seriöst

jag dör förskylningsdöden.

Jo, jag trodde faktiskt att jag blivit frisk imorses. Men jag tjoade liksom lite väl tidigt. Ska jag säga hur hjärnan känns? Det känns som den åkte med fuglesang människan till rymden, släppandes utanför och dunkandes på alla rymdstenar å så. Mina öron ska vi inte ens prata om!!

Ouäh!!


Nostalgi

God morgon!

Idag känner jag mig mycket mycket friskare, men inte helt frisk. Skönt att slippa känna sig snorig, speciellt med tanke på att minnesstunden är ikväll...

Har precis ätit frukost och ska snart springa iväg till skolan för att fixa klart diverse grejor. Men först ska Nicole till skolan och då ska jag passa på att lyssna på Coldplay! :-)


Kan inte förstå att det gått ett år (plus några dagar) sen jag kom hit till Jönköping, solbränd, utan en pump till min madrass som jag skulle sova på. Haha katastrofalt asså!
Å när jag kollar på bilderna från mina första dagar här, i min alldeles tomma lägenhet så slås jag av hur många fräknar jag hade! Hur kommer det sig att jag inte fått hälften av fräknarna i år?! Tack för den sommarn - 09!

Gabriella, jag och Samora för exakt ett år sedan då vi var ute och firade Gabriellas födelsedag!
Okej, jag började med det här inlägget för ungefär en halvtimma sen. Nu har jag hunnit bli snorig igen. Blir pang-på-seg direkt då. OUÄÄH jag som blev så glad över att få saker och ting klara idag!
Men jag ska tamigfan få det gjort ändå.

Först ska jag skriva min första KOM-IHÅG/ATT-GÖRA-LISTA!



...å så ska jag tydligen leka kurrigömma.

I saw the fire in your eyes

Jag sitter här i mitt kök med Nicole och Klara, vi mobbar varandra i omgångar. Men de vet själva att de aldrig kan knäcka mig som är så rapp i käften då det kommer till sånt! Haha

Har varit gryyymt hängig hela helgen, men ändå på bra humör. Men piggnade till ganska mycket nu på kvällen. La mig först i sängen och försökte läsa en av 10 000000 böcker som vi har till kursen - men höll på att gråta i panik. Fyfan vad svårt det var att koncetrera sig!
Så vi gick ner till porten och mötte Kasiwa som precis kommit hem från Göteborg och gick upp till hennne och njöt mest av att hon hade femman och mtv å så. Klara anslöt och med sig hade hon lite godis - och det var exakt då jag blev pigg igen!
Nicole börjar att känna sig krasslig så jag har väl bara fört över all virus till henne, hehehe


Ska snart hoppa in i sängen! GOD NATT!

youre my new addiction

Hello,

happy news! jag har varken hostat eller nysit (nyst?) på ett par timmar!! Mitt huvud däremot? wow, den ska vi inte prata om.

Samora kom hit efter att jag ätit frukost och vi satt här. hon skrattade mest åt mig eftersom jag betedde mig som en som inte har alla sina chips i chipspåsen. hon fick höra mina OUÄÄÄHHH live. Bland annat.
Hon märkte väl att det var ett tag sen jag fick känna på lite frisk luft så vi gick ut och gick. Vi gick heeeeeeela vägen till stan, genom stan, tillbaks,förbi mitt hem och längre in på västra. "hela vägen till stan"=2minuter. "genom hela stan"=10
Så mycket promenerade vi :-)

Men det gjorde tydligen susen mot min äälskade sjukdom. Men jag fick någon slags krampanfall i hals - öron och bakredelen av hjärnan. Det gjorde så in i helvette ont att jag svor. Och Samora blev lika förvånad igen.

Kom hem, lagade mat till mig och Nicole. Jag åt en thaicurrysoppa med kyckling och pasta. Hon åt tikka masala med kyckling, pasta och sallad.

Hon tvingar mig att äta all godis vi har här hemma eftersom hon åt det mesta igår och så vill hon inte att hon ska sukta efter det som är kvar hahah sköön

Men jag måste springa ner till hemköp innan de stänger om 10 minuter. vi behöver toapapper.

Idag har jag dessutom gått runt i min Södertälje/550-myströja! Och mysig är den allt!

Puss

sundaymorninganditsglory

Godmorgon,

jag är, om möjligt ÄNNU sjukare idag. Min hosta känns enda in i lungorna och det låter som en jordbävning när jag hostar + att jag fortfarande är snorig och nyser :-(
Ouääh.

Jag är sjuukt hungrig. Vaknade för en timma sen (rekoord) och varit svinhungrig hela tiden. Ätit ett par godisbitar (rester från typ, jkpg alla tjejr som var här ch kollade på film hos oss medans jag var hos gabriella) medans kaffet blir riktigt hett och brödet uppvärmt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Igår var jag som sagt hos Gabriella och firade hennes födelsedag med en riktigt riktigt god middag. MUMS! Pratade med pappa ett tag som berättade om vilken dag han och Sina har haft. Haha det var lite roligt.

Nu ska jag äta min frukost som inte lär smaka något :-)

Puss

Arg

Nej, jag är inte arg. I alla fall inte nu.
I tisdags så var jag ju hos min kusin och åt frukost. Moster satt med oss och åt och vi pratade och så.
Vi kom in på det här med att bli arg, hur vissa kan ta åt sig väldigt lätt, andra märker inte ens av det. Då sa hon att förr, då hon var mycket yngre så brydde hon sig inte för fem öre. Hennes moster var nästan tvungen att skaka om henne för att hon skulle förstå att "nu är det läge att bli arg" - men att hon nu, idag är rena motsatsen. Hon tar åt sig väldigt fort men visar det inte, utan låter det at gro inom sig.

Och det är det värsta jag vet. Att man lämnar sina känslor inom sig, känslor kan aldrig glömmas bort. De kommer alltid, ALLTID fram på ett å annat sätt.

Jag funderade på det här om att få folk att bli arga då jag satt på tåget. (Självklart lyckas jag skriva ett helt blogginlägg, eller lägga fram mina argument hur bra som helst när jag sitter på tåget, när jag duschar, när jag diskar och andra grejer som gör att jag inte kan sätta mig ner och skriva på samma sekund)

Vad är det för människor som kan få andra att bli arga, medvetet?

