dagens agenda

Guten morgen!

Här sitter jag i köket och precis ätit frukost. Jag är redan hungrig. Så jag väntar på att Nicole och Kim ska komma hit och laga lite mat. Hehe.
Jag dööör, bit för bit. Sakta men säkert.
Ipoden som vi fått låna av Ashur, you know? Den är på fönsterbrädan just nu, en bit ifrån mig och laddas. Jag har tagit bort shuffle (lååång historia hur jag letade upp en låt, hittat den efter typ..en halvtimma, gått in på menyn för att ta bort shuffle grejer och då försvinner låten in i dimman igen. Och då hade jag, medans jag letat efter den låten skrivit ner alla bra låtar på papper så att jag bara kunnat klicka mig fram genom alla 300 låtarna) och tror ni inte att det är Sean Paul nu?
JAG. DÖR.
Det är det värsta av det värsta. Han och 50 cent går i samma fack. Fy helvette. Det kliar i hela kroppen.

Vad står då på dagens agenda?
Inflyttningsfest
först och främst! Ska snart ner till systemet (som jag är granne med, hehe) för att handla. Helt sjukt att jag ska behöva göra det med tanke på all sprit jag handla med mig från Bulgarien. Men jag glömde ju bort hela mitt liv i Södertälje när jag var där sist.
Innan festen så ska jag nog sätta mig och plugga. Inte för att det är akut. Inget ska vara klart förrns nästa tisdag. Men gårdagens lektion alltså...!!

Jag ångrar mig så grovt att jag inte läst koranen och bibeln innan kursstart, det skulle ha varit lite roligare då. Men säger lärarna något om en viss religion så läser dem upp det från böckerna, som "bevis".
Men jag förstog inte hur de kunnat läsa från koranen på svenska då ena lärarn, under första lektionen sagt att koranen inte får översättas.
Han förklara att det här där var en tolkning av koranen, då jag fråga. Och att vissa anser att det inte ens räknas som koranen. Han såg på min min att jag inte var särskillt nöjd med svaret. Så han fråga mig varför jag inte nöjde mig.
- Islam är väl den enda religionen som inte tillåter en att tolka koranen? Det som står i koranen är ju "den absoluta sanningen"?
Jättekrångligt faktiskt!
MEN!! Huuuur spännande som helst. Och speciellt med koranen. Jag blir inte klok eftersom den är så motsägelsefull, både på gott och ont.

Ska bli kul med resten av kursen faktiskt!!

Mm..nu är shanna paaall (sean paul) klar med sina låtar, som låter exakt likadant. Så nu kan jag fortsätta med annat.
Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0