gå på något sådant med ens närmsta vänner!

Vi kom inte hem förrns halv tre? Tror att klockan blev så mycket faktiskt..bilder kommer nog imorgon! Har en del att bjuda på, men är så oehört trött just nu.

Idag så väcktes jag av att moster kommit hem till oss och att mamma klagade på de färska äggen som pappa fick med sig av någon arbetskollega till honom. De var ägg från hans egna gård, men mamma gillade tydligen inte dem haha
Gick upp och hade precis bryggt mitt kaffe då moster varna mig för att det skulle börja lukta...så jag tog min knäckemacka och kaffekopp och gick in till vardagsrummet.
Jag hann inte ens sätta mig på soffan innan Sibar kom hit! haha..
Stanken blev bara värre hos oss (matlagningen) så ja slängde på mig ett par trasor och tvinga ut syrran och Sibar ut. Vi tänkte promenera lite runt området men det sluta med att vi promenera ner till Ilham för en kopp té!:)
Riktigt fint väder var det också!

Kom hem och såg att halva släkten hade samlats, mammas moster, mormor, morfar, mostern som varit där sedan morgonen och hennes två söner och deras kusin (från deras pappas släktsida) och den ena sonens fru och deras hund (BAAAMBII!:))
Haha..så vi var en del! Jo just det, den mostern hade med sig sin man också.
Älskar såna samlingar!!
Vi åt KUTLE. Mm..godaste.

Så fort alla ätit klart så droppade de av och jag kunde äntligen få ta min efterlängtade dusch. Klädde på mig och fixa håret och kladda på ansiktet. Sibar och Ilham hade samlats hos mig med varsin bil och vi åkte ner på stan för en fika. Där stötte vi på morbrors fru pch hennes vännina haha.
Och utanför fönstret såg vi hur folk var påväg till olika halloween fest, vissa riktigt läskiga! Men sen så är det ändå JAG det handlar om, rädd av det mesta!
Sibar lämnade oss vid nio tiden för att jobba och jag och Ilham åkte till kyrkogården i Södertälje...
DET VAR SÅ HIMLA FINT. Och fridfullt som Ilham uttryckte det.
Jag trodde faktiskt att jaaskulle bli rädd, men det blev jag aldrig..
Det är första gången jag är där. Har en gammelmormor som ligger begravd där...Och så Norba...
Hittade inte någon av deras gravar direkt. Men skönt att få gå dit och se hur ljusen glittrade.

Nu sitter jag här hemma och är hur trött som helst. Jag sitter hemma och lillsyrran är ute och festar. Jag sitter hemma. Hon festar. Jag, hemma. Hon. festar.

Hon tror att jag ska åka ner och plocka upp henne. Hehe..så fel hon kan ha. Hadejag haft körkort så sure dude...Men inte riskerar jag för sånt. Hehe


Nej..dags för sängen!!
GONAAATTT och SOV så HIMLA skönt.
hahaha

Kommentarer
Postat av: fabbe

WTF de va du som ville hämta mig biitch!?:P

2008-11-03 @ 00:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0