Jag är sån, i periodvis har jag världens temprament. Eller ganska ofta. Oftast hemma. Jag blir arg på samma sekund som jag får se något eller höra något - speciellt då det är något en människa har gjort medvetet.
Men om jag lyckas att lugna ner mig, utan att säga något då jag är arg (säger oftast saker som jag inte menar, moget va?) så kommer jag alltid fram till en och samma sak;

Det ÄR väldigt synd om den människan då. Om en människa som helt och hållet mår bra - varför ska den då få sina medmänniskor att bli arga? Nu syftar jag inte på smågrejer som vissa kanske gör helt omedvetet. Utan säger och gör saker mer eller mindre med flit.
Den människan kan inte må bra. Det är ju gamla känslor som den haft inom sig som bubblar upp i elakheter, är det inte så?

När jag tänker efter så är jag mer lik min moster än min egna mamma. Och lite så är det när det kommer till att ta åt sig också, jag tar åt mig men kan skaka av mig det lika fort. Det är jättesvårt att tänka logiskt då man blir arg och ledsen. Men det kommer ju sen efter att man tänkt igenom allt, den människan kan inte riktigt må bra.

Så gå iväg och krama om varandra istället för att slänga elakheter!


HOSTHOSTHOSTJÄVLAHOOST

ÅÅååhh, nu gör det sådär cp-ont när jag hostar också!

Godmorgon förresten.

Och så nyser jag som en babian, konstant typ. Hur ska jag kunna gå ut hemifrån utan ett ton papper med mig? Kommer att gå runt och känna mig som Idsala. hehe

Igår, när jag stängt av datorn och så så började jag att må riktigt illa. Jag fick kramper i magen och bara hade...ont liksom. Jag la mig men kom på att det kanske är hunger? Hade inte ätit på länge. Men jag var inte hungrig, åt två skedar yoghurt då det ska vara bra mot magen. La mig, blev bättre. Men sen skulle jag upp för en alvedon(forte!) så mådde jag illa igen. Skitkonstigt att det bara kom då jag stog upp.

Jag sov, hör och häpna, både med pyjamasbyxor och en fetingtröja. AAAAAAAACHO aa prosit till mig själv.
Jag sov så djuuupt så att jag inte ens vakna upp då Nicole kom hem från sthlm (hon åkte över dagen) jag vaknade vid ett tillfälle av värmen, jag kallsvettades som ett svin. Men nu har jag varit vaken i lite mer än en timma!

Har varit uppe och diskat och tänkte vänta på att hon ska vakna upp så att vi kan äta frukost tillsammans, men nu är jag faktiskt riktigt riktigt hungrig.

Ok, nu är vädret riktigt konstigt!! Det har varit, och ÄR iofs, riktigt soligt hela morgonen. Det är till och med ett band som står här nedanför och spelar och en tjej som sjunger - mysigt va? Men nu helt plötsligt forsa det ner regn i en halv minut och nu är det över?
Igår SPÖÖÖRegna det i 10 minuter. Det var som om vättern tagit sig in mot stan, så blött var det.


Men i alla fall. Nu ska jag ÄTAAA


kristallen var

rena skämtet!! Bara svt program som vann. Malin Åkerman? Seriöst! Hon är en dålig skådespelerska som ska komma hit och leka rolig med sin amerikanska brytning. Ja, alltså...det var många som försökte vara roliga. Vissa lyckades, jag skrattade ju. Och jag höll på att gråta. Speciellt när programmet "Himlen kan vänta" vann. Tur att jag inte sett det nångång!

bilder, det var längesen jag bjöd på dem

Så här kommer bilder från "min sista fredag i Södertälje" hehe. Först på Idsalas balkong och sen på femfemnoll!


Jag och systern min

Snyggingarna Ilham och Idsala.

Snyggo-Sibar

Puss puss!

Ilh33m, krossa systemet mer, snälla!

Jag och Idsala med (en för tillfället sovandes) rockbaren-Robin

Å så en avslutande bild! En myycket lyckad kväll (som vaanligt) med en myyycket god kebab efteråt!

mina knäppa idéer och...host host host host

Jag har en väldigt livlig fantasi, har alltid haft och hoppas att jag alltid har.
Enda sedan jag var liten så har sagor varit det lättaste som finns, att LÄSA och att skriva. Jag älskar att hitta på saker och leva mig in i min alldeles egna värld.
Jag tycker att det är lite tråkigt att jag inte hittat något att utspela, eller...liksom, leva ut fantasierna på. Min kreativitet blir väldigt hämmad om den håller sig till text, till exempel. Jag vill så gärna kunna måla, för ni ska veta vilka målningar jag gör i huvudet! Jag vill gärna lära mig spela ett instrument, för ni ska veta musiken jag har i huvudet! Jag vill gärna kunna bygga något, klippa och klistra, designa - vad som helst. För ni ska bara veta!

Det är därför jag har typ, världens konstigaste drömmar. Det är liksom där jag lever ut fantasierna och kreativiteten. Den måste ju ut.

Mina idéer då?
När det kommer till blogg så har jag faktiskt kommit på två grejer, som jag tyvärr aldrig tog tag i. För ni har en av Sveriges största tjejtidningar gjort detsamma (mååånader efter att jag själv kom på det!) och en av Sveriges kändaste kvinnor har "tagit" min andra idé.
Det ena var att låta en hund blogga. Då tänkte jag mest på Bambi, och det sa jag faktiskt till hennes matte och husse. Men ingen av oss orkade riktigt ta tag i det. Nu bloggar en hund på Veckorevyn.
Sen har jag länge velat ställa frågor, kanske en 10-12 st - likadana, till människor i min omgivning.
Det blir liksom som gästinlägg utan att de behöver skriva något själva, bara svara på mina frågor och fotas - alla ska fotas i samma pose. En pose som jag inte riktigt kommit på ännu. Men ingen pose-pose så, utan mer att alla kanske skulle peka till höger då de fotades eller så?
Nu har Carolina Gynning gjort detsamma. Samma frågor, vem som helst svarar och hon publicerar.

