A very long day

Gissa vart jag är nuu?
Hehe..In SodertalYEAH.
Efter sista inlägget så sprang jag ner till verkstan där vi började måla lite inför utställningen. Jag blev, ett; hyperaktiv över att få måla. Men senare (två) så blev jag helt sjuuukt avslappnad. Kännde bara för å slänga ner ansiktet i målafärgen och somna...

Vi blev klara ganska så tidigt så jag gick hem där jag mötte Nicole som var sjukt osäker på ifall de skulle ut eller ej till en början..men efter driljoner samtal så blev det ändå utgång. För dem. Eh, låt mig förklara.
En klasskompis till henne frågade om hon kunde komma hem till oss med tre andra kompisar, på förfest och det var helt Ok.
Efter ca två timmar med dem, nästan helt okända människorna så kom Nicole och resten. Då började jag leta efter kårbandet som jag skulle få låna av Nicole. Men det hade hon städat bort någonstans så de fick lämna mig hemma och gå ut!
Suuurt.
Men jag hann packa i alla fall.
Natten sen var allt annat än bra. Sov knaaaappt tre timmar.

Bussen var smockad. Men somna ändå..men aa, som man gör på på bussar..mer slummra till.
Sibar och syster mötte upp mig och sljutsa oss till Lina hage där vi fick maat. Därefter kom vi till mig och här har vi suttit enda sen dess!
Vi skulle ha dratt på bio men de visade inte den där barcelona filmen (och jag är sjukt besviken på att det INTE är danny i filmen!!)
Idsala kom. Efter ett par timmar kom även Ilham. Sen kom Sofia. Sofia ska ha en stor förlovningsfestimorgon!!
Hur kul som heeelst.

Jag är katastrofaaaallt trött. Så jag ska nog sova, need the beauty sleep!:)

Eller, först ska jag njuta av att få kolla på lite TV!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0