Världens bästa helg

Fan. Det är så jävla ensamt just nu så det inte finns.
Och jag fryser också.
Inte så konstigt då jag bara sitter i shorts och linne.
Lagom självdestruktivt.

Den här helgen har varit så jävla bra (självklart, pga mig själv...jag är roligare än roligast) men lite för att jag hade besök också.
Vi har inte gjort något särskilllt, utan mest umgåtts. Och umgås vi så skrattar vi. As garvar. Hela tiden.
Och så sov vi ganska så mycket.
De flesta bilderna på oss är då vi ligger i sängen och madrasserna. Så himla göööttt.

Fyfan alltså.
Sibar som är en dramaqueen enda in då hon sover. Hon ligger och HUTTRAR. OK, människan frös men ofta man orkar huttra mitt inatten?? Är det inte meningen att man ska vara så pass trött att man somnar ändå? Och så vände hon sig. Och vände sig. Och vände sig lite mer. Det lät! Och så snarka hon lite. Jag spelade in, hihi. Och så vaknar jag av att hon skriker: HIIIIIIIII och ställer sig upp, tar på eeeh..täcket och säger "AAAAAAMMA" jag vill verkligen inte veta vad hon drömde om.

Och idsala, guldfisken. Hon ställde samma fråga typ fem gånger; har ni sett Zohan? Vid femte gången så förstog hon att ingen hade sett den.

Ilham,klagomajjan. Hon sover i konstigaste positionerna. Jag har två av dem påbild (Och, JA du sov!!) Hon sover i en "funderar-pose" eller "grubblar-pose"
Roligt var det i alla fall.

Allt har varit roligt.
Och nu sitter jag och bläddrar helt frenetiskt i min kalender för att hitta största möjliga luckan så att jag kan få komma hem och få samma energi igen!!

Jag garvar högt för mig själv när jag tänker på saker vi gjort och sagt. Öl-leken igår. Idsala helt stööörd. Jag med mina klockrena skämt och kommenterar. Människorna som var ute och dansade igår!! HAHAHA. Och...nej fan. Jag vill verkligen skriva allt allt för att kunna läsa det här om ett par månader och skratta åt det igen, men det blir så tråkigt för alla andra.

Jag nöjer mig sådär.
Jag har världens bästa!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0