Det är bara dumt gjort av mig. Jag vet. Men det där med frågorna har jag inte riktigt släppt ännu!
Snart ska jag också skapa en ny blogg, en blogg som bara ska handla om mina studier och mitt liv i Holland. För det börjar ju inte den dagen jag åker, utan det är mycket arbete bakom!
Den bloggen ska jag göra lite mer "reklam" för, skriva adressen på facebook, msn o.s.v Den här är mer "privat".

Nu ska jag hosta och nysa vidare här i min säng. Puss

host host host

Jag är tokförskyld, toksjuk.

Men snälla, snälla! VA INTE OROLIGA (ehm...) jag har INTE svininfluensan, för nu är jag jättesnorig och man nyser väl inte å så då?
Jag drömde att jag och Idsala och någon mer (Fabbe?) var på Coldplay konsert. Det var lite konstigt, för vi satt inne i ett rum medans arenan var utanför? Och de spelade utanför rummet. Jag typ ramla när jag såg dem, de kollade bara konstigt å mig. Jobbigt läge. Speciellt med tanke på att Chris Martin var kines och inte alls han liksom?

Vaknade av att det nästintill var omöjligt att sova då man var snorig, men ville inte gå upp, så jag somnade om. Jag var, äär, jättevarm medans Nicole ligger under sitt täcke och fryser. Vi sov till och med med ett öppet fönster, ändå så frös jag inte. Och Nicole sover ändå med pyjamas.

Och bombhotet som var i Jönköping igår? Det är lugnt, jag lever! Tack som frågar!

Vem har låten som är i början och i slutet av Paradise Hotel? Den är asbra!
Nu ska jag ligga här i min säng och softilera exakt hela dagen. Kanske blir jag så uttråkad att jag börjar att läsa kurslittratur.
Hejdå

host host

Jag har precis kollat på finalen av Paradise Hotel, är jag dum om jag höll på att gråta? Den sekunden då de såg att ingen ville lura den andre? Aaah!

Jag börjar sakta men säkert att bli snorig och halsontet har gått ner till hela bröstkorgen, dessutom är jag jätteyr och har lite ont i huvudet. Jag gillar att tycka synd om mig själv, ok?!

Var tidigare ikväll ute och fikade med Maria o co, som jag nämnde innan och det var hur trevligt som helst. Det är så sjukt, jag har liksom förberett mig psykiskt på höst nu så jag blir lika chockad varje gång jag går ut och möter värmen. Det har inte regnat en enda dag sen jag kom hit! Alltså, FÖRSTÅR NI?! Ingen regn i jkpg då det regnar i Södertälje, ja till och med ååskar. Det brukar alltid vara tvärtom!
Men jag klagar absolut inte.

Jag gjorde min Tacogratäng innan till Nicole och Kaziwa (jag stavade fel innan...) och den blev güüüüd.
 Kollade in skolmailen också, och nu börjar det rulla på med utomlandsterminen. Måste skicka in csn papper, stipendie grejor och så ska vi ha kick-off på torsdag, kul va?!
Just nu känns det som att jag borde vågat mer och åkt till Hong Kong istället...men som det ser ut nu så har jag för mycket att förlora om det hade blivit Hong Kong. Har liksom för mycket som drar mig hemåt och det är bara bra. Känns skönt!
Holland ÄR inte illa, jag tyckte om det i samma sekund som jag landa. Ok, inte riktigt då. Höll på att gråta då, men sen! Och som ni kan läsa i min blogg, så tänkte jag (och SA till kvinnan jag jobbade med) att jag läätt skulle kunna tänka mig att flytta dit och jobba över en sommar eller så.


Men ja...tänkte ju bara komma in för att klaga och tycka synd om mig själv :-)

God natt, snurvel snurvel!

host



Igår lekte jag med Nicole, Klara, Queen och får senaste tillskott, Cassiva
(hon som vi städade hos i förrigår)
Vi var på stan en liten stund. Sen pratade jag med pappa och förklara det som hänt, det blev lite väl att gå runt och gråta på gatorna på stan så vi gick upp till oss. Handlade fika, eftersom vi inte fikade då, och satt där. Bara softilerade, lekte lekar å så.

Seminariet blev inställt igår, sjävklart. Men det jobbiga är att jag lika gärna hade kunnat vara hemma i Södertälje fram till nästa torsdag. Jag har ju inte så mycket här att göra nu och utöver det hela har jag gått på någon förskylning? Fast än så länge gör det bara jävligt ont i halsen. Jag har alltså nästan alla sympton för en svininfluensa, torrhosta och ont i halsen. Men än så länge ingen feber. Ont i huvudet har jag också. Jag hade liksom inte tackat nej till att ligga hem-hemma och tycka synd om mig själv där istället.

Nu när jag är här också så saknar jag träningen. Hade tänkt att börja idag, men det går inte med min hals.
Om lite mer än en halvtimma ska jag möta Nicole nere på Hemköp för att handla. Sen ska jag laga TAcogratäng till oss. Jag hade med mig lite av det hit och igår fick hon smaka. Självklart att hon tyckte om det ;-) Cassiva gillade det också!
Efter det så ska jag träffa Maria och co. för en fika. Ska bli skönt att gå komma ut och upp från min säng, som jag har legat i hela hela morgonen.


Dessutom har allt jag äger blivit blå lila. Varför? Jag gjorde någon slags smoothie med blåbär igår och tydligen så måste någon bär ha fastnat på mig så nu har jag blåbärsfläck både på pyjamas byxan, på sängen, på både fram - och baksidan av min rosa AFF-tröja? Hur det nu kan ha gått till...

Vet ni varför jag skriver så mycket? Jag har klippt mina långa klor till naglar och det gör hela skrivandet så mycket skönare. Även smsandet! Så smsa mig gärna!

Hej då!

MKV-familjen minus en

Godmorgon,

igår sprang jag till skolan, halvt om halvt överlycklig över mitt seminarium. Hur kan jag älska skolan så mycket? Jag säger det här utan som helst ironi. Alltså mitt program...studenterna på programmet...igår fick vi väl det alla bekräftat. I hela skolan, till och med ledningen, så kopplar man MKV programmet till "familjen", MKV-familjen.

Jag kom till skolan och ser ett gäng MKVare med helt rödsprängda ögon och som kramar om varandra, jag går mot min grupp och möter Per och frågar vad som har hänt, varför de gråter. Han förklarar att en student har gått bort och Faris kommer och fyller in information. Jag kan inte skriva så mycket om vad som har hänt, vem det var osv. eftersom det inte blivit offentligt ännu och igår då vi hade ett krismöte på skolan med ledningen så hade ännu studentens familj inte blivit informerad.

