Min morgon

GOD MORGON!!

Fan jag skulle ha lagt mig tidigare igår. Det är inte varje dag man är helt slut redan vid nio, man ska passa på och lägga sig redan då!
Men jag hade ju besök av de där kärringarna. Jag sa till och med åt dem att gå hem. Men de gjorde inte det, hehe.
Kunde iofs ha lagt mig direkt efter att vi skjutsat hem Sibar, men nej nej.. jag var ju tvungen att glo på TV!
Men gött var det, att få ligga på en soffa och bara softa.

Och imorse då? Haha..självklart borrades det väldigt väldigt tidigt. Och jag blev väldigt väldigt irriterad.
Är inte det det värsta sättet att vakna på? Om det är någon som låter hemma så är det bara att be dem att knipa igen, men det går ju inte med borrningen.
Jag gav inte efter utan försökte sova om. Men det är ju omöjligt. Så jag gick upp och självklart slutade de borra då:)
Men min syster hade redan bryggt kaffe till mig så det var bara att gå upp.

Idag ska jag softa typ hela dagenn. Jag ska laga en syriansk rätt som jag aldrig innan gjort. Har iofs aldrig gjort något från vårt kök...ska bli spännande att se hur det blir! Jag och mina systrar är ju ensamma hemma så man får väl  ta lite ansvar hehe.

Hörs snart igen! Pss



Varför är jag inte i Jönköping när det snöar? VILL OCKSÅ!!

A very long day

Gissa vart jag är nuu?
Hehe..In SodertalYEAH.
Efter sista inlägget så sprang jag ner till verkstan där vi började måla lite inför utställningen. Jag blev, ett; hyperaktiv över att få måla. Men senare (två) så blev jag helt sjuuukt avslappnad. Kännde bara för å slänga ner ansiktet i målafärgen och somna...

Vi blev klara ganska så tidigt så jag gick hem där jag mötte Nicole som var sjukt osäker på ifall de skulle ut eller ej till en början..men efter driljoner samtal så blev det ändå utgång. För dem. Eh, låt mig förklara.
En klasskompis till henne frågade om hon kunde komma hem till oss med tre andra kompisar, på förfest och det var helt Ok.
Efter ca två timmar med dem, nästan helt okända människorna så kom Nicole och resten. Då började jag leta efter kårbandet som jag skulle få låna av Nicole. Men det hade hon städat bort någonstans så de fick lämna mig hemma och gå ut!
Suuurt.
Men jag hann packa i alla fall.
Natten sen var allt annat än bra. Sov knaaaappt tre timmar.

Bussen var smockad. Men somna ändå..men aa, som man gör på på bussar..mer slummra till.
Sibar och syster mötte upp mig och sljutsa oss till Lina hage där vi fick maat. Därefter kom vi till mig och här har vi suttit enda sen dess!
Vi skulle ha dratt på bio men de visade inte den där barcelona filmen (och jag är sjukt besviken på att det INTE är danny i filmen!!)
Idsala kom. Efter ett par timmar kom även Ilham. Sen kom Sofia. Sofia ska ha en stor förlovningsfestimorgon!!
Hur kul som heeelst.

Jag är katastrofaaaallt trött. Så jag ska nog sova, need the beauty sleep!:)

Eller, först ska jag njuta av att få kolla på lite TV!

hejhej

hej å hå
nu sitter jag i skolan framför en dator...det har jag inte gjort på snart ett år! Alltså, suttit vid skolans datorer. >Kul!
Snart ska jag träffa min grupp och vi ska fixa lite inför utställningen här i skolan och sen så ska jag nog ut. Kanske.
Jag är hungrig.
Vill ni gissa om jag pluggade idag eller?
Eh. NEJ är det korrekta svaret.

FIIIIINT DET.

Nu ska jag gå!
opuss hej

Kvällen/natten/morgonen

Hej och god morgon!
Min morgon har varit lite rolig då jag skrattade redan innan jag fick mitt kaffe, bara en sån sak.
Menjag har inte kunnat sova! La mig sent, kunde inte somna in och vakna sen varje timma. Vände och vred på mig hela tiden!!
Men imorse höll jag på att dö i en hjärtattack. Jag hade vaknat och var påväg till hallen för att plocka fram en feting tröja att ta på mig..jag pratade med Nicole samtidigt. Plötsligt hör jag hur det knackar på vår dörr!!
Jag svimma av skräck och sprang in till köket så haha..Nicole fick gå och öppna.
Det var bara hennes klasskompis som kom hit för att ta sällskap med henne till skolan.

Varför jag skrattade var för att den här klasskompisen till henne och en annan kille var tillsammans HELA tiden i fredags. Och vid något tillfälle sa jag till den ena (han som var här imorse) "För i helvette, ni är ju helt kära..åk till Kalifornia, där får ni gifta er lagligt!!" hhahahaha
Alltså..hahahhaa.

Det blev inget pluggande för mig del igår, så nu kryper det i hela kroppen i princip. Måste måste börja läsa nu. Men innan vill jag äta en till frukost!

Puss å hej

fattig student, in deed!

Hello there!

Lektionen idag var skit rolig. Första delen var väl helt Ok men andra delen kollade vi på American Beauty - helt sjuuukt bra! Hahahaha
Men vi har inte sett hela ännu. Nästa vecka. Nästa vecka.
Nästa vecka.
AAALLT ska vara klart nästa vecka. Och jag blir galen.
En hemtenta. En salstenta. Utsällningen ska fixas klart. Och så har jag jobbet med marknadsföringen. Så ska jag hinna gå ut en sväng imorgon. Och så ska jag självklart hinna vara i Södertälje från torsdag till söndag eller måndag.
Yes.

Snart får jag mina satans pengar från CSN. Just nu är jag så fattig att det blir en utmaning för mig att inte gå runt och vara hungrig imorgon - så pass! Haha!

Nej, nu ska jag se till att jag får något nyttigt gjort. Såå som att plugga lite, kanske?

Gonatten sa katten till blatten!

chokladbiten fick inte begå självmord, den blev mördad ist. !!!!!!!!11

Haha, jag visste att du skulle kommentera något i den stilen Ilham! Och idsala: aaa, man kan säga att jag tagit uttrycket "lammkött" till en ny nivå!

Guten morgen!
Jag har varit vaken enda sedan nio. La mig vid elva igår! ELVA! Megatidigt. Men mitt internet är så fruktansvärt segt just nu så jag orkar inte kämpa liksom. Och dessutom satt Nicole och chatta med sina libanon kompisar  och då får man inte störa... Hehe
Jag gick upp vid halv fem tiden och kände att jag frös. Och jag trodde ju aldrig att jag skulle somna när jag la mig på kvällen så jag hade ingen pyjamas på mig...gick upp och såg att mina underbart snälla rumskompis lämnat ett fönster öppet under natten. Haha..helt galen. Kvinnan tror att hon är kvar i Libanon eller nåt.

Ni skulle sett hennes ryck igår kväll. Jag hade precis ätit en kycklingsoppa och blev sötsugen. Och brevid mig låg en halv snickers som hon sparat till mig. Menjag ville inte äta den. Så jag sniffa lite på den och skällde på henne för att ha släpat med sig den hem.
Då tog hon den och sa "är du säker på att du inte vill ha den?!"
Ja!
Hon öppnar fönstret bakom sig och ska slänga den innan jag säger
"Men det går ju folk där nere!!"
"Vill du ha den eller inte?"
"NEJ!"
Puff, så slängde hon ner den! Med kraft också!
HAHAHAHA

SKönt att jag ska hem i överimorgon! Saknar hem redan faktiskt, hehe. Jag vill se den nya filmen med Penelope Cruz, Scarlett Johanson och den otroligt heta killen från Greys anatomy - Danny! Hoppas att det blir av nån kväll. Annars så lär vi ju ha time of our life när vår lilla Sofia förlovar sig! Jag PMSar så jag kommer att böla ihjäl mig.

Nej! Nu ska jag börja plugga lite innan det är dags för skolan. Är nog där enda tills på kvällen då vi ska pyssla med själva utställningen till MKVs 30årsfirande, som kommer att bli hur bra som helst!
Men innan det så är det lektion, vi ska kolla på film...kommer dock inte ihåg vad den heter just nu. American nånting-nånting.

Puss å hajdö

en pistol mot min tinning

Allltså...HAHAHAAHAAHA!!!! HAhahahahahahaha HERREGUD!!
Satt och surfade runt på youtube och hamna som vanligt på gamla 90tals låtar.
Det ena ledde till det andra och jag hitta THE MOFFATS. Ååååhåhåå, mina älskade moffats.
Jag lkan väl tillägga att jag var kär i vartenda pojkband under hela 90talet. Det kan de som känner mig skriva under på. Även de som var inne i mitt sovrum (posters all over) haha

Men alltså...jag la min favorit Moffats låt och kollade på videon. De här är alltså tre killar jag var heeeelt kär i.
Vet ni vad jag ser idag? TRE SMÅ FULA POJKAR!!
Jag känner mig äcklig!! Hahaha..riktig jävla PEDDO. Det här borde vara helt olagligt.
Sen blev inte saken bättre av att jag började kolla in Aaron Carter (som jag också självklart var kär i)...det där...alltså...nej....men jo...men alltså...DET ÄR JU ETT LITET BEBIS!!!!( i för stora skor)

   

Jag borde skjuta mig i skallen. Nu.

En musikvideo

Det är en låt som jag har lyssnat på konstant i två veckor. Typ.
Och det slog mig alldeles nyss att jag nog ska ta och kolla upp om låten har en video och hur snubben som sjunger låten ser ut.
Det skulle jag inte ha gjort.
Fan vad besviken jag blev.
Men låten är helt sjukt bra. Sjuukt bra!


J. Holiday - Bed

min fantastiska helg

Hej å hå
nu är helgen slut.

fredagen alltså...heeelt galen. Om jag säger såhär: jag har ingen som helst aning om hur jag tog mig till klubben och att jag har blåmärken i princip hela kroppen och att halva jackfickans innehåll är borta. Ja, då var det galet.
Fyfan alltså.
Förfesten hos oss var helt gryymt rolig. Men klubben alltså, vi har träffat de flesta igen från i fredags och alla säger samma sak "jag var ensam och leta efter er" hahaha
Alla leta efter alla.
Vi var på Sliver, så det var inte så lätt att hitta. Speciellt inte då det var första gången för de flesta...

Efter det att vi kom vid tre tiden (efter mcdonalds besök m.m.) så satt jag och rania och prata i typ två timmar. Haha..helt stört. Nicoles syster är 17 så hon kom inte med oss ut utan däcka hemma - med mobilen under örat. Då alla i princip, lämna mig och stack till donken så kom ingen in i lägenheten...trots att de ringde på dörrn, banka sönder den, skrev i brevinkastet, ringde mobilen.
Inget svar.
Efter någon halvtimma så måste de ha upptäclkt att jag inte hängt med dom hem från klubben och då passar dom på att ringa mig...för det är ju jag som har nycklarna. Haha
Ialla fall..hon sov riktigt djupt. Hon vakna inte ens då vi prata alltså, rakt över huvudet på henne.

