Do you like my hat? It's pink, from Paris. I got it from my aunt.

TJOHO

Jag sitter i mitt kök nu, nypredikerad. Fast det är inte helt klart än, tänkte testa "fransk manikyr" - tydligen så ska det vara något fint. Eller asså, jag vet ju vad det är...men aldrig haft det. Måste nog vara den inte som inte har haft det. Och Idsala. Och Fabbe. Typ. Men vi är lite speciella haha

Ååå vad jag har haft för mig. Kom hem, pluggade pyttelite, sprang ner till Nicole för ett solariumbesök, ett kort sådant. Kom hem, bytte om och gick iväg för step. Fyfan vad sämst det gick för mig! Så jävla frustrerande. Hade för lite energi i kroppen helt enkelt och jag höll på att svimma eller spy.

Kom i alla fall hem, eller gick förbi hemköp där jag höll på att sno tomaterna hem. Haha det var sköningen vid kassan, så vi skrattade åt det bara. Sen fixade vi en sallad, käka, softilera. Sen gick jag upp, fick fnatt. Frös som in i men började diska ihjäl mig. Dammsög. Plocka. Plocka. Och så plocka jag lite till. Grovstäda badrummet. Kloriniserade sönder toaletten. Skrubba duschkabinsväggarna. Duscha. Slängde in i en tvätt.
Haha! roligaste. Jag hade mina träningskläder på mig och det var dom jag skulle tvätta och jag måste hinna tvätta klart så jag var tvungen att lägga i dem innan duschen. Orka klä av sig och byta om, gå över till tvätten slänga i dem, klä av sig igen å sen duscha, eller hur?
Tog med mig en stor, tjocktröja, la i tvättmedel (som jag luktade i mig först) å sköljmedel. Sen tog jag av mig, tog på mig tröjan å sprang in. Hahaha skitkul.
Tillägga bör jag att håller men upp tvättstugedörren och vår dörr så går de nästan ihop, bor mittemot. Så, det var inte så farligt. Rekomenderas inte för er som har lite längre bort till tvättstugan!

Nu har jag duschat, bytt sängkläder. Och innan duschen så tände jag nästan varenda vanilj-luktande värmelljus i lägenheten. Så det är ganska så fint här. Och mysigt. Väntar på att Nicole ska komma upp från relaxen här nedanför så att hon kan hjälpa mig med den vita tippen, kommer nog inte att klara det själv.

Ja,  men det var nog allt va?
Imorgon ska jag nog fota ganska mycket och visa er hur min dag har varit! Ska mestadels plugga. Men en morgonpromenad till Willys på andra sidan stan är planerad i alla fall, ska handla bröd å kaffe å sånt gottigt. Jo, jag har ju hemköp mittemot och ican emellan (två st) men jag vill få med promenaden. Äh! Får se hur vädret är and such.

PUSS mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0