Bröllopet!

Woho!
Söndag. Söndag innan måndagen och ett par veckor i jkpg = ångest. Men jag vet att jag inte borde ha ångest egentligen, för jag trivs ju när jag väl är där. Men det är bara för att jag glömmer bort hur kul och bra jag har det här i jämförelse.

MEN! Det är saksamma!
Ni ska veta vad det var för kväll igår. Herregud. BERG OCH DALBANA in deed, fast mest i glädje! Tårar, ja - men av glädje!


Jag och syrran blev klara i rekordtid. Och jag hade som sagt bestämt att tjejerna skulle komma hit en timma innan vi skulle åka iväg till sofia för att fotograferas lite tillsammans på balkongen i det fina vädret...låt oss säga såhär, vi hann inte fota riktigt.
Jag började fota fabbe och idsala eftersom sibar var sen, men sen dök hon också upp och jag börja fota dem tre. Precis då min tredje syster ska börja fota oss fyra (glöm inte att min fjärde syster hade ett kalas) så lite kaos var det allt.
Tills jag hör mammas röst
"TJEJER, ni har fått besöööööööööök" skitglad.
Jag tänkte att hon var ironisk och menade nån av mina småkusiner till irritationsobjekt. Jag går in från balkongen..
IIIIIIIIIIIIIIILLLLLLHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM
haha vi skreeeeeek och skratta och grät alltihop tillsammans. MY GOD
Från usa. fatta. jag förstog inte så mycket
efter en stund så torka vi våra tårar och tog en gruppbild. Redan i hissen påväg ner så började vi tjafsa hahaha
och idsala (som varit ensam med fabbe i stälje en hel månad och båda har jobbat heltid och knappt hunnit med varandra) som tjatat på att det är såå skönt att ha mig och sibar hemma igen, ba:
"aaaah, äntligen! VI ÄR SAMLADE."
OCh hon har så rätt!
Sibar sa också något bra "jag trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga att det är skönt att höra ilhams röst" hahahahaha pluspoäng.

Mamma och fabbe har vetat om att hon är här hela tiden. och tydligen så hade mamma råkat försäga sig en gång å ba "vad hade ilham med sig från usa då?" jag ba; va? ilham är kvar, hon kommerinte på bröllopet.
å jag pratade med hennes kusin i förrigår som fråga om jag träffat ilham
och det var där mina misstankar börja. men det var lite too good to be true!!
"har du träffat ilham då?"
"...va...vadå träffat..va...?!!"
"har du pratat med henne asså?" helt lugn
och de värsta var att jag chattade med ilham precis inna jag skulle börja sminka mig och jag tyckte så syyynd om henne.
bitch.
nej nej de allra värsta var när fabbe får ett sms och hennes mobil är precis brevid mig så jag tog upp den och såg att det var ilham som smsa. det stog "haha tamam" alltså, som ett "ok"
jag fråga fabbe varför hon smsar med ilham? hon ba; va? ilhaaam? skitchockad.så kläcker hon ur sig "eeeh, de här smset skulle ha kommit för två veckor sen"
HUR KUNDE JAG MISSA?!

Åååååhh..men sofia! Bruden! Allt var så fint och bra. Eeh, mkt folk. JA. 600 personer gjorde att det var gaanska så trångt på dansgolvet. Bilder kommer.



Kolla vad fin Idsala äär. Gluuuria

Äh, vet ni vad? ni får se bilderna imorgon. Jag har lite bråttom! Måste hinna packa, åker itllbaks imorgonbitti och har skola hela eftermiddagen.

GODNATT PIPÅL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0