La oss vid fem och vakna vid nio för att prata. Jag hade panik över alla minnesluckor så jag kunde inte riktigt sova.
Så efter fyra timmars sömn så tyckte vi att det var lagom att gå upp.
Vi gick runt på stan. Sen gick vi och satte oss på Kaffe Pause och åt deras äckligt goda sallad.
Jag fick då reda på affs match och blev så jävla arg och svor åt alla som sa något illa om laget. Och det var inga snälla svordomar I tell you.

Vi satt där i typ två och en halv timma eftersom vi var för sega att promenera hela vägen hem. (Max 10 min avstånd)
När vi kom hem så däcka jag och sov i nån halvtimma.
Senare mot kvällen träffa vi Marcus och gick till Kim där även Kristian va och kolla på senaste Gossip girl. Efter den kollade vi även på Batman, den nya...igen.
Jag sov igenom sista delen.

Grymt jobbigt att promenera tillbaks i regnet och kylan. Gryyymt.

Igår då?
Hmmm...
Jo vi fick ganska så bråttom till skolan eftersom Kristian och Kim vänta på oss där med bilen som skulle ta oss till a6. Jag typ..höll på att dö de timmarna vi var där. Tjejer och shopping, ingenting för mig. Jag klarar bara av de vanliga tjejerna hemifrån. Inga andra. Panik!!
Vi tog oss i alla fall hem efter att fått stå och vänta på bussen i en halv timma eftersom samora vägra hämta oss med bil. Men att komma hem till oss för att äta var mer Ok:p
Hemma lagade världens godaste lasagne. Det var hur god som helst.
Sen så fixa Nicole kladdkaka.
Och vi satt och prata i timmar efter det. Ranias kompis joina oss också.
Och garva...aaaaallltså, fyfan. jag har hört folk med jobbiga läten då de skrattar...MEN INGEN SOM RANIA. Heeeeeelvetteeee. Vi garva åt hennes garv i en halvtimma.
jag lyckades även leta fram min kamera bland all as garv och filma..Men vi tystnade ganska så snabbt efter det.

Vid midnatt gick vi ut och promenera vid munksjön, men bara fram tilll bron - över bron- och tillbaks.
Hur mysigt som helst.
Sen kom vi hem och somna.

Imorse så åkte de två flickorna. Hur söta som helst.
Det var varit en rolig helg, men jag längtar så mycket till nsäta helg då jag är i ÖSdertälje igen!!! YAI.

Fyfan, jag drlmde att ilham ringde mig och sa att Sofia inte ska förlova sig med Fabian längre utan med sin kusin. KUSIN!!! Jag blev så ledsen att jag började gråta. Och de skulle ha förlovningsfesten som hon och Fabian skulle ha.
Det var en skön känsla imorse när jag vakna och upptcäkte att det bara var en dröm.

Nej, nu ska jag sluta.
GOD MORGON PÅ ER!!

Paaaharty

    


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Nu är det mörkt ute! Det vankas, med andra ord, FEHEEST.
Vår granne ska tydligen också ha förfest hos sig, så vi öppnar nog dörrarna så folk kan komma in och ut lite hursom...
Jag har bara träffat min granne på fyllan, i alla fall den ena av dem.


Snart kommer Nicoles syster och deras kompis. Så vi ska ner och möta dem, äta middag och sen är det dags för det roliga.

Ha en trevlig kväll hörrni!!

Jag vann tävlingen!!:)

Jaaaa!
Gissa vad? Jag vann tävlingen som Maria hade på sin blogg! Skit kul ju! Brukar inte vinna på såånt..Men nu vet jag i alla fall varför jag hade så många fler läsare igår, hehe.

Hmm.. idaag har jag inte gjort så mycket. Vakna strax innan elva. När jag satt och åt frukost så droppa den ena, klasskompisen till Nicole, efter den andra. Nu är vårt kylskåp gaanska så fullt.
Champagne! Haha.. det finns champagne! Vissa kommer att fira att första tentan är avklarad? Hehe

Snart ska jag ut för att träffa Samora, henne har jag inte sett sen helgen Sibar, Idsala och Ilham var här. Och innan dess hade jag knappt sett henne heller.
Så nu ska vi luncha! Med Marija också. Yeei.


Hahaha igår fick Nicole mig att göra sit-ups! Det var ååår å dar sen sist alltså. Men det konstiga är att jag inte har någon träningsvärk idag? Skumt som fan...

Nej! Nu ska jag dra mig neråt för lunchen!
Puss


två städer på en och samma dag (wooow..)

Någon som har länkat till min blogg? Haha..ganska så många fler som kikat in hit idag.

Vad har dagen haft att erbjuda då? Ganska så mycket faktiskt! Den har varit så lång så det känns som att det var igår jag vakna upp i min säng, i mitt rum, i mitt södertälje.
Skulle gått upp vid sju men Fabbe, min älskade syster väckte mig inte trots att mamma bad henne att göra det.
Jag har tydligen vant mig vid tystnat för jag vakna redan innan, jag hörde alltså när mamma bad henne att väcka mig. Det är lite sånt som jag saknat...att det alltid är så livat hemma hos oss redan vid sju. Och sånt är jätteuppskattat när det är så mörkt och kallt ute!

Anywhoo.. packade min väska och vid kvart över åtta kom pappa och hämta mig. Tog bussen och just idag kände jag för att surfa hela resan, men självlart så fanns det inget uttag!
Gick ganska så bra ändå. Bussen var inte full med människor, vilket underlättar ganska så rejält.

Men den var sen, var väl framme tio minuter försent och jag sprang upp till mig, slängde in väskorna och sprang in på toa. Jag bländades av hur vit vår badrumsmatta har blivit! Nicole har tvättat den! Hela lägenheten var ren iofs..förutom ett bombnedslag på vårt ljusfat. Ser ut som om alla våra ljus har exploderat. Men enligt Nicole så har hon gjort det själv...hon påstår att det där är konst....Oh well.
Haha.

Sprang till ena lektionen som var jag var sen till.
Hyffsat halvtråkig lektion. Genus och könsfördelning och bla bla bla.
Vilka nyheter att kvinnor är underrepresenterade i media va?!
Med all respekt alltså, hon var duktig föreläsaren...det var hon. Men jag har nog läst lite för mycket sånt den här terminen känner jag..

Efter denna två timmar och fyrtiofem minuters långa lektion så var det dags för den andra lektionen, en tre timmars! Var inte så pigg på den men den visade sig vara ganska så intressan!!
Vi pratade ganska så mycket om hur sekuliserat Sverige egentligen är, vad religion har för påverkan på samhället och politiken och vice versa och gaaanska så mycket mer.
Vi var var bara 6 studenter, så det vart en hel del diskussion! Funny!

Gick hem i kylan. Såg att Nicole fixat Tacos till oss. Fatta vad hon har lärt sig!! Det här är alltså tjejen som undrade om ägget verkligen ska vara så genomskinligt när den steks...Jag är så grymt stolt!

Vi har ätit och uppdaterat oss på det mesta. Sen så snodde hon min dator medans jag duscha och satt där i två timmar. Jag pratade mest min ena köksvägg..:)

Jag är sjuukt trött. Sov inte alls mycket inatt! Jag menar, gick ju upp vid sju! Och la mig ett par timmar innan bara..låg ganska så länge på min säng och titta ut från mitt fönster (har en hög säng, den är på samma höjd som fönstret och dessutom bor vi på nionde våningen så jag får en pretty good utsikt!) men till slut däcka jag. Och hade lite mardrömmar. Men de var inte så läskiga.

Imorgon har Nicole tenta och hon får dessutom besök av sin syster och kompis. Så det blir fest!! Här, självklart... haha
Alla kommer tydligen p morgonen redan för att lägga in drickan i kylen. Och det blir ganska så många. Lika många som vi var på första förfesten här...hmm hmm..

Jag kanske ska ta och lägga mig nu. Lång dag idag och lång dag imorgon. Detta kräver en Zalga-lång-natt!

Gonatt!!

Ge mig lite sååååån...vuxendricka!!

VAD SUGEN PÅ VIN JAG BLEV PÅ VIN HELT PLÖTSLIGT!
Mmm..
Har varit sugen på öl i en hel vecka nu, men inte gjort något åt saken.
Det liksom slog mig att det varit åratal sen sist jag drack det...

Men den här helgen alltså. Den kommer att bli GALEN.
PUSS

bromm brommm hela vägen ner till jönköping och dess vattenpöl; vättern!

Fan.
Om tolv timmar sitter jag på bussen påväg ner mot Jönkan bönkan...
Fast det känns helt Ok! Jag kommer tillbaks redan nästa vecka!
Hoppas att bussresan är lika bra som sist. Fast den här gången ska jag råna päronen på käk, ska ta med mig massa massa maaaat!!



Ska nog ta och packa lite.
Puss


idaaaag har jaaaaaag

Guten morgeeen
Här sitter jag och kollar på Våra bästa år. Hehe.. det är bra.
Vad har jag haft för mig då? Sist skrev jag att vi skulle få pannkakor va?
And so we did. Det var väl i förrigår..
Seen så kom Sibar hit för att äta maaat och sen gick vi ner på stan för att träffa Frans. Och sen handla vi lite godis och sen gick vi till min kusin och Gina och var där hela kvällen.

Och igår?
Jo juste..igår åkte jag och Sibar och moster (Sibars mamma) till SKHLM centrum. Hehe..lite kul att de gjort om det till skhlm, som sthlm.
Lite häftigt att den lilla byrån som jag praktiserade i skulle ha gjort om hela den här förändringen, egentligen. Men sen så blev centrumet uppköpt och bla bla bla..
Anyway.
Hittade inte så mycket. Skulle inte handla något heller, ville bara dit för å göra något.
Men jag gjorde ett misstag och gick till topshop. RAKA vägen till skorna. Jag slängde inte ens en blick på kläderna.
Skorna. Klackarna. GOD!!!!
Alltså...det går inte ens att beskriva.
På riktigt.
Testade ett par Nine West (fast i Oasis/Warehouse butiken) som också var skyhöga.
Mama mia...

Sen åkte vi till dom och åt en jättegod soppa. Sen kom hit och fika med våra mammor. Sen åkte vi fyra plus lillsyrran till Ica Maxi (älskar det stället) och träffa typ..halva Södertälje.
Vad gjorde vi sen då? Juste vi kom hem till mig och bara hängde.
Fixade en sallad som var så god att Idsala och Sibar grät. Hehe.

Idaag har jag kollat på tv hela dagen. Ganska så mysigt.
Snart ska jag till mormor och morfar för att äta. Mormor har gjort min favoritsoppa. Sen ska jag träffa Johan över en fika.
Min mamma gillar Johan för att han kan ha kontakt med sina tjejkompisar trots att han har tjej. Eller hon gillar hans tjej för att hon inte är en svartsjuk typ.
För det finns såna iiiidioter som inte klarar av sånt.
Haha


Nu ska jag klä på mig och dra till mina favvo gamlingar!
PUSS

back in the days

Jag sitter och lyssnar på en massa Westlife låtar.
Helt bra.
Jag lyssnade sönder mina skivor (hade alla, ALLA. Inkl. singlarna!?) under typ högstadiet.
Åååh, vad jag ääälskade dem.

Lyssnar en massa på Celine Dion också.
Massa ballader helt plötsligt.
Kanske är det hösten. Kanske är det annat.
Ilham tror att jag är kär.
Det tror jag med.
Inte i någon speciell i och för sig. Mer i livet.
Allt är inte hundra procent bra. Men det är exakt så det ska vara.