Det hela är väldigt, väldgt tragiskt. Först var det jobbigt att bara se studentens närmaste så ledsna, speciellt då det kom som en chock - hon var ju ändå ute med dem natten innan och med under hela insparken glad och social som vanligt!
Men då VD:n pratade med oss så kunde jag inte sluta tänka på hur tragiskt allting egentligen var. Hur man kan ha gått så långt, hur man kan ha mått så dåligt. Hade man inte kunnat göra något åt saken?
Nu känner jag inte studenten, bara träffats ett par gånger och pratat litegranna, men av det lilla så förstog jag hur hon kunde vara så älskad. Det gick verkligen inte att hålla sig från tårar, ute på gatan, mitt på stan, i skolan. Men som sagt, vi är erkända som MKV-familjen och aldrig har jag kännt det så starkt som igår. Alla stog och kramades, även om man aldrig pratat innan kanske så klappade alla varandra på axlarna. Observera att det inte bara var studenterna, utbildningsledarna, lärarna o.s.v också.
Vi tände ljus och la det i vårt lilla "vattenfall?" som vi har i byggnaden. Detta vattengrejjs fylldes väldigt snabbt med blommor också.

Äsch nej. Allting är bara så tragiskt...

Coldplays konsert, Stockholm Stadion 22/8

Jag vaknade på lördagen, helt lycklig, kvällen innan var bra och dagen som jag hade längtat till i nästan ett helt år, var ääntligen kommen!

Gick mest runt och sjöng och hade det bra därhemma. Trots att vi städade, så städade jag med deras musik pumpandes i rummet och med mig skuttandes i rummet. Typ. Solen sken och saker och ting var ju bara bra! Pappa och mamma var i köket och gjorde pizza till oss.

Idsala däremot, hon hade vaknat med ett munsår och med regn över huvudet. Först förpestade hon min dag och jag vill bara springa ut, in till deras hus med en pinne i handen och gå in till henne och banka den på hennes huvud. HALLÅ!? COLDPLAY?!

Jag åt i alla fall. Min morbror ringer mig och vill ha hjälp med photoshop och illustrator så jag springer upp till honom, skitstressad. Hans fru vill att jag ska ta fram en lista som jag berättat om på aftonbladet så jag gör det också lite fort. Hennes mamma och syster är där så jag hälsar på dem och kallpratar. Min andra morbror, som jag knappt träffat på hela sommaren kom också dit. Så det var bara att stress-prata sig igenom allt och springa hemåt.
Utanför porten smsar ilham mig och säger att jag ska gå ner. Ja, till porten där jag redan var alltså.
Enda saken är att jag var helt osminkad och ofixad i håret. MIn väska helt opackad och någon släkting från Tyskland som var hemma hos oss, som jag också skulle hälsa på så snällt så.
Jag darrade medans jag sminkade mig och håret fixade jag i bilen. Så stressad var jag. Men Ilham väntade snällt ändå.

Vi blev avsläppta vid hötorget och tog tuben in till stadion. När vi åkte sa Idsala att de bara gått sju minuter sen insläppet. När kommer dit så är det kö til ståplatserna, längst heela långsidan på stadion. Vi sket it och gick för att käka istället.
Eller, Idsala åt sin sushi och jag kollde på. Hon tvingade mig att smaka och jag visste inte att det var möjligt, men det var äckligare än första gången!!

När hon ätit klart så gick vi in, då var det ingen kö allts, hur skönt som helst! Vi köpte en varsin öl och gick och satte oss på marken och bara softilerade i solen. Vädret var ju helt klockrent! Och idsala blev på bättre humör så fort hon såg mig i bilen, självklart ;-)

Vi står ganska så nära scenen, för att vara stadion, men på höger sida. Förbandet börjar och vi blir riktigt impade! Och sångare var en riktig snygging, så det var ju ett stort plus haha
Efter ett bra tag och efter många svordomar till folk som trängde sig, och en gubbe som ställer sig med sin date, som hade Marlena från våra bästa år - ögon och hans armbåge rakt in i mig och hans kala huvud två mm från min näsa. Alltså åååh. Sånt är inte bra för mitt temprament!
Men till slut drar han, istället kommer fyra killar vars axlar slutar exaaakt där mina ögon börjar. Och allt jag tänkte på vad jag gjort för elakt för att förtjäna det här?

Men så började det!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag dog!!!!!!!!!!!!!! Jag fick iofs inte se Chris Martin live (alltså, med mina ögon inte genom skärmen) förrns tredje låten - så långa var dem!!
MEn allt var så braaaaaaaa!!! Han sa att om man det fanns ett vm för bästa publik så skulle vi vara usain bolt! Och så var han bara...så...så...BRAAAAAAAAAAa. Jag blr knäpp! Bandet! Trummisen! Trummisen sjöng. Och, nej alltså nej.
Jag har laddat upp ett klipp då han sjunger på scenen i mitten, riktigt nära oss, på facebook. Kolla in den!!

Det var så kul för att jag stog på tå typ hela tiden. Och när han sprang ut på den scenen i mitten så kunde jag äntligen få se honom i mer än 2-3 sekunder. Vet ni var Idsala gör? Hon som setthonom exakt hela tiden? Hon kunde inte se honom på den scenen så hon lägger sina händer på mina axlar för att själv kunna stå på tå!!!!!!!!!! Alltså, människa!!!
Å han var så glaad. Han låg på scenen i extas över hur vi sjööng. Man ser hur han och gittaristen (tror jag att det var) kollar på varandra och skrattar för att vi sjöng med så braa. Och vågen med alla mobilerna! Måste ha sett riktigt häftigt ut för dem som satt ner! 42 var helt klart toppfavoriten. Det var inte många som hade lyssnat på den så just då, den låten, så fick man känslan av att spelningen var i en liten liten mysig bar nånstans. Så intimt kändes det.
Helt jävla stöt egentligen, att man kan få den känslan bland 33 000 andra.
Lätt att jag drar nästa år också! De ska tydligen släppa ett album till jul. Och vi fick med oss en skiva. Så typiskt dem att ge tillbaks till fansen.
Å de hade världens finaste konfettin! Fjärilar i alla möjliga färger!!!!!!! Förstår ni hur fint det var då?!
Ni kan se fjärilarna i deras Strawberry Swing videon. OUÄH! Vill tillbaks!!

