PEELO. Ääälskade peelo!!!

Godmorgon!!
ÅÅ solen har hittat tillbaks. Den har aldrig riktigt försvunnit bort helt, men svinkallt har det allt varit!
Enligt den norska kvinnan på tv4 så blir det uppåt 20grader till helgen WOHOOOOOOOOOO

Precis då jag skulle stänga av tven så ringde sibar, och jag fick min första hjärtattack. Varför ringer hon så sent?! Men hon jobbade, som vanligt, men det är ju inte mig hon brukar ringa då. Terese måste ha varit upptagen haha
I alla fall, hon berättade att min syster hittat en skiva med MÅÅÅÅNGA av mina gamla bilder som jag tog med min första, och älskade älskade PEELO-KAMERA. Alltså på riktigt, jag älskade verkligen den kameran. Vi hade ahli connection, för JA den hade känslor!  Men så var det några idijotjävlar från betongen som var avundsjuka på mig och peelo så de tjuvade honom ifrån mig... :-( Minns den där dagen som om det vore igår alltså.
I ALLA FALL. MIA BILDER ÄR SAVADE! De är mestadels från 1-2 ring skulle jag chansa på. En del från sommarlovet mellan nian och ettan också, mycket gamla goda tider!! Och jag ska ladda upp alla på fejjan! (Ok, inte aalla alla..)

Och jag som fick ett sug efter gamla bilder igår som började kolla på mina msn-sidors bilder - för däär har jag laddat upp massa bilder. Och det är de enda bilderna jag har kvar från min gymnasietid - min tid med kameran efter peelo, hans kusin. Och också enda bilderna jag har från min student-studentfest and such. Kolla in dem! Tänkte ladda upp på facebook men det blir nog peelo-bilderna itället! ÅÅå vad det här har gjort min dag!!

Fatta! Att tro att alla bilder försvunnit till att de dykt igen. LYYYCKA.
Nu ska jag dricka uppmitt kaffe som inte är lika varmt nu eftersom jag inte kunnat sluta skriva. Och mitt toast-bröd som också blivit kallt. Sen ska jag till skulän. Bibblään. Woho. Måste skriva minst 2 a4a sidor! Puss

Ps: min andra hjärtattack kom vid 5-6 tiden imorse då jag sparka ner min tavla. Fråga mig inte hur och vad jag drömde om, för jag har ingen aning. Hjärtattack framkalla den allt i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0