Mmm..lammkött!

Min helg i SÖDERTÄÄÄLJE

Hallå där i stugorna!

Zalga är hemma och har varit rätt så upptagen, vilket jag varna för redan innan jag kommit fram till Södertälje, (IDSALA!)
I fredags så kom jag hem och åt massor massor med tabbole och lite fisk och så. Sen kom Sibar och vi gick ner på stan. Hon köpte trisslotter, en till mig och en till henne.
Jag vann självlart.
Hon stog och prata i telefon och bad tjejen som jobba där att ge oss pengarna (istället för nya lotter) men Sibar, syrianen som hon är hörde att jag sa det och tog inte en, utan TVÅ nya trisslotter.
Hon fattar ingenting!!

Anyway. Vi träffa de andra tjejerna och tog en snabbfika. Efter det så åkte jag och mina två systrar och Idsala till Assyriska föreningen för att lyssna på Daniel Bocaioglu - som var HELGRYM!!
De två timmarna känndes som en kvart.

Igåår så var vi nere på stan, igen. Sen så åkte jag och Sibar hem till henne och åt piroger. Vad gjorde vi sen? Jo! Vi åkte tiill Ica Maxi och handla lite grejor och åkte sen till Ilham och hennes nya hem! Hur fiint som helst!!
Där satt vi typ hela kvällen. Men jag lämnade dem lite tidigare eftersom fabror med familj hade kommit hem till oss för att träffa mig så jag åkte hem för å busa med mina oootroligt busiga kusiner.
Ni ska bara veta vad våra fiskar ha fått stå ut med!

Idag så var jag hemma fram till lunch. Lunchen var vi bortbjudna till hos äldsta moster, där även den yngsta mostern var. Det var hur ruligt som helst.
Sen kom mamma och hämta hem oss. På kvällen var det bara en fika som gällde. Vi var ett ganska så stort gäng.
Jag, syster, Idsala, Ilham, Sibar, Gina, Rani, Jessie, Olga och Petra!

Jag, syster, Idsala och Ilham promenerade senare upp till oss och chilla en stund innan de pallrade sig hemåt.
Så nu sitter jag här oooch har ganska så tråkigt. Men vill inte riktigt lägga mig ännu.
Ska nog njuta av att kolla på TV. Synd bara att vår tv är på lagning, nu har vi någon rutten jävel.

Imorgon ska mamma göra pannkakor åt mig och Fabbe! Det är bara vi tre hemma imorgon hehe. KOmmer iofs att bli väckt ganska så tidigt. But still!
Till lunch har hon tydligen fått för sig att göra maldom (Aborgin, tomat och köttfärs i en gryta...typ) men jag gillar inte det längre. det var tidigare än FAVORIT. Men efter att ha tvingat i mig aaalldeles för mycket maldom en dag så mår jag ganska så illa av det numera, hahahahha
Är inte det ganska så roligt? Hahahhahaa

Fan, nu har jag UPPDATERAT (Idsala!!)
Puss å gonatt

PS: När vi var hos moster så satt vi som fastklistrade vid TVn och stirra på TEXT-TV för att uppdatera oss om AFF. Spännande match! TRE NOLL!!

Daniel Powter!




Jag är med och tävlar om Daniel Powters signerade album. Det är min söta klasskompis Maria som tävlar ut dessa album!
Vill ni också vara med och tävla? Då kan ni klicka häääär. Haha, annars så hittar ni ju bloggen som vanligt här på min blogg!
Puss.

sitter på bussen mot södertälje!!

Hehe. JO jag det fanns el uttag på bussen. Tur va?
Hade iofs inte blivit så arg ändå. Jag tog precis upp datorn..

Hela bussen av pensionärer. Alla andra normala människor jobbar ju.
Men alltså...de här människorna äter på bussen. De är smarta. Inte jag.
Jag skulle också ha fixat den där jäkla pyttipannan imorse så ja haft något att äta, men tänkte att det FAKTISKT skulle lukta på bussen.
Men de här tänker inte så.
Nu är jag så jävla hungrig att jag tror att jag har lunginflammation (hahahah IDsala alltså!!) men lukten av deras...ehm...maat får mig att må så iiillaa. Hur äääckligt som helst!!! Jag kan inte ens lokalisera lukten. Så äckligt är det. Luktar inte lök, inte kött, ingen specill sås.
Bara sån lukt som man kunde känna på skolgården tidigt tidigt på morgonen som fick en att spy upp frukosten.
Lite dagislukt.
Lite mosad purékäk.
Fyf fy.
Ja längtar bara till min tabbole.

Vet ni vad som slog mig imorse på bussen? (Sån var Sibar under hela vår bilsemester. Tyst i två timmar - tittandes utanför fönstret och plöstligt "Zäälg, vet du vad jag har tänkt på?..."bla bla bla i en timmma och så tyst i två timmar till. haha) Anyway.
För någon vecka sen så gick min nagel av i mitten, typ en halvcentimeter in. Skulle jag dra bort hela nageln så skulle en bra bit kött hänga med, jag överdriver inte.
Så jag klippte ner alla naglarna och målade dem. Nagellacket han fungerat lite som limm för den biten som var av.
Men imorse så gick den upp och jag var tvungen att dra bort det och den slets upp helt fantastiskt BRA!
Bara typ, det översta lagret gick bort. Helt smärtfritt.

Och då tänker jag såhär.
Ofta tänker man"men vafan!! jag har aldrig tur med något, jag är alltid snäll (AA!) och bla bla bal..varför vinner aldrig jaaag på lotto. eller varför får jaaag aldrig tur med det å det å det?"
Men fatta vad mycket tur man har med så mycket annat.
Jag hade kunnat slita upp den där nageln och haft ont i typ tre dagar i streck.
Jag hade kunnat försova mig och missat min tur till Södertälje.
Det är MYCKET jag har tur i. Och mycket mindre OTUR. Faktiskt!

Hälsosamt tänktande, I know.

Nej, det var faktiskt roligare att lyssna på musik, titta ut på träden med fina färger och drömma min bort istället!

Vi lär inte höras på ett tag omjag känner mig själv rätt. Hehe
Puss!

tidig. väldigt tidig morgon

Shit, aldrig har en klocka ringt så länge innan jag vaknat, som den gjorde imorse.
Haha.. jag måste ha drömt om en afrikan för när låten sjöng"Mmmyoure my african quueeen" så tänkte jag: hehe, aa bokstavligen.
Men så koppla hjärnan och jag resta mig upp.
NU har jag ätit frukost. Men jag har typ sura uppstöttningar tror jag..om det är så de är?
Min buss åker om mindre än en timma, så jag ska bara packa klart, klä på mig och måla ansiktet lite innan. Sen måste jag hinna med hemköp!!


SOLEN SKINER!!!
Om den inte gör det i Södertälje så blir jag ledsen i ögat.
Sibar kommer å möter upp mig!! Yaaai.
Å så ber vi till el-gudarna att denna buss är utrustad med ett eluttag!! Iofs, gör den INTE det så kanske jag gör någon nytta istället.
Typ plugga.

Nej! Time to go.
Vi hörs väl när jag är på bussen!!(mitt batteri håller bara i typ 30 min utan laddarn)
puss

Kanske ska man ta och sova lite också?

Det är sjukt vad jag suttit med datorn idag!!
Jag har länsat hela internet. Läst varenda blogg. Kollat varenda sida som jag dagligen besöker. Även såna sidor som jag sedan länge gett upp hoppet för. Samma sak vad gäller bloggar!
Det slog mig när jag var inne på Per Robins gayblogg på femman, jag har missat flera inlägg eftersom jag av någon konstig anledning aldrig sparar den bland favoriter.
Jag gillar ju bloggen!
Men så slog det mig; Nej, det här godiset ska jag behålla till bussresan!
Något ska jag ändå göra under mina 4.20 timmar!!

Såja..nu är det bara fem timmars sömn kvar. Egentligen kan jag stiga upp fem i tio, då bussen åker fem över. Men stressa orkar jag inte göra.
Jag vill äta frukost (lagra, lagraaaa!!)
Sen vill jag till hemköp och köpa resmat (Laaaaaaaaagraaa!!)

När det kommet till mat så måste man alltid tänka "ifall det är min sista dag" hehe
Ne..det var inte roligt. Jag vill inte dö imorgon. Har lite grejer att fixa innan!

NU ska jag lägga mig. Min fula roomie har redan däckat. Jag som väntat på henna hela kvällen/natten :(

NATTI

om sju timmar ska jag ta bussen!! TJEENA

Hihi
Jag är fortfarande vaken. Och jag ska ta bussen om typ...sju timmar. Hehe
Får väl sova där helt enkelt!
Sitter och knaprar på morötter som jag kryddat med spiskummin (haha så kul att kammon heter spiskummin på svenska!!) och citron. Gott!
Men nu känner jag att jag haft på för lite citron men jag orkar inte gå och från sänge ehm..madrassen nu.

Väskan är i alla fall halv packad.

Och nu ska jaaag...driva Nicole till vansinne! Zooomm zomm zoom!! (Hehe, såg ni scrubs igår elle?)

NAtti natti

världen jävlas med mig

Hahahahahahaha fööööriheeelvette. Ser ni hur världen kan jävlas med mig ibland?
Se min rubrik till inlägget här under. Se tiden under inlägget.
HAHAHAHA.
Aldrig har det tagit sån tid för ett inlägg att publicerats som denna.
Ååååh.
HIT ME!

TORSDAGEN DEN SEXTONDE OKTOBER TVÅTUSENÅTTA; TJUGOETT OCH TRETTIOÅTTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go kväll kära barn!!

Här sitter jag och är lagom mätt av all godisätande.
Dagen har varit bra. Lektionen var dock inte alls så bra som jag hade hoppats på. Av två anledningar, två anledningar som är heelt onödiga för er att veta. Hehe.
Jag sov ganska så djupt,. trots mardrömmar om folk som spyr. Det är typ...andra natten irad jag drömmer om spyor - visst är det mysigt?
Jag vakna inte ens när Nicole gick upp.
Men till slut vakna jag till liv, åt frukost och precis då jag bestämmer mig för att börja fixa till mig så kommer jag på en sak som jag skulle ha gjort igår kväll!
Satanaa perkele vad jag svooor.
Jag mailade i alla fall iväg allt i tid och fick helt enkelt bort priotera mig själv. Fatta, att JAG gjorde det?! Ehh.

Kom i tid till lektionen, trots att jag inte stressat såhär mycket på, typ...år.
Saknar mitt hektiska liv!! Jag blir galen av det här.
Men det är en annan femma.

Jag har funderat så mycket idag och kommit fram till mycket faktiskt. Men känner mig inte så sugen på att dela med mig.
Men det är också en annan femma.

Ska fortsätta med min dag istället.
Gick till bibblan där jag träffa Sandra mellan tidningshyllorna. Hehe. Sen lämna jag henne, trots att hon bad och böna om att jag skulle med henne til kafeterian. Men jag är ledsen, är ganska så allergisk mot såna som inte klarar av att gå in på allmänna ställen utan att någon ska hänga med. Ledsen som sagt.