I ♥ Coldplay!

Nu är jag här på riktigt

Okej. Nu ska jag ta tag i bloggen. Det brukar bli så per automatik att jag bloggar mer helhjärtat när jag i Jönköping.

Jag sitter i mitt kök just med med både pyjamas och tjocktröja, inte för att jag fryser eller så. Väntar på att kaffet ska bryggas klart, inte för att jag är hungrig eller så. Vi la oss väldigt sent igår ändå går jag upp så tidigt!

Å när bloggade jag sist? Det var nog  i söndags...eller måndag kanske det var? I alla fall, Idsala och ilham kom hem till oss och vi bytte om och gick ner på stan. Först satt gick vi runt i butiker...eller, en butik då. Sen gick vi till maren och satt där i solen och bara pratade. Efter ett tag blev vi hungriga och gick till gamla café blue up och åt deras goda tandoori sallad. Där satt vi ett tag och sen kom Sibar och Ilham ville prompt ha thé från Cafe Bacino, så vi gick dit OCKSÅ. Haha. Vi gjorde en riktigt Södertäljare.

Där satt vi ett litet tag  och medans de fikade så smet jag och IDsala iväg till frisörskan och fixade min lugg, som jag aldrig blev riktigt nöjd med. Nu ser jag istället ut som en pojke :-)


Efter det gick vi hem, eftersom tråkidsala bara måååste ta en jävla nap. Å vi andra kom inte på något att göra så vi gick hem. Först softilerade vi lite å så. Senare på kvällen så fråga Frans om jag ville ut med honom och Yoshi och det ville jag, så jag drog med mig Fabbe och gick ner till Bårstafältet (Tjölen!) Sen blev det så mörkt så att jag knappt kunde se framför mig å då gick vi hem och åt tabbole.


Igår gick jag upp av ett sms, bytte om på sekunden, väckte Fabbe, krama henne hej då och började att promenera mot Sibar där jag blivit bortbjuden på frukost.
Vi två plus moster satt och åt och pratade om vårt gemensamma favoritämne - bröllop och framförallt, klänningar! Sen satt vi framför datorn och kollade på aftonklänningar och dog lite inombords.
Sen åkte jag hem, packade, duschade, åt och fixade det sista. Ilham och Idsala kom förbi för att säga Hejdå och bar ner väskorna med mig. (Aaaaldrig mer att jag åker utan min stora resväska! Palla bära småväskor hela tiden när man kan släpa på en väska, som iofs nästan lika stor som en själv, men ändå!)

Jag åkte tog till, först norrköping, sen till nässjö och till slut till Jkpg. x2000 var förstörd så det var hett som in i helvete i vår vagn. Kanske därför jag har ont i halsen lite just nu?
Vid sju var jag framme, kommer hem och ser att Nicole har "lagat" mat till henne och sin kompis Jakob och, vad hon säger själv, till mig med hahaha Men ok.
Vi satt och åt lite snabbt och sen gick de iväg för att fika och jag gick ner strax efter för att göra detsamma fast med Samora.
Vi hade ganska mycket att catcha upp om. Vi satt på det nya stället och drack thé. Gabriella kom en stund medans hon väntade på bussen. Sen kom Nicole och Jakob. Sen gick jakob. Sen gick Samora också. Jag och Nicole satt kvar, trots att det regna, på en uteservering (tak över huvudet dock) och ahde det jättemysigt!
Helt plötsligt snackar hon något om en kompis som flyttat hit till riktigt schysst lägenhet och att vi kunde gå förbi. Visst tänkte jag.
Vi kommer in och ser att hennes föräldrar där och de verkligen FLYTTSTÄDAR. Vet ni hur det slutar? Det slutar med att jag och Nicole står det i högsta hugg med varsin svamp och trasa och skrubbar skåpen i köket och plockar upp alla tillbehör till köket och diskar nya prylar! Klockan tio på kvällen!! Chock! Haha
När vi kom ut sa jag bara: jag vet inte ens vad tjejen heter, but she better be a damn good cooker!!

Det var det lilla äventyret. Vi kom hem och åt lite till. Sen la vi oss med varsin dator i sängen och surfade medans vi kollade på Paradise Hotel.
Sen sov jag. Och sen tvingades jag upp.
Nu ska jag äta frukost, surfa, blogga om konserten och sen plugga. På eftermiddagen har jag ett seminarium!

Hej då!


Hej då.

Jag har packat klart, precis duschat och maten är i mikron. Om en timma åker pappa hit för att plocka upp mig och skjutsa mig till Södertälje Syd, klockan tre åker tåget. Hörs!

090824

Godmorgon!!

Det blev visst inte så mycket äventyr idag. I alla fall inte det jag planerat med mina två mostrar, Idsala och Fabbe. Men det gör inget, för solen lyser!

Idsala tror att jag och Fabbe just nu håller på att klä på oss och så, haha om hon bara visste! Nu lyssnar jag på Coldplays faaaaantastiska stämma. De är helt jävla störda, det är helt SJUUUUUUUUUUKT hur man kan vara så jäävla bra. Helt. Helt, heeeeeeeeelt stööört.
Get the point? Jag kan fortsätta resten av dagen.
Men det känns som att jag inte vill berätta om konserten nu.
Istället vill jag berätta om en riktigt rolig händelse som hände i fredagsnatt.

Jag och Idsala hade tagit en annan väg hem från stan, så vi kom gåendes längst den stora gatan på vårt område. Vårt område är ett sånt lugnt område med bara gamlingar och barnfamiljer som lägger sig vid 20.00, typ. Ja, om man inte räknar med idiotkillarna som bor i huset mittemot. I ALLA FALL.
Jag och hon promenerar och pratar då en kille hoppar ut från (det verkade vara från buskarna, men) en gård, ja alltså från en villas bakgård eller något.
Han säger något, ganska högt. Och jag och Idsala dör av skräck. Vi fortsätter att gå och försöker att undvika killen, som nu börjar gå över gatan mot oss.

