gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Godmorgon!
Jag är lite försenad så jag får uppdatera lite fort här nu, börjar om en halvtimme och jag är allergisk mot stress så man vill ju börja fixa sig i tid och sjunga med musiken som spelas höhö.

Igår. Kom till skolan lite sent och hade världens onödigaste lektion, blir så irriterad på mig själlv när jag blir orolig över att missa så mycket. Allt som han tog upp igår om dramaturgi kan jag redan, visst bra med upprepning men upprepningen hade jag lätt kunna läsa själv på powerpoint presentationen. Och anledningen till vaarför jag blir så irriterad är för att det var just den här lektionen som fick mig att vara kvar i jkpg över påsk. Idioti - och jag har bara mig själv att skylla.

I ALLA FALL. Efterskolan bad Samora mig att möta henne på öster bara för att ta mig tillbaks till väster. Hennes bil stog parkerad vid skolan, jag lovar. Typiskt HENNE! Nerv.
Vi åkte till henne och mat i alla fall så det var ett plus på det. Riktigt gott med apprach igen mums. Sen åt jag upp resten av hennes brors påskägg haha
Efter det åkte vi in till stan igen, till Nancy närmare sagt där vi att och fika och prata om aallt.
Kom hem sent, hoppa in i duschen direkt, glodde på tv och däcka sen. Har haft skumma drömmar. Bland annat att jag bestämde mig för att dricka till 7-10 shots. Allla blev överraskade. Även jag. Jag visste att det skulle gå åt helvete för att jag inte ätit ordentligt under dagen men sket it. Haha önska att jga kunde göra det oftare, men jag ärä en sån tråkig människa som vet när jag ska sluta dricka.
För att gå vidare på det så drömde jag om spya också. Jag bar en bebis som spydde och jag spydde av det. Mumsigt va?

Oj nu måste jag springa. Jävla stress.
Informationsmöta om utlandsstudierna idag!! WO - HO!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0