Gick istället upp till Nicole som satt på övervåningen. Sa hej. Gick hem. I regnet.
Fixade pasta och kyckligen och sen kom NIcole och Kristian och Kim och Ashur. Och vi hade det trevligt.

Sen gick de. Jag och Ashur lämnades ensamma. Och jag pratade mest om hur kul jag hade det när tjejerna var här. (Har faktiskt inte träffat ashur sen dess!) och han sa det IGEN om hur chockad han blev över hur jävla kul vi har tillsammans.
Vi har jävligt kul. Är jag med rätt personer så är jag on fire, hehe.

Sen var han tvungen att gå så jag gick ner med honom och gick till hemköp och handla ganska så mycket godis. Hehe.

NU sitter jag här. Och tjipp och hej och tjooo!!
Jag är hög på all socker!! JAG borde inte vara det eftersom det enda jag ätit de senaste två månaderna är FETT OCH SOCKER:
Ät fett och socker tills du spyr sjunger han ju! Men spytt har jag itne gjort ännu, så än så länge får jag äta mera sånt. Hehe.

Pratade med mamma innan som hade fått för sig att jag skulle komma fram till Södertälje vid sju på kvällen då hon planerat att fixa maten då.
Jag har beställt TABBOLE (OCH NEJ IDSALA DU FÅR INTE KOMMA HEM TILL MIG FÖRRNS VID NIO!!) men pappa fråga om jag inte ville ha något till.
Nej sa jag.
Jo men lite kött vill du väl ha.
Njaa..nej, jag är nöjd med tabbole.
Men fisk är gott till?
Okej okej, bara för att du vill ha det då.
Hehehe.

Så fisk och tabbole imorgon (tabbole: persilja, lök och tomat smått smått hackat. Massa citron, salt och stark röd paprika = himelskt gott)
Hon skulle försöka hinna laga maten då hon tar lunch på jobbet. Jag skulle egentligen kunna vara snäll och säga typ "men vi kan käka det till middag så fixar du det efter jobbet , i lugn å ro" men jag sa
Du får faktiskt fixa det, jag tar bussen 10 och ska åka i 4.20 h!! Jag kommer att bli svinhungrig!!
Men ta med dig frukt!! Gör en macka??

HAHAHA frukt?! Fruuuukt?! HAHHA.
Stackars kvinna som tror att jag ätit frukt eller grönsaker på senaste tiden. Hehe.
Hon kommer att hänga mig.


Okej, jag är jävligt hög på socker. Läs inte. Du har läst för mycket.
Jag ska bara tvätta ansikte och hoppa in i pyjamasen och lägga mig på min säng..ehm..min madrass. Hehe

Pusselipuss puss

Inte så sjuk trots allt

Satan vad illa jag kände mig när jag skrev senaste inlägget.
Det var första gången jag kände att; shit, jag håller nog på å bli sjuk!
Har alltid tyckt att det var det larvigaste innan..men det kändes lite så då, för det gjorde ont i hela kroppen och jag var seg som få.
Men sen så ringde Marcus och sa att vi skulle till Kim för att kolla på de fem senaste avsnitten av Gossip girl. Så vi gick ner och ut, mötte honom ute i regnet, gick till vip och köpte massa choklad och godis och så gick vi mot Kim!

Jag hann se en halv säsong av Gossig girl här i SVerige... och nu kollade vi på de avsnitten som precis gått i USA. Men jag hängde med preeetty well.
Jag kollar mest för killarnas skull, om jag ska vara helt ärlig. Och kanske lite för kläderna med.
Jag vet vad jag drömmar om inatt i alla fall! Hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag längta till morgondagen av två anledningar:
1, lektionen!
2, att jag kan få säga "imorgon är jag hemma i södertälje!!"

Yeei.

You know you love me
Hehe
Gonatt kära vänner!



Ps: Idsala, jag ska våldta dig den här helgen!!

Mmmm...Marabou

Jag är så trött. På typ...allt. Nu vill jag bara att lektionen imorgon ska pågå i hela dagen så att jag har kul.
Och att det ska bli fredag. Fredag eftermiddag, för då får jag mat. Mammas mat. Rena kläder. En ren Zalga. Ska bli skönis.

Nu ska jag ta mig ut i det fula vädret och köpa lite choklad. Såna extra-extra stora.
Hej

Bevis på att jag blivit stor

Innan jag flytta så var det många som sa att jag, under min tid i Jönköping "kommer att hitta mig själv" och/eller "växa mycket som person" och jadi jadi jaa.
Hitta mig själv? Jag har väl inte gått vilse?
Vuxit har jag definitvt gjort, men mer fysiskt. Hehe.

                           


Ett bevis på det är ju självklart att saker som såg jättestora ut innan, inte alls ser så stora ut längre.

Vi fick en megastor bok första terminen på MKV; Stig Hadenius och Lars Weibull "Massmedier"  den kanske, snyggaste men också en av de tråkigaste?
När jag tittar på den idag så känner jag "Oj...det kanske inte var så stor trots allt"

Så ja!! Jag har vuxit som person, bokstavligen!!

Svar på era kommentarer, you bitchees

Det finns tydligen en öönskan att jag ska svara på era kommentarer!
Fabbe till din fråga om VARFÖR jag har en tvättmaskin mitt i allt? Aa vet du inte det så är du inte min syster. Jag ska tatuera in en tvätmaskin i hjärtat på mig.
HAHAHA.
Och din fråga om varför vi lämna pappa i min dröm? JA, du..inte för att jag kan gå tillbaks och fråga mig själv och er andra hur vi tänkte när "vi lämnade" honom när det i var han som lämnade oss då det var viii som kom bort. Han vägrade lyssna på mina vägbeskrivningar helt enkelt!!
Och jag var till och med arg på honom när jag vakna! Hahaha.. Det gör ju mig lite mindre känslig till allt iofs, behöver inte sakna honom så mycket :)
HAha fett synd.
Elisha: Sina? Pojkvän? Jag tar flyget med min låda med knivar hem NU!
Ilham: NEJ! På fredag ska vi gå och kolla (och lyssna) på Daniel Boyaciougli aka Hermes Saliba i Assyriska föreningen (ditt andra hem)!!

Så, jag har väl svarat på dem senaste i alla fall.
Nu ska jag ringa mina föräldrar och tacka dem för mitt utseende!
Gonatt!

en tråkig lista

Hittat denna lista på flera bloggar men har faktiskt inte riktigt förstått hur det hela har gått till.
Men nu så! Jag får frågor som jag svarar genom att skriva ner var femte sms som finns i min inkorg.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Din framtid kommer att spelas upp i en dröm i natt och där kommer din soulmate att finnas, din bäste vän och din favoritplats. Men om du inte skickar det här till 7pers innan 23:30 kommer en liten kille med svart hår att stå vid din säng, varje kväll kl 23:30... dröm sött!    (palla kedjemess!)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Hahaha

Vilken raggningsreplik faller du för?
Hallo, imon ska jag och några från kursen äta på liban deli kl. 18. Vill du följa med? God mat ha:D

Vad var det första du sa imorse?
8NUDxxx-0 (1ungdom/barn) den 17 oktober 2008 10.05 Jönköping ReseC - 14.25 Södertälje Syd. Buss 830 Välkommen ombord!!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Du ville ju inte. Haha

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
1-0 första halvlek;) Assyriska spelar bra!

Så vad säger du under förspel?
Syriansk fest den 25 på kulturhuset. Kom gärna så att vi alla syraner kan umgås

Och efteråt?
Hej du! Jag är nog kvar här ikväll orkar inte gå hem så här sent...Kramis

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Tjena, var är du?

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Har ni åkt än!

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
Vem bryr sig om hur du mår, kaj e du sjuk? :P vad trevligt, när kmr du hem?


Fan vad tråkigt det blev.
Nu ska jag äta kebab med bröd.
Hej

heeeeeeettt

Hej å Hå!!
Ville bara säga att det inte rekomenderas att äta kockhett chili corn carne när man har bråttom!! ja sitter å svettas och bränner tunga, läppar och hals här...
yeeeii
och nyyyss tror ja att ja tappa hörseln i höger öra
nu ska jag fortsätta surpla, för att koka ris hade jag inte tid med!
PUSS

Morgonstund har guld i mund?!

Humör: Vädret är TOPPEN. Men jag är lite trött nu eftersom jag precis stigit upp.
Gjort: Kissat och startat datorn.
Planer: Ska till Antagningen på skolan idag för att fixa min sista kurs och dessutom söka till nya kurser till nästa termin! Sen är jag väl UTE någonstans fram till min lektion på eftermiddagen.
Ser på: Min skärm på datorn

Lyssnar på: Ljudet av Nicoles skor som hon sätter på sig, det första hon gör på morgonen för att väcka mig.
Läser: Gamla anteckningar och feta kompendium
Dricker: Kaffe och vatten troligtsvis.

Äter: Pannkakor från igår, till frukost. Sen får vi se vad jag gräver fram för frukost.

Bästa: VÄDRET!
Sämsta: Att det var jobbigt att somna igår och att det var jobbigt att vakna imorse.
Barn: Har jag inga av.
Väder: Fiiiiint. Men det är säkert superkallt ute.

Jag vill äta frukost.
Men igår flög en fluga (BAMSESTOR) in i köket. Jag skrek åt Nicole att komma och hjälpa mig. Men hon garva bara åt mig.
Så jag fick möörda den med min kalender och sen när jag skulle ta bort den så hängde den kvar med sitt slajm.
Jag skrek. Hon skratta.
Jag slängde den i diskhornet, fråga mig inte varför.
Och så sa jag: DU tar bort den här imorgon.

Eh, hon har precis gått ut härifrån och flugan ligger kvar.
Antingen hungerstrejkar jag som henne eller så skiter jag i det och slår mig i huvudet och plockar upp den.
Jag tror på det sistnämnda!!
Hungerstrejjk?!PFFFFF


Ooooo hooooo hooooooo laalalalaa

Jag lääängtar tills på torsdag. Har lektion då. Längtar till lektionen.
Inte så mycket till lektionen i sig, trots att det är intressant.
Utan jag längtar bara!!
Hehe.

Och tills på fredag morgon, of cooourse.

PANNKAKOR ÄTS HELA VECKAN

Tjohej!

Var ute och promenerade i en timma ungefär, hur skönt som helst!!
Inte för att vädret var det bästa, duggregn. Gaith betyder duggregn, det visste ni va? Eller var det Makdessi som gjorde det?

Anyway.
Verkar som att alla är upptagna när jag äntligen kommer hem! Speciellt helgen.
Antingen jobbar de eller så GÅR DE UT MED DERAS ANDRA KOMPISAR (som din mamma förresten, BETALAR för att de ska hänga med dig, IDSALA)
Ilham, vad ska vi göra på fredag?
Om du säger att vi ska promenera bantarrundan så hugger jag din hals.

Min biljett är köpt nu i alla fall. Alla får mer än gärna möta upp mig på Södertälje Syd med pompa och ståt - heter det så?
Halv tre är jag framme!

Snart kommer NIcole hem och då ska vi (läs; jag) laga pannkakor.
Gott.
Gonatten.

Bebissyster växer upp...