- Men vafaan...jag ville ju bara fråga er någoot!
Han verkade uppriktigt ledsen och inte så full, så vi stannade och frågade vad det var.
Vi minns inte exakt hela diskussionen, men nånstans och nångång nämnde han Michael Jackson och något om hans död.
Och eftersom jag och Idsala är hängivna fans av Bröderna Farzad och Ramin, som bloggar. Ramin har en gång skrivit något om att man ska leka som att man inte vet om att MJ har dött framför främlingar hahaha så vi testade på det!!

- Alltså...du har haft en tuff kväll va? Michael Jackson lever, vad snackar du om?
- Haha lägg av, han är död!
Vi ger honom dumförklarandeblickar
- haha, asså..lägg av! Han lever!
- Det gör han inte! Han dog för....aah...ja,...eh för
- ja, exakt han lever. Nej men seriöst, lägg av. Det är inte fint att skämta om döden sådär
-....men...
- Nej, på riktigt. Lägg av. Vi ska på hans konsert nästa vecka i london och allt
- ...eeh...aaa...alltså, nu börjar det att bli lite rörigt i huvudet. Ni har nog rätt!

HAHAHAHHAHAHHAHAHA
Mycket härligt, mycket härligt!

Världens sötaste Ilham både skjutsade oss och hämtade oss från Stadion, trots trafiken. Vi stog på strandvägen i kanske en halvtimma. Men ja, sen åkte vi förbi Hammarby sjöstad och sen åkte vi förbi Fabbe och så kom vi hem. Ingen ville på 550!
Igår vaknade jag ganska så tidigt. Käka frukost och bara softa. Sen kom moster + man. Moster + famlilj och åt här. Sen kollade vi på en förlovningsfest som vissa hade varit på. Sen softade vi bara.
Senare på kvällen psykade idsala fram en förskylning och vi gick ut för att promenera. Vi gck förbi Ilham och sen upp till blombackaskola och hängde där. Mycket mysigt.

Imorse vaknade jag av min ääääälskade syster som sprang in på mitt rum miljoner gånger. Gick upp och bryggde kaffe. Kom på att Fabbe är hemma. Hon vaknar och springer ut till vardagsrummet och ser att fisken OxH har dött :-(
Det är pappa som mördar dem. Det är mer eller mindre bevisat nu!
Jag fick plocka upp lakritsfisken och spola ner den. Stackars citronen som låg i en snäcka och var jätterädd. Helt ensam!
Och stackars den som inte ens blivit namngiven!!
Corazon fisken begick självmord. Ouäh! Han skar sig i halsen mot snäckan. Dom hittade honom liggandes där, fortfarande på snäckan. Fett synd.

Anyway. Nu måste jag röra på mig!Puss

C♥ ldplay

Å idag har jag helt glömt bort att jag har en blogg att ta hand om.
Jag kanske hinner blogga imorgonbitti, innan jag ger mig iväg på nya äventyr!

Godnatt ♥

min framtid: pizzabagare

Tjo!

Idag gör pappa pizza till oss. Jag fick hjälpa till! Han visa hur man lägger tomatgrejen och att jag inte skulle gå ut för mycket på kanten. Såhär lät det då jag fixade det:
- Oj!
- Vadå oj?
- Jag kom för nära kanten... - OJ!.....-OJ OJ OJ!
- ...men snälla! Var försiktig
- OJ!

Haha
Fabbejäveln smsa mig och skrev något i stil med; VEttu vem jag pratat med!?
Och eftersom hon jobbar på fätlis så gissade jag på Blondinbella
Hon skrev; nej, bättre!
"INTE. COLDPLAY?!?!?!"
"Nej fan, inte så heller"
"Men vafan! Du fick mig hinna dagdrömma om att de gav dig backstage biljetter eftersom du berätta hur mycket vi älskar dem osv"
"Haha ja också!"
"Men vemfan var det då?"
"Alex Schulman"
Och en liten del av mig dog!
Jag vill OCKSÅ!!! Jag gick snabbt in på hans blogg (favoritbloggare!) och såg att han är påväg till ett dop, snyggare än någonsin!
Jag smsade henne fort och fråga vad de hade sagt.
Men då hade han bara frågat om en guldsmedsaffär och sa att han hade bråttom.

Åååh. Fan också!!
Nu ska jag dränka mina sorger med en pizza. Sen är det bara att åka iväg till konsterten.

om jag redan euforisk?

Känns som att den här dagen redan har toppat sig. Helt jävla stört att vi ska få se coldplay ikväll?!
Hej fjärilar i magen!

Alltså tacogratängen igår? Nu kan den tävla mot lasagnen alltså!
Efter maten gick jag ner till mormor och morfar där alla mina mostrar och annat gott folk var. Vi hängde där. Fikade och jag fick höra det vanliga; är du redan här?

Idsala kom dit och hae haft en tråkig dag på jobbet så vi försökte göra allt för att fixa ihop dagen. Vi gick till henne och börja pimpla vin softa. Jag läste Bibeln. För första gången i mitt liv. Innan har jag bara läst barnbibeln med bilder haha. Men det var intressant faktiskt. Åtminstone Nya testamentet. Det gamla var ju bara ett skämt (iaf det jag läste)

Efter ett par shots så satt vi helt plötsligt på 550s bakgård. Och som vanligt hade vi en jädrans kväll. Lika kul som vanligt. Det känns liksom som att man toppar för varje kväll!?
Sen träffa vi på någon homoturk och en persisk tjej som gjorde oss sällskap, på gott och ont. Haha
Och sen stog jag chockat i en halvtimma efter att ha hört "gazino lo bejto". Jag ville verkligen hem då haha

Vi gick ut och såg att stackars Robin hickade ihjäl sig så vi följde honom hem innan vi gick upp till oss. Jag hade inga nycklar eftersom detta var helt planerat så jag ringde ner fabbe som låg och sov.
Och utöver det hela så hade jag glömt min mobil hos mormor och morfar. Stackarna. Pappa hämtade den imorse och jag hade typ miljoner sms (hälften av syrran) och en av fabbe:
"Drömde jag eller gick jag ner för att öppna dörren till dig igår natt?" Haha

Gick upp. Käkat frukost. Jag har fått världens skummaste fläck ¨på min fot som gör jävla ont.
Å nu ska jag upp och städamitt rum, duscha, äta hemmabakad pizza. Och sen är det väl att åka och ha livets timmar i stockholm stadion?!
OOOOOOUUUUUUUUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag dör redan!!! JAg är helt pirrig i magen


tacogratäng

Nu har jag smsat mina systrar och kollat när de kommer hem, på ett ungefär så att jag vet när jag ska börja fixa maten.
Ska ta tag i det nu.
Det blir taco-gratäng! Whooop whoop. Barnen kommer att älska mig!

