Nu är mina kycklingar här!!

Haaj

Just nu är det typ, kaos hos mig. Sibar, Idsala och Ilham är på deras värsta humör. De springer efter varandra och skriker och skrattar och våldtar varandra. Ingen vacker syn!!

Igår alltså.
Det var meningen att vi skulle ha förfest hos oss, och det...hade vi ju. Men.
Nicole stack och träna och hon skulle ju vara tillbaks en timma senare? Så jag la mig för att sova. Hade tagit ett glas vin till maten innan också!!
Jag vakna upp, KOLMÖRKT ute och jag får panik och springer in till köket med underkläder (skiter alltså i gästerna på hotellet) tar tag i min mobil för att kolla klockan...och JA. Det värsta var sant. KLOCKAN VAR KVART i ÅTTA. Alltså, en kvart ifrån att alla skulle komma till mig.
Jag läser ett av Nicoles miljoner sms där hon förklarar att Kim ramlat av cykeln, skadat sig och sitter nu på akuten. EEEEEEeehh..alla nicoles kompisar skulle komma till mig.
Jag skulle städa hela lägenheten, sminka mig, platta mitt hår på en kvart.
Stressad var inte ens ordet. Jag darrade när jag pratade.

När jag stog och platta mitt hår så kom första gänget och vi hade väl trevligt!! Sen så kom allt fler människor och tre timmar senare så kom Nicole!
Vi gick ner till klubben brevid och hade lite halvtroligt.

La mig. Vakna. Sibar ringer och säger att hon glömt min väska med alla mina viktiga grejer som jag bett om att få. MINA VODKAFLASKOOR!!

Nej, nu ska jag joina flickorna.
Om jag blir vräkt så blir jag inte förvånad!!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0