När jag har hemlängtan så brukar jag suga åt mig allt som jag med Södertälje att göra, på internet. Jag går in på sajter där det finns mingelbilder, bröllopsannonser och så går jag in på diverse assyriska sidor.
Bara för att få känna mig lite hemma.
Alldeles nyss gick jag in på assyriska ffs fanclubs sida för att kolla på bilder från den senaste matchen.

Kolla vad jag hitta:



Min lillasyster. Bebisen. Med en kille. Ensam. Jag börjar hyperventilera.
Det är typ 10 män på fotot. Och så hon. VAFAN!!!
Jag började min jakt på att få reda vem yngligen är, antingen huggar jag honom eller henne.
Jag frågar min syster (inte fabbe) för att lugna ner mig. Tänkte att hon skulle komma med något som; aa men det är ju vår kusin?
Som att vi skulle ha så många så jag glömt bort vem han är...
Eller typ att det är en av mina kusiner som vuxit och fått en annat utseeende eller något.

Zαlgα säger:

har du sett bilderna från affs senaste match?

elisha. you don't know what you got until it's gone säger:

nej

Zαlgα säger:

gå in och kolla på zelge.com

Zαlgα säger:

kolla första bilden...

elisha. you don't know what you got until it's gone säger:

aa va e de me första bilden

Zαlgα säger:

oj, jag mena fjärde bilden

elisha. you don't know what you got until it's gone säger:

hahahahahaha

Zαlgα säger:

hahaha

Zαlgα säger:

vem fan är den där killen? jag ska slå ner henne

elisha. you don't know what you got until it's gone säger:

hon är med honom varje varje vaarje match

elisha. you don't know what you got until it's gone säger:

bara dom två själva


Dags att ta THE TALK redan på fredag alltså!
Dags att lära henne att hon går på rätt spår: KILLAR FRAMFÖR TJEJER!

Nu ska jag ut, tjipp!
 


Måndagsmorgon!!

Alltså...CSN.
Jag får ont i magen precis innan ett samtal, under ett samtal OCH efter ett samtal.
Jag har liksom inga problem, jag läser på heltid, jag får positiva besked. Men varje jävla gång får jag en klump i magen.
Förstår inte varför.

Men nu så..snart så får jag förhoppningsvis mina pengar! Det är tråkigt att leva fattigt.
Men coolt att jag kunnat leva på min Scania lön enda tills idag!!

Nu har jag tusen andra samtal att göra, men det har mer med ett skol..oj, det är visst inte ett skolarbete längre utan ett BETALT arbete. För vi är så jävla bäst!
Hehe.

Hade skumma-skumma drömmar inatt. Haha..som vanligt? yeees.
Hela familjen, plus den ena morbrorn och ena mostern skulle in till stan (sthlm) för typ..en picknick eller något. Pappa kör fel TROTS att jag försöker ge honom rätt vägbeskrvning (detta händer i verkliga livet, varje gång vi åker in till stan..speciellt med Sibar och Ilham, AA TA ÅT ER!) Haha
Så alla hoppar av för att ta tunnelbanan medans Pappa ska försöka hitta dit med bil?
Vi kommer fram och jag och Fabbe hoppar av. Alla seeeeegar. Jag försöker hålla upp dörrarna men de segar så mycket så dörrarna slås igen.
Men jag hann skrika att de bara ska åka till nästa station, byta till tuben på  motsatta sida.
Och det säger jag till mamma liksom. Men vi tänkte att morbror ändå är med dem å att de skulle klara sig!!
Men så hamnar jag och fabbe i någon jävla HISS. Inte en vanlig som åker upp å ner utan den åker sidledes. Och vi blev helt frustrerade eftersom mamma o co skulle komma tillbaks och inte hitta oss däär. Och inga mobiler hade vi heller.

Aaa..något sådant var det. Minst sagt frustrerande!! Haha

Nej, nu ska jag tillbaks till jobbet!! Hehe.Jobb!

Shayne Ward Breathless

Hej.
Idag får jag sova ensam! Nicole har varit och pluggat hos KIm hela dagen så hon vågar inte ta sig hem såhär sent. Vilket jag förstår.
Fick nämligen skjuts hem vid halv tolv tiden och såg hur mycket fullisar det var ute, så jag skulle ändå säga åt henne att stanna där istället för att behöva gå genom stan själv.
I alla fall.
Vi åkte till Lager157! Det ligger tydligen preeecis utanför Ulricehamn, som i sin tur ligger tyyp 40 min bussresa från Jönköping.
Köpte ett armband, två baslinnen och ett par underkläder.

                                  

Bussresan var bäst. ÄÄäälskar att få sitta, titta ut (speciellt när naturen har sina färger just nu!!) och få rensa på alla tankar. Och dagdrömma. Mmmm..OCH MUSIKEN!! Åååh.
Jag fick låna ett par headset av Nicole, både hörlurarna funkade. Bäst!

Seeen så har jag väl inte gjort så mkt mer. Gabriella kom hit. Vi gick å fika med Christina och Carol, sen åkte vi till Ica Maxi och handla gräddstuvad pyttipanna och lite chips och åkte upp till Gabriella, dit Oraka också kom. Hon fyller nämligen år idag!
Så nu är jag väldigt väldigt mätt.
Och jag har även ätit godis idag!

Jag ska få sova på Nicoles säng!! YEI.
Min säng har fått punka, har jag sagt det?
Mmm..märkte det i veckan faktist. Men sover man två på den så går det bättre ;p
Nu ska jag nog sluta skriva. Ville bara säga HEJ!
HEJ!

Jay Sean Maybe.

Lovar du att vara ärlig? Nej, inga garantier
Du heter: Zalga Shabou
Smeknamn: många. Zälg och gaggi är väl de vanligaste.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Hmm..lyssnar väl på allt möjligt, ingen särskillt.
Beroende av: Musik, närhet och mat.
Favoritkaraktär(er): Ooohoho, många!
Vem behöver du mest just nu: Mamma och pappa.
Vad tror folk om dig? tydligen att jag inte är så snäll eftersom alla blir så förvånade hehe
Stämmer det? Alltså, att jag är snäll? Självklart. Genuint snäll är jag.
Vad får du oftast komplimanger för? Ytligt? Ögonen eller leendet.
Vad säger du för att imponera på någon? "Jag har varit scout" haha
Hur imponerar man på dig? Le och var snäll? Fan vet jag..jag blir imponerad av de flesta.
Brukar du skratta för dig själv? För mig själv, åt mig själv. Alltid trogen.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Din laddare är vid din madrass"
Vilken är din favoritmålning: pass
Var bor du? centralt
Trivs du där: Ja!
Äger du några converse: Ja!
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit, vin OCH öl.
Brukar du bli för full: Inte för full, väldigt sällan.
Vad har du för mobil operatör: Comviq kompis skulle jag tro
Är du allergisk i mot något:  I mot någon? Jag är allergisk mot otacksamma människor. Och snåla.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Examen
Hur svarar du i mobilen: "Hallå?"
Vem ringde du senast? Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att han ska hämta sin väska härifrån
Antal timmar sömn inatt: ingen aning om vad klockan var när jag somna.
Sov du ensam: haha nej.
Tycker du om din pappa: Älskar.
Brukar du komma i tid: Alltid.
När mår du bra: Jag mår bra mest hela tiden.
När blev du fotad senast: hmm..igår natt.
Hur känner du dig nu: väldigt seg.
Vanligaste färg på dina kläder: eeh...grå, vit, beigh? fasiken vad tråkig jag blivit...
Vad tycker du om fötter: tycker om fötter då de är placerade på idsala.
Är du smart: Som fan.
Är du aktiv i skolan: Som fan.
Vad saknar du: HEM.
Hade du en bra kväll igår: Nja, jaa..haft bättre!
Favorit dryck på morgonen: kaffe
Rakar du benen: det är det ofräschaste. Jag epilierar.
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 23.00-01.00 nångång
Är du blyg? Inte lika mycket längre.
Sysslar du med någon idrott:  Räknas att äta mat?
Vill du hellre ha mail än brev: Mail.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nää
Har du spytt offentligt: Haha...Ja!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Inget speciellt? Bara känna efter hur det känns? Ok, jag skulle väl gå in till något omklädningsrum!!
Är du nöjd med ditt liv: Yes.
Om inte, vad vill du ändra på? -
Kategoriserar du dig själv i någon speciell stil: A, ful-stilen just nu.
Är du bortskämd: Ja.
Vad gör du i morgon: Imorgon åker vi till Lager157, vart det nu ligger...
Vad är det värsta du vet? Oförstånd, orättvisor, respektlöshet, falskhet, lögner. Oj, det var ganska mycket.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ingen aning
Vad behöver du just nu? En lugn kväll.
Vem tycker du har snygg stil? Hmm..det är ganska många som har snygga stilar.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Är det fortfarande folk som ser upp till kändisar?
Vad längtar du till? Att få komma hem.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.
Vad använder du för shampoo? Allt som finns på markanden. Men jsut nu vo5
Vad är det finaste du fått? Mina systrar I guess.
En speciell dag du minns: Har många såna!
Kommer från: Sverige.
Hur gammal är du: 20 + moms.
När fyller du år: Sextonde April
Tycker du om någon just nu: Ja!
Om fem månader: Mars? Hmm..pluggar.
Du samlar på: Minnen
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror väl på vad det handlar om. Men mamma och Sibar oftast.
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: Ingen aning om vad klockan var. Sov iofs om efter frukost hehe
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Ja, för ovanlighetensskull.
Vad ska du göra ikväll: Vara hos Kim och ha myskväll. Kolla på TV. TV!
Vad har du gjort idag: Sovit, ätit, sovit, städat (såg ut som tveta sopptipp här) ätit.
Var vill du bo när du blir stor: Sthlm.
Är det okej att gråta: Ja!
När grät du senast: Igår kväll.
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Investera.
Bär du glasögon eller linser: Nej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:  Nej.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Oj...här i jkpg; 12 - 13 i Södertälje 10, senast!
Har du piercing: Öronen
Vill du gifta dig: Ja.
Vill du ha barn: Ja.
Solar du ofta: Nej, enbart på sommarn. Och vi vet ju hur mycket solen skiner då!!
Är du bra på att laga mat: Som fan!
Gillar du att dansa: Som fan!
Är du flygrädd: Njaa..
Hur vig är du: Hehe
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten?
Vilken är din favoritglass: Glass är inte lika gott som innan faktiskt. Men Ben and Jerry?
Tror du på ett liv efter döden: Definera liv
Tycker du om sushi: aldrig smakat det faktiskt
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, nötter VAD SOM HELST! Så länge jag får något att äta.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du tandläkarskräck: Njaaee
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Jag är en människa både på morgonen och kvällen
Vilken ögonfärg har du: Brun
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja,
Biter du på naglarna: Nääe
Röker du:  Det händer!
Hur ofta tränar/motionerar du: Periodvis. Just nu är den längsta promenaden till pizzerian.
Senaste låt du hörde: Romeo and Juliett med The Killers.
Vad gör du på helgerna: Sover, äter, umgås, har roligt.