Hej då

hemma i södertälje

Nu är jag hemma.
Igår var jag heelt trött. Sist jag bloggade så skrev jag ju att jag hade velat sova redan vid åtta tiden på onsdagskvällen. Vet ni när jag äntligen fick sova? Klockan ett!

Först väcktes jag av porttelefonen, och då hade NIcoles kompis åkt enda från Växsjö med sin killkompis för att komma hit. Men hon hade däckat stackarn. När jag äntligen fick sova om så väcks jag av att någon knackar på dörren och säger
- Öppna Zalga, det är jag!!
En kille. Och allt jag tänker på är; vem fan är du?
Men en hjärna som fortfarande sover så öppnar jag dörren utan att fråga.
Det var Marcus och Kim. Jag hjälper Kim med sin toga-klänning och de går iväg.
Sen fick jag äntligen sova. PÅ morgonen var det mest att föröska hjälpa Nicole så mycket som möjligt innan bussen åkte iväg.

Bussresan var väldigt varm. Solen sken på mig konstant.
Kom hem och blev väldigt väldigt trött. Men ville inte vara kvar inomhus så jag mamma och lillasyster gick till idsala och fika. ilham joina och vi tre gick ner på stan och satte oss på MiraMar och drack vin.

Jag har varit ensam hemma hela morgonen och jag spelar upp en massa Foo fighters, The Killers och Coldplay. Jag dör!!!!!!!
Nyss kom ett klipp från ett ungt The killers. En konsert. Brandon säger: this is a song about Andy. Jag dör ännu mer. Ni vet attjag kan gråta bara av att se klipp på dem live? Så störda är dem. Eller det kanske är jag som är störd. I vilket som.
CAUSE ANDY, YOURE A STAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!

Alltså. Förstår ni hur mycket jag längtar till imorgon? Får äntligen gå på en konsert. Live musik är livet. Och Coldplay likaså. När jag kom hem  igår had ejag så fruktansvärt TRÅKIGT så jag längtade så mycket så att det nästan gjorde ont.
Jag sa det till Idsala, längtar sååå jävla mycket. MEllan mina gäspningar typ.

Imorgon är jag lyckligare än lyckligast! Det är jag iofs nästan varje dag. MEn ni förstår.
Idag ska jag mest försöka längta mer till imorgon. Elle rnje. jag ska upp städa. Laga mat. och sen på stan eller nåt. kanske till gina.

HEJDÅ.
IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså...vilken jävla natt/morgon

Jag återkommer!!!!!!!!!!!

güüdnight

Okej, jag har fortfarande inte lagt mig. Jag förstog ganska fort att Nicole skulle storma lägenheten vilken minut som helst. Ha! Tror ni inte att hon gjorde det?!
Hon och plus fyra andra tjejer satt i köket i ett par minuter och hann shotta upp halva barskåpet typ. Jag fick agera fotograf. Hej pensionär!

Det är bara en massa läskiga filmer på tv så jag kan inte lägga mig än. Väntar på reprisen "Coldplay då och nu" som ska börja gå snart tror jag.

Imorgon ska jag upp och handla frukost, äta frukost och sen åka iväg! Bussen åker nångång strax efter tio :-)

God natt!

Sommaren vägrar att ge sig

Vid den här tiden förra året så var jag i Bulgarien och lappade sol och bara hade det bra.
Eller nja, vid den här tiden gick vi nog på gatorna bland alla andra turister.
I år har jag hunnit vara i Jönköping i en halv vecka, startat c-kursen, lämnat in första uppgiften, haft mitt första gruppmöte, skrivit ett annan PM, suttit i bibliotekets gruppgrum, festat på en tisdag och gjort klart andra uppgifter.
Inte så konstigt att jag knappt kan hålla upp ögonen just nu.
Men nu åker jag hem igen! Känner att jag kan bli förskyld exakt när som helst och det kanske, KANSKE har med att Nicole lämnade fönstret öppet. Ouäh!

Kom hem vid fem, fixa mat och hängde med NIcole och Klara. Sen gick de iväg och jag har mest legat här på soffan och kollat på TV och druckit höstens första kopp thé med honung.
Förresten, jag började faktiskt hösten i måndags - ändå vägrar sommaren att ge sig. I två dagar har vi haft riktigt fint väder. Och imorgon ska det tydligen vara riktigt fint väder. Men då sitter jag på en buss...
Nu måste jag förbereda mig mentalt på hösten OM IGEN.

Nej men nu ska jag nog bädda in mig själv i mitt duntäcke!
Imorgon vid den här tiden är jag i Södertälje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELG!

Aaahj mitt huvud!
Jag har suttit framför datorn och pluggat enda sedan klockan elva. Och precis då jag stängde ner datorn i biblioteket så kom jag på andra grejer som jag har att göra. Det var bara att starta om...och inse att datajävlarna där inte har någon photoshop. Så jag sprang in till min skola och nu är jag klar med det. Tror jag.

Snart ska jag bara hem och SLAPPA. Imorgon har jag inga lektioner utan ska nog kolla hur jag ska ta mig hem (till södertälje) istället. OUÄH! VArför har jag ingen egen bil och körkort som bara kan ta mig till Södertälje hur som helst?

Men nu ska jag äta och sova. Puss

 

jossan säger: klaaaaaaaa-ar

Tjo!

Jag är redan klar med skoldagen, sen en timma tillbaka! Vi var väldigt effektiva så det gick fort. Vi är klara med hela arbetet, gött mos va? Nu är det bara seminariet som återstår och den är på onsdag eftermiddag. Så jag är "ledig" fram tills dess.

Sitter i ett grupprum i biblioteket och ska plugga lite. Utanför fönstret här så är det en massa insparks-grupper som är utklädda till gud vet vad. De leker ute i solen. Vi hade sol igår också då Södertälje hade regn och åska! Haha första gången jag får vara med om det "bättre" vädret i städerna.