Har du läst hela listan så är du faktiskt sorglig.

akta er för här kommer en arg hon

Hej

här sitter jag hemma, ganska så bakfull.
det var en del som sov hos oss.
alla gick upp till skolan men alla skulle busa lite innan.
vem bryr sig om zalga liksom.

jag är ganska så arg idag och tycker synd om de som ska umgås med mig, vilka det nu blir.
hade ett härligt samtal med mamma igår över fyllan hehe
hon hade drömt att jag hade gått ner i vikt HAHAHA


utgången var vä sådär. för mycket utbytesstudenter.
och idag är jag som sagt arg.
så jävla arg.
nu slog det mig att ett gubbäckel skällde ut mig igår!!
jag sprang över gatan in till porten och han satt i en bil, säkert en taxi.
han hade tydligen ropat efter mig, jag hörde någon skrika så jag vände mig om
så sa han något eeey you speak enlish or what?!?!
och så fortsatte han att gorma ut sig grejer.
skit arg.
jag vände mig om och sprang hem.
när jag sprang ner igen så sa han
man svarar faktiskt när någon pratar med en
men jag hade tankerna hos mamma så reagerade inte ens på det
sen blev jag asförbannad igen.
stööööörd.

nu är jag hungrig. och eftersom vi var ett par stycken som ville käka hos oss..ja eftersom INEGNTING e öppet i denna cp-stad så laga vi upp i princip allt.
nu har jag lite spaghetti, krossade tomater, vitlök, oregano timjan salt och peppar och tonfisk.
det blir nog gott
ingen aning
hungrig som ett as e jag i alla fall

efter att alla gått upp till skolan så gick ja också upp..hon var väl halv tio? åt frukost. sen frös så ja så jävla mkt så ja la mig igen.
sen vakna jag av kims sms
vill du komma hem till mig ikväll för att kolla på idol och hångla lite kanske?
hahaha hon är så jäkla störd.
fick hicka igår innan vi la oss och hon påstodd att den skulle gå bort om hon fick blåsa i min mun.

nu ska jag våldta min mat.
hej

gruggel gruggel

Jag saknar barn!!
Fan, jag är uppvuxen med bebisar. Alltid har det varit bebisar. Alltid har det funnits gravida magar i släkten.
Men nu har det tamigfan gått fem år sen sist!!  Det är helt galet.
Och jag har inte fått träffa mina minsta kusiner på aaaslänge, så jag saknar att få prata med barn. De är roligast.
Men allra mest saknar jag en bebis.
Jag dör lite inombords när jag hör bebisar gråta i skolan (det händer ofta att det finns bebisar, just i vår skola?)

Men. Jag, Sibar, Idsala och Fabbe har faktiskt hotat alla som är i den åldern att kunna få fler barn - ska ni ha barn så ska ni be om tillåtelse av oss när det ändå är vi som sitter barnvakt flera gånger i månaden!!
Herregud. Det var en period som var helt stört hektisk.

Nu i veckan...eller ok, förra veckan så var det dags för mina FYRA KUSINER SOM FÖDDES PÅ EN Å SAMMA VECKA att fylla år.
Jag hann gratta en av dem.
EN.
Den elakaste.
Hehe.
Inte ens min favoritunge.
Klart man har favoritungar! Det har alla.

Bebis bebis bebis bebis gruggel gruggel gruggel.
Det var rena paradiset på hotellet i Bulgarien. Ungar överallt.
Har jag berättat om sista dagen? Hehehe
Hela familjen hade gått in för å duscha, vi hade väl en tre timmar kvar så jag var kvar ute vid poolerna.
Och brevid mig satt den enda fula ungen på hotellet.
Han var en sån unge vars pappa var asgammal och en ung morsa.
Han cyklade. På poolkanten.
Smartassen ramla in i poolen.
Hahahaha.
Han var väl två år eller så...
Men, alltså..jag skrattade sjävlklart inte då. Det var inte ens roligt då.
Men nu när jag vet att det gick bra.
Han ramla självklaaart exaaaakt mittemot mig.

Nä..eller jo. Just det. Min madrass som jag sover på...luftmadrassen. PUNKA.
Aaaalltså, Ok att jag har ätit nonstop i typ två månader nu. Men så illa kan det inte ha gått?:p haha
Nu ska jag i alla fall äta lite till. Jag kommer få sova på "luft"madrassen igen inatt eftersom den vanliga madrassen är bortlovad till en klasskompis.
Snart ska jag till skolan och wont be back until 7.30 and you wont here from me anymore today because its some heavy partying tonight!!


kärlekspannkakor

hej
idag efter skolan så såg jag att jag fått mail från arla.se - det är klart att jag är medlem där!!!
Haha..det var en period då jag var BESATT av denna sida. Det kan vissa intyga hehe...
I alla fall, och då halka jag in på ett crepes-recept och blev helt sjukt sugen på pannkakor.
Så när Nicole kom hem så fråga jag henne om hon gillar pannkakor? Och det gjorde hon!!
Så då var det bara att sätta igång.
Jag har gjort det en gång tidigare.
De blev godare denna gång!!
Vi åt dem med Nutella.
MMMMMMM.
Vi gjorde varsinn sån, pannkakan-fortfarande-på-stekpanna-smällt-nutella-på.
Det var gott.


Nu ska jag duscha.
Ta nytt piller och lägga mig i sängen. A redan. Sov ganska mycket.
Måste sova mycke idag med eftersom jag har lektioner hela eftermiddagen/kvällen imorgon!!
I 6½h timmar rättare sagt!
Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys.
Men sen blir d Paaaaaaaaarty - PARTY!!

Gonatt.

Smått berusad av mina lyckopiller

Hej
det är inte så fint väder idag.
idag vakna jag av mina smärtor, alltid lika härligt att vakna så.
så jag tog mina lyckopiller och la mig igen.
jag minns hur jag blev helt varm i kroppen och hur alla muskler slappna av.
aaaaaaah så somna jag i tre timmar till.
jag drömde väldigt skumt.
jag bromsa en bil med lamporna där bak..baklamporna?? vafan?
tror att jag drömde så skumt pga att ja tog två lyckopiller. dom e lite starka förstår ni.

så sammanlagt så har jag väl sovit en sisådär elva-tolv tmmar.
sen väckte moster mig.
sen gick jag upp.
sen åt jag.
sen gikc jag på toa.
sen ringde min mobil två ggr
sen såg jag att det var sibar.
sen så ringde jag upp sibar.
sen så diskutera vi en fråga om mycket stora pengar.
sen rädda jag hennes dag (bara av å prata med henne)
sen la jag på.
sen skicka jag iväg tre mail med frågor om mycket stora pengar.
sen dissa jag mkv resan som jag kommer att få ångra att jag gjort.
jag vet jag vet.
sen var det meninge att jag skulle plocka undan nicoles tjuvgods
men det är mycket. så mycket.
och jag har ont. så ont.

jag har möte om 1½ hur ska jag kunna ta mig igenom det?
sen tror jag att jag känner för en fika.
det var längesen vi fika.
Mm fika.
Mmmm mat.
Det var längesen jag åt frukost.
1½. Snart ska jag nog äta igen.
Men vad.
Något varmt? Ja.
Nu lyssnar jag på en låt
I-I-I-I I melt the snow.
I-I-I-I I melt the snow.
Klart som fan att jag gör.
Vet ni varför antarkits smälter bort?
Har inget med ett jävla klimathot att göra.
Det började redan 16 april 1987.
Jag är för het för världen helt enkelt.

Hehe.

En berättelse om Nicole

Asså..den här tjejen kan inte sluta förvåna mig.
Idag speciellt.
När vi satt och åt så berätta hon någon så gaaaalet. Jag blev helt ärligt rädd!!
Jag kanske berättar vad hon sa, en vacker dag.
Men nu ska jag istället berätta om vilken tjuv hon är.

De har haft en minimässa i skolan.
Fattar ni vad hon har snott eller?
16 minttablett-askar.
EN HEL LÅDA med gem-liknande grejor. Man ska egentligen ta EN sån klämmgrejjs från lådan. Nicole, hon tar hela lådan.
En typ...en meter hög post-its lappar.
Å så massa smågrejor som nyckelringar..självklart två-å-två. En till mig en till henne.
En heeeel påse fyllt med sånt.
EN heeeel matbords-duk...som ngn använde till sitt monterbord. Hahaha.
Och så sprang hon omkring å tog godisskålarna och hällde de rakt in i väskan.
"BRA ZALGA!! NU har vi något att bjuda på på torsdag när vi har förfest!!!!"
Hon är i extaaas.

Sen berätta jag precis att jag har ovanligt många som läser min blogg idag, så förklara jag hur statistiken funkar.
Hon ba:
Men det är bra ju...din blogg är skitrolig. Bättre än hon Blondinbella!! (Jag har precis introduserat Nicole för Blondinbella)

Nu skriver hon in i sin kalender attjag lämnar henne nästa fredag för södertälje, självklart med en ledsen gubbe till! Vem blir INTE ledsen av å inte va me mig??

Nu ska vi lägga oss, tack för er medverkan i vårt liv!!

En berättelse om fyra tjejer

Jo just det!
Kom på att jag inte visat bilderna från i helgen.
Hehe.. jag kommer säkert råka lägga upp exaaakt de bilderna tjejerna mordhota mig att iiinte lägga upp.
Hehe.

  

Det första de gjorde var att städa hela min lägenhet, trots att jag FAKTIST städade den innan. Ok, jag var bakfull..men ÄNDÅ! Sen gick vi ner på stan. Sen kom vi hem och hade en sån kväll.



Har man ingen micro så får man faktiskt improvisera. Här kokar jag upp sån, ostsås i burk.

 
Sibar, diskar. IGEN.



Det här är min tillsynes, normala kompis Ilham.


Hehe. Ni ska bara veta hur många såna bilder jag har.
"Men Zäääääälga!! Vafaan! Du kommer ju bara lägga upp dem på faceboook!!"


En morgonpigg Ilham!! Jag och Idsala retades med henne för att hon vispade så seeeee-heeegt.
Ilham:
BLEV DÄH GRÄDDÄH TILL SLUT ELLER INTÄÄÄÄH??
Det var alltså inte grädde då hon börja vispa.


Idsala diskar efter pannkaks-frukosten.


Haha, det är det här jag menade om Ilhams positioner då hon sover. Se hur fundersam hon ser ut å vara.


Idsala, doing her make-up.

   
Jag är en mästerkock. Ni ska bara ha hört stöningarna kring matbordet. Hehe.


Sibar och Idsala diskar, IGEN.
Jo! Förresten! Någon som vill gifta sig med dem? Jag ger dig ett bra pris om du är min kompis! Har du en kompis till den resterande tjejen så får ni rabatt. Jag lovar och svär!

 
En jäkligt sur sallad, lite rosé, lite vin och så juice till lillen! Och självklart, lasagnen!



Vi vila gaanska så mycket.



Ilham flippar.



Ilham hade varit elak så vi satte henne i skamvrån. Hehe.



Sen så sa vi "Ok, ok Ilham. Du får komma och sitta med oss nu"
"Ni kommer att frysa ut mig?"
Sibar svarade "Nej nej, kom nu..."
Och så gav hon mig den onda blicken. Hehe
Hennes blick sa "Låt oss frysa ut henne resten av kvällen"
Hehe.


Kolla, så glad blev hon då hon satte sig med oss.
Men visst kan ni se skräcken i hennes ögon? Visst kan ni det?



Jag hör hennes elaka skratt eka i huvudet på mig. Såhär: mhmhmhmm. Ni vet vilket garv va? Mhmhmmhmm



Vi lekte en rolig lek i sovrummet. Ilham fick inte vara med. Efter fyrtio minuter tröttna vi, och då hitta vi henne där.
Hehe.


Här, innan hade det hänt något roligt. Eftersom det lyser så hemskt mycket i mitt kök och eftersom jag ännu inte fixat mina gardiner så kan man se raakt in från hotellet.
Då hade två killar tydligen sett oss och sett att vi sett dem, så de vinka. Ilham Vinka glatt tillbaks.
Killarna pratade lite och plötsligt ställde den ena sig upp och började att klä av sig!! HAHAHA
Vi sprang in i sovrummet och släckte "alla" lampor. Ser ni Ilhams nyfikna blick?
Det här iofs efter att han hoppat in i duschen och den ena bara gick omkring och kolla sig själv i spegeln. MEN ÄNDÅ!



Det här är för övrigt EFTER att vi har förfestat och lekt ölleken och gaaarvat sööönder oss. Speciellt åt Idsala!! HAHAHAHHA. Fyfaaan alltså. Hahahhahahaha. Hon måste ha blivit trött av all skratt?



Kolla hennes nyfikna blick - fortfaraande!!

Efter det så gick vi faktiskt ut och skaka rumpan. Det var huuuuuur, huur BRA musik som helst. Helt sjukt bra musik.

   
Söndagsmorgon. Min sexkronors klubba som de försökte sno av mig!!

 
Titta, så lämna dem mig. Se hur ledsen jag blev.
Och tro mig, jag blev riktigt ledsen. Usch usch.
Snart bokar jag biljetterna hem!!

Och idsala, som jag sa till dig igår:
Att sno en fattigstudents tandkräm är som att sno en fattig afrikanfamiljs ris för dagen! "Sno av en fattig student och du kommer att straffas" står det i vår bibel!!!


Vilket härligt väääääder vi har!!

Hallå hallå!
Vilken toppen dag!!
Idag har jag fått lite gjort och inte suttit hemma så mycket, vlket har varit helt fantastiskt sköönt.
När jag var påväg ut så kom jag och tänka på att jag itne fått min post som jag väntat på i typ, tre veckor eller nåt!!
Jag blev arg men koppla att kuvertet har mot all förmodan fastnat i brevinkastet? Å DET HADE DEN!!
YEeeei.
Tror inte at jag behöver ett enda skit av det NI har skickat, Fabbe. Men what the hell.

Jag tog med mig brevet till skolan där jag mötte upp Nicole å gänget, eftersom jag hade så bråttom. Öppna det där och det första jag ser är ett foto på mina två yngsta systrar då de var pyttepyttesmå och började asgarva. Hahaha..som om jag skulle glömma bort dem eller nåt!!
Å nu, lite senare såg jag att de skickat med ett foto på mig då jag gick i typ...ettan? Skit kuL!!

Efter skolan så samlade vi ihop ett gäng och gick för å käka på det nya stället här i Jönköping. Blev riktigt besviken.
Lite för att maten inte var så god men mest för att jag åt så lite. Och för att jag tänkt så lite på mat idag. Inte bra.
Har det gått lite för långt då en tjej (somjag träffat, typ...fyra ggr?) kommer fram till en och säger "Jag drömde om mcdonalds inatt och DU var den första personen jag tänkte på när jag vakna!!!"
God, för det första...snälla, tjejer? Sluta dröm om mig.
För det andra så gillar jag inte ens McDonalds. Jag ville bara ha mat den kvällen!!

Hehe.

Efter maten så gick jag till Nicole, som lämna mig där bland alla (snälla) ekonomer, efter att ha berättat en jävligt rolig men läskig berättelse som fått oss att garva. Vi garva för övrigt ganska mycket.
Nicole var alltså och fixa sina naglar. Jag förstår mig inte på tjejer som gör det, men Ok.
Innan dess så var jag på apoteket och köpte, för å fylla på lagret, med lyckopiller!!

Å seeeeen gick vi tillbaks till skolan där det var en liten modevisning. Det var roligt.
Nu har jag ätit lite nudlar. Och nu så, första gången på dagen så känner jag mig hungrig. Och det är efter att jag har ätit!!

Puss å hej!

DEN DÄR SJUKAN AVUND!!

Herregud! Det är så tragiskt att du inte märker det själv. Din avundsjuka äter upp dig, levande.


Jag hatar tjejer!!

En såndär...lista!!

Humör: Egentligen förbannad, men jag ska arbeta bort det. Har inte fått någon frukost ännu!
Gjort: Stigit upp, bryggt kaffe och snott denna lista.
Planer:  Läsa, gå på stan och på kvällen ska jag till skolan för att se på en modevisning.
Ser på: Min skärm på datorn

Lyssnar på: Johnossi "in the nii-iiight oh, in the nii--ight. My 18 carat goold..."
Läser: Mina fina och välvalda ord.
Dricker: Kaffe och vatten

Äter:Ofta och mycket
Bästa: Det fantastiska vädret
Sämsta: Att jag fortfarande inte fått min post, trots att jag sprang ner och klistra fast namnskyltar.
Barn: Är världens sötaste varelser
Väder: Uuuuuuunderbaart!


otroligt lyckligt lottad

Herregud, jag ska aldrig klaga på mitt liv.
Inte för att det är något jag gör, men ändå.

Jag har precis läst igenom en stackars tjejs blogg.
Hon blev gravid och fick plötsligt missfall.
Gravid igen. Missfall igen.
Gravid igen med tvillingar, föds.
Den ena får hjärtproblem men blir sen frisk.
Sen tror man att mamman drabbats av MS men så var inte fallet.
Sen så tror man att flickans hjärtproblem kommit tillbaks, men det var också ett falskt alarm.
Men nu har bebisen drabbats av något virus, i hjärtat.

Hur mycket ska vissa människor få stå ut med egentligen?
Jag blir helt tokig när jag ibland inte inser hur oförskämt bra man har det.

Jag vet för vilka jag ska be för inatt.



Ni får söka efter bloggen på metrobloggen.se, själva. Jag klickade bort den och vågar inte se vad som händer sen. Bloggen heter tvillingmamma och änglamamma. Det är en blogg från bloggtoppen som har länkat till den, 17 år och tre barnsmamma tror jag att denheter.

Snart så ska jag visa er lite bilder från helgen som gått,

Snart så ska jag visa er lite bilder från helgen som gått, och lite från förfesten jag hade med tre okända människor i torsdags!
Men nu måste jag klä på mig för att springa över gatan och möta upp Nicole som kommer hem nu. Saknat min lilla roomie.
Hon är här om nio minuter. Yeeeei!

Hej å hå!!

en läskig man på hotellet

Det är något väldigt skumt som försiggår på hotellet mittemot.
Nyss, typ två minuter sen så sopade jag lite i köket och då blänkte det i mitt öga - ett fönster hade öppnats mittemot och jag hade fått solrefletionen på mig.
Jag såg att det var en man som skrubba fönstrena.

Sen satte jag mig vid datorn och kollade ut, då var han typ...TRE fönster ifrån! Blixsnabbt!! Då tänkte jag "A-H-A! Något att blogga om. En snubbe som är grymt snabb på det han gör!!" Jag hade inte ens skrivit klart i adressfältet innan han var i rummet brevid!!
DET HÄR ÄR BARA LÄSKIGT!

krånglig natt

Jag la mig ganska så sent igår.
Men när jag väl la mig så hade jag många tankar i huvudet så jag låg och tänkte ganska så länge. Sen råka jag somna och börja drömma om Blondinbella som sa åt mig att vakna och fortsätta tänka på det jag tänkte.
Jag kämpade med att slå upp ögonen, menjag var sååå tröööött. Ändå sa hon att jag skulle upp. Jag minns att jag tänkte "Faaaaaaan vad trött jag ÄÄR!!"
Sen slog jag upp ögonen i allra största dramatik. Och såg att jag hade sovit i två och en halvtmma. Så jag somna om. Å så fortsatte det igen, kände att jag bara var tvungen att vakna för att tänka klart.
När jag slog upp ögonen så var det ljust.
Äh, ge mig nu Zalga..sov bara. Det var det jag tänkte.

Till slut hade jag sovit i sju timmar och då tyckte Zalga att det var dags att stiga upp minnsann.
Jag tror att det beror på all godis jag åt innan jag la mig, hehe.
Men jag log kvar och halvsov i 1½ h..det var gott.

Jag undrar lite vilka det är som läser min blogg.
Jag vet med ungefär 100% att minst en, kanske kanske två st läser min blogg dagligen. Men min statistik säger att det är ganska så fler.
Men, vilka är ni då?
Det är del som "tittar in, lite å då å då" men jag vill gärna veta vilka ni är också!
Inte för att jag tror att det är någon som skriver och säger vilka de är, man ska ju helst smyga med allt här ;) haha

Jag får helt enkelt gå omkring med min ovisshet!

Tjipp.

Söndagsmys

Här sitter jag och har det mysigt.
Satt i köket innan enda tills jag koppla på tanken av mig liggandes i sängen istället.
Tror nog att halva Sverige gör det just idag. Söndag, "storm-väder" brukar innebära ligga-i-sängen-med-en-datorn-och-mycket-mat"
Just nu bearbetar jag fram en hungerkänsla. Jag har nämligen fått mat skickat hit av Gabriellas mamma.
Hur snällt är inte det? Jag dör, älskar sånt.
Det är iofs sånt som jag inte brukar äta, den ena grejen har jag aldrig ätit innan. Men MAT SOM MAT!
OCH MAT ÄLSKAR VI!

Ilham visa mig att jag kunde använda mina mobilhörlurar till datorn. Fantastisk teknik det där.
Haha.
Så nu sitter jag och åternjuter den minimala musiksamlingen jag har, som får mig att tänka tillbaks till mina första
veckor i lägenheten.

Idag, nu saknar jag mina föräldrar mest på hela jorden. Det har gått oförskämt lång tid sedan jag var hemma.
Men snart så. Snart!

Mat, här kommer jag!!

Världens bästa helg

Fan. Det är så jävla ensamt just nu så det inte finns.
Och jag fryser också.
Inte så konstigt då jag bara sitter i shorts och linne.
Lagom självdestruktivt.

Den här helgen har varit så jävla bra (självklart, pga mig själv...jag är roligare än roligast) men lite för att jag hade besök också.
Vi har inte gjort något särskilllt, utan mest umgåtts. Och umgås vi så skrattar vi. As garvar. Hela tiden.
Och så sov vi ganska så mycket.
De flesta bilderna på oss är då vi ligger i sängen och madrasserna. Så himla göööttt.

Fyfan alltså.
Sibar som är en dramaqueen enda in då hon sover. Hon ligger och HUTTRAR. OK, människan frös men ofta man orkar huttra mitt inatten?? Är det inte meningen att man ska vara så pass trött att man somnar ändå? Och så vände hon sig. Och vände sig. Och vände sig lite mer. Det lät! Och så snarka hon lite. Jag spelade in, hihi. Och så vaknar jag av att hon skriker: HIIIIIIIII och ställer sig upp, tar på eeeh..täcket och säger "AAAAAAMMA" jag vill verkligen inte veta vad hon drömde om.

Och idsala, guldfisken. Hon ställde samma fråga typ fem gånger; har ni sett Zohan? Vid femte gången så förstog hon att ingen hade sett den.