Oh well, hej då

let the game begin!

Godmorgon!!

Det blev lite change of plans igår. Jag råkade somna på min stora nalle på sängen i en hel timma och vaknade upp strax efter kl 18.00 - då träffen på Hälsoparken skedde. Jag gick upp och tog på mig strumpor, bytte skor, ladda en flaska, ladda med en extra tröja och började gå ditåt.
Alltså, ÅH!! VArför är inte jag fadder i år?! Jag minns hur kul och spänt det var första kvällen, men alla försökte ändå att ha kul. Det slutade självklart med att alla hade the time of their lifes!

Jag kom hem och såg att Queen redan var här, vi sprang ner till Hemköp och handlade och sen började vi leka lekar med rosévin och vodka. Nicoles kompis från Växsjö kom hit på besök och även hans kompis följde med. Vi hade jättekul och jag som verkligen INTE ville gå ut övertalades i sista sekund. Och jag ångrar mig än idag.
Nu vet jag varför jag inte gillar att gå ut i;
1, Jönköping
2, Centrum (utestället)
3, på studentfester (som inte är hemmafester eller på Kåren)
Alltså, EUW!
I Södertälje (550) slipper man i alla fall dessa äckelfyllon, glas under skorna som tar sönder hela skon, TUGGUMMI under skorna, äckligt svettiga människor, människor som är höga och att få en öl över sig.
NEJ TACK.

Jubelidiot är man också om man tar på sig sin jacka när man ska gå över gatan bara?
Men det var kul att träffa Nicoles ekonomkompisar igen i alla fall.

Kvällen slutade tidigt och medans de var iväg för att skjutsa Klara och Queen så hoppade jag in i duschen (när det är renovering i huset så är det rena fisen i rymden om jag duschar efter kl 01.00) och sen i sängen.

På tal om renoveringen på våningen under oss, TACK för att ni inte borrade kl 7 imorse! Men ett stort jävla otack för att ni borrade sönder mitt huvud igår men slutade så fort jag vaknat!

Nu ska jag till skolan för att skriva om ett problem inom MKV och sortera det efter olika undersökningar; induktiv/deduktiv och abduktiv, kvalitativ/kvantitativ, holistisk och atomistisk.
Ja, ni ser ju själva hur jävla kul det låter!

Puss 

vafan!

Jag har INTE skrivit på engelska. Min dator har tydligen åkt på svininfluensan och översätter alltmöjligt till engelska.

zzzzzzz

Hey!

I'm already and Gaspar, the clock has not even been five and it is only the second day of school. How will this go?
I do not think I yawn once during the entire summer vacation? Haha yes I did. Last Friday!

But in Jalla cases. Each lunch with Nicole and Klara at Thai Chili. It was quite OK. Then, we sat here and hanging out.
I will soon go to the Health Park, where we MKV: are to be collected for a small Preparty. There is zero hollows first day. Should probably be nice with it! Nicole have friends who will come to visit, from the neighboring town and clear and queen will come later. And I do not know to go to the Corps (the result of my working in the morning) 's home and hanging with them.

Ciao

epistemologi!!

Snacka om rivstart. Idag är jag inte lika nöjd.
Aldrig haft den här lektorn innan. Och..nae, alltså. Visst det är kul att få börja igen och det ska nog inte var en dans på rosor, men aa..
Men det kommer väl att gå ändå!

Nu sitter jag redan i ett grupprum i datasalen och försöker att påbörja ett PM. Jag är lite för hungrig för det. Så jag funderar på om jag ska hem och käka först?

Time will tell.
Puss

Hello you

Vafan! Jag skrev ju ett inlägg igår kväll som varken sparades eller publicerades. Irriterande, jag som äntligen hade skrivit ett normal-långt inlägg och inte marathonlånga som jag brukar.
Jag skrev nånting med stil att "Jag vill bara säga att jag halvligger på min säng, med mitt älskade duntäcke och en stor, fet godispåse och kollar på en überromantisk kärleksfilm som handlar om ödet." Sen babbla jag något dåligt om Patrik (alltså, inte illa om honom bara nånting med att ödet skulle hjälpa oss å bla bla bla) å sen att jag faktiskt längtade till dagens föreläsning. Dagens hänga på trappan utanför HLK med både nya klasskompisar (de som jag var fadder åt) och några som gjort på samma sätt som mig från den gamla klassen, att de skriver c-uppsatsen nu) och kollar på alla förvantansfulla studenter som precis nollas in.

Insparken ÄR det roligaste som finns.
Eller, bland det roligaste!
Så kom en journalist och undrade om vi var nollor och om hon kunde ta kort på oss? Det ironiska var att hon frågade exakt samma sak till mig Terese och Cissi för tre år sedan. Vi hamnade i tidningen dp. Och där satt jag och Terese igen, tre år senare liksom.

Ja men igår gjorde jag väl inte så mycket. KOm hem, fixa käk. Sen gick vi på stan. Köpte godis. Softilerade. Klara och Queen vandaliserade hela hemmet precis då jag skulle lägga mig. Försökte få med mig att gå och käka med dem vid midnatt. Eh, nej!? Haha
Just det. Carro var och hämtade sina grejer från lägenheten också. Kul att hennes kompis läst exakt samma program som mig och ångrar sig. "Man får INGA jobb! Det är typ ingen i min klass som har fått ett bra jobb"
Kul i jul? Det är väl lite vad man gör det till själv, eller hur?

Sen så ville jag tacka mina grannar som bor under mig, företaget som bygger. Tack för att ni börjar borra klockan sju på morgonen. Tacksåjävlamycket!

Idag ska min syster börja på gymnasiet
, den andra i mellanstadiet! När jag flyttade hit så hade den ena precis börjat högstadiet och lillen första klass. Bara för att jag känner att tiden står still då jag är i Jnköping så gör den tydligen inte det på riktigt...

Om 45 minuter börjar min föreläsning. Och jag hoppas innerligt att det är samma man från igår, då får man skratta samtidigt som vi lär oss riktigt mycket!

Puss

Ps: jag kommer nog hem på torsdagkväll eller fredagmorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy happy JOY JOY

VEt ni hur överlycklig jag är? Vet ni hur överlycklig jag äääär??!
Jag kommer att SÅÅÅ fixa