Ilham,klagomajjan. Hon sover i konstigaste positionerna. Jag har två av dem påbild (Och, JA du sov!!) Hon sover i en "funderar-pose" eller "grubblar-pose"
Roligt var det i alla fall.

Allt har varit roligt.
Och nu sitter jag och bläddrar helt frenetiskt i min kalender för att hitta största möjliga luckan så att jag kan få komma hem och få samma energi igen!!

Jag garvar högt för mig själv när jag tänker på saker vi gjort och sagt. Öl-leken igår. Idsala helt stööörd. Jag med mina klockrena skämt och kommenterar. Människorna som var ute och dansade igår!! HAHAHA. Och...nej fan. Jag vill verkligen skriva allt allt för att kunna läsa det här om ett par månader och skratta åt det igen, men det blir så tråkigt för alla andra.

Jag nöjer mig sådär.
Jag har världens bästa!
PUSS

Nu är mina kycklingar här!!

Haaj

Just nu är det typ, kaos hos mig. Sibar, Idsala och Ilham är på deras värsta humör. De springer efter varandra och skriker och skrattar och våldtar varandra. Ingen vacker syn!!

Igår alltså.
Det var meningen att vi skulle ha förfest hos oss, och det...hade vi ju. Men.
Nicole stack och träna och hon skulle ju vara tillbaks en timma senare? Så jag la mig för att sova. Hade tagit ett glas vin till maten innan också!!
Jag vakna upp, KOLMÖRKT ute och jag får panik och springer in till köket med underkläder (skiter alltså i gästerna på hotellet) tar tag i min mobil för att kolla klockan...och JA. Det värsta var sant. KLOCKAN VAR KVART i ÅTTA. Alltså, en kvart ifrån att alla skulle komma till mig.
Jag läser ett av Nicoles miljoner sms där hon förklarar att Kim ramlat av cykeln, skadat sig och sitter nu på akuten. EEEEEEeehh..alla nicoles kompisar skulle komma till mig.
Jag skulle städa hela lägenheten, sminka mig, platta mitt hår på en kvart.
Stressad var inte ens ordet. Jag darrade när jag pratade.

När jag stog och platta mitt hår så kom första gänget och vi hade väl trevligt!! Sen så kom allt fler människor och tre timmar senare så kom Nicole!
Vi gick ner till klubben brevid och hade lite halvtroligt.

La mig. Vakna. Sibar ringer och säger att hon glömt min väska med alla mina viktiga grejer som jag bett om att få. MINA VODKAFLASKOOR!!

Nej, nu ska jag joina flickorna.
Om jag blir vräkt så blir jag inte förvånad!!
PUSS

Fest fest fest fest fest!

Tjipp!!
Vilken lång dag det har varit, och det roligaste har inte kommit ännu!
FYFAAAAAAAAAAN Vaaaa gööttt, det slog mig precis att jag tar helg nu!!! Denna helg kommer att bli helt fantastikt bra (men sen så ska jag nog inte säga alltför mycket, sist tjejerna kom till jkpg så lova jag kaos-bra helg. Kaos blev det visst, men inte på samma sätt)

Känns skönt att antagningen på skolan lät positiva till den andra kursen jag hitta som klaffa bra med den som ställdes in, så jag kan nog andas ut, LITE iaf.
Sen så gick lektionen bra med. Det var dock lite jobbigt att sitta längst fram, av en andledning jag inte vill ta upp här. Hehe.

Kom hem till min Nicole och så sprang vi ner och panta helgens flaskor. Mer än 40 spänn! Så vi köpte chips och lite annat istället.
Sen sprang jag till bolaget och handla.
Så har jag lagat mat. Fiskpinnar med ris. Och druckit ett glas vin till!!

Nicole har gått ut för att träna och jag ska lägga mig, är faktiskt riktigt sömnig. Och det ska tydligen komma en massa människor hit ikväll igen. För vi ska uuuhut. Till ett hak där ekonomerna festar, så vi får väl se hur det ser ut. hehe

Nu måste jag sova innan stormvinden kommer hem!
PUSS

jag hitta denna überheta bilden för en halvtimma sen

 

                       



                                                                                                                      
                                                                                                                     ...och jag ryser fortfarande.

en lista

Hitta den här listan hos engla.

Humör: Pigg!!
Gjort: vaknat, ätit frukost, åkt buss till skogskyrkogården och därifrån bil upp till Norrahammar, haft ett möte och åkt tillbaks, pluggat och klockan är inte ens 10!!
Planer:  blogga klart, surfa lite, äta en extremt tidig lunch, gå ner på stan för att nu har alla mina leggings gått sönder, överföra pengar till mitt konto, betala hyran (jag vet, lite sent) och så lektionen får vi inte glömma!
Ser på: har ju ingen tv...så, min dator och böcker?
Lyssnar på: En iPod med högtalare som spyr ut mer än 300, väldigt blandade låtar.

Läser: anteckningar, "massmedier- en bok om press, radio och tv"
Dricker: Kaffe, vatten och lite starkare grejer senare

Äter: Allt och mycket.

Bästa: Att jag fått så mycket gjort innan klockan slagit 10 och att det förhoppningsvis blir utgång senare! Och självklart, det vi kom fram till på mötet idag. Fatta att jag ska skriva en offert, en riktig!
Sämsta: Oj, mycket. Hyran måste betalas in, kursen som ställts in måste ersättas, ett samtal till fastighetsskötarn måste fixas.
Barn:  Har jag inga av?
Väder: Ganska så grått..väldigt höstigt. Men det verkar spricka upp lite.

Nu ska jag ta och woka lite!! :)


Min sambo och jag


                  

Har jag sagt att jag och nicole kompletterar varandra när det kommer till mat?
När vi äter en djupfryst kebabpizza så gillar hon inte löken och fefferonin, så då får jag dem = saftigare pizza!
När vi äter tonfisksallad så får jag det mesta av löken, hon äter lite färskt om de är smala smala, och så får jag tomaterna = saftigare sallad!
När vi nu äter kladdkakan så äter hon bara kanterna, jag får den saftiga i mitten.

Jag? Jag delar med absolut inte med mig av något i matvägar!!

A, jo...jag har tappat räkningen på antal kladdkakebitar!

mat äta mat äta mat äta mat äta mat ääätaaaa

nuuuu ville jag bara säga att jag skriver med en hand, eftersom jag håller io min kladdkaka i den andra handen. det är för övrigt min tredje kladdkaka idag!! eller har jag ätit 4 st?hmm...
nyss åt vi middag iaf. hon åt fiskpinnar me ris å jag en sån portionslasagne, som tog 45 min i ugnen att värma upp!! jag var så hungriig så nu är hela min käft bränd!!
fatta vad gott att bita å läpparna när de e brända...men jag ska låta bli!!

när vi var på hemköp (som e äckligt dyrt) så hade vi lite beslutsångest. jag frågade om hon ville ha falukorv..
- falukorv?....va e de?
Lååång, lååång pinsam tystnad.
- vet du inte vad falukorv e?
- ... äre den tjocka korven??

nu ska jag äta klart min kaka...och kanske ta en till!!Pusspuss

eftermiddagen

Tjipp!
Här sitter jag och äter två knäckebrö mackor. Har ni smakat knäckebröd med kanelsmak?? Huuur gott som helst! Och så ett glas nyponsoppa till.

Jag var på möte i skolan idag. Sitter med i projektgruppen som ska annordna tillställning för MKV* och MKVs 30årsjubelium - ska bli riktigt, riktigt kul!

Imorgon ska jag upp halv sju. HALV SJU!!
Jag har liksom vaknat vid 12-13 sen jag kom hit (förutom de senaste dagarna då jag kämpat mig upp vid 10...)...men HALV SJU! Och sen så är det meningen att jag ska vara pigg på mötet som vi ska på!!
Och uuuutöver det så ska jag på lektion senare på eftermiddagen. Skjut mig bara.
Jag var tvungen att fråga mina klasskompisar om det är mörkt vid sju tiden, och det är det tydligen!! Skit skoj.

Men jag ser framemot samarbetet som börjar imorgon, ett ganska så stort steg faktiskt :)

Oh well. Snart kommer Nicole hem och då ska vi laga middag!

Puss och hej.



* MKV är en förkortning på Media - och kommunikationsvetenskap, alltså programet som jag läser.

bara för att jag tror att jag är viktig

Vad heter du?
Zalga Shabou
Hur många syskon har du?
3
Hur lång är du?
165
Skostorlek?
 39
Hårfärg?
svart/brun
Favoritband just nu?
hmm..Johnossi.
Telefon?
sony ericsson w910i (men byter den väldigt, väldigt gärna mot en Sony ercisson xperia x1!!)
Spelar instrument?
Nej, sorgligt nog
Hobby?
Umgås, äta, musik...och helst kombinerat!
Dricker?
Vatten (jag AVSKYDDE vatten för typ...ett halvt år sen. things change!)

the speed of sound

För ungefär två veckor sen så brast mitt internet. Jag hade använt den alldeles för mycket så den sega ihop helt och hållet.
Ni vet, jag var hemma och då var den igång enda in till eftermiddagen då jag skulle till skolan. Och då jag gick så kom Nicole och då hade hon mitt internet, så den var i princip igång 24/7. Självklart att den segar ihop.
Jag ringde tele2 och de sa att jag använt hela min månadsgrej på två veckor och att internet inte skulle funka normalt förrns 1 oktober.

Killen i telefon bad mig att öppna någon Volume statistic, så jag gjorde det. Upp kom en rutta med tusen tals siffror.
- Jaa...du kan väl se där hur mycket du har använt och hur mycket du har kvar.
Jag kunde självklart inte se det.
Hur ska jag veta vilken siffra som tillhör vad?
- Ehh..oj, jo just det. Jag har nog använt lite för mycket. Ok. Tack, hej.

Så jag har gått runt och längtat till 1 oktober i två veckor nu. Egentligen brukar jag inte längta till Oktober. Oktober innebär ganska mycket. Höst. Bröstcancer månad. Och så.
Men i år gjorde jag det.
Jag satt och väntade och väntade igår kväll. La mig tidigt så att det skulle bli snabbare morgon.
Jag hade ju inte läst aftonbladet.se på veckor!!

Så, kan ni tänka er hur härlig morgon jag har haft? Jag har kunnat bläddra i alla facebook-album, kollat in aftonbladet.se, läst de bloggar jag följer på 1000apor utan att behöva vänta i tre timmar.
Och så ska någon (Fabbe) skriva till mig på msn och förstöra hela min morgon. Varför är det ingen som skrivit då jag suttit och väntat på att en sida ska ladda? Ibland har det tagit tio minuter för en sida att ladda upp och då hade jag mer än gärna chattat med någon, men nu fan...nu när det går bra, då ska folk komma.

Utöver det hela så ska mamma ringa också...God!!
Hehe.
Nu säger Fabbe att hon ska ner till källarn "med fegisen" hahaha
Jag har aldrig tänkt på att mamma är rädd för källarn! Bara att hon jämt ber oss att följa med ner. Hahahaha. Fan vad jag ska retas nästa gång jag är där.

Jaaa...nej, men man kanske ska ta och dra till bibblan för att få något vettigt gjort?
Tjarå!


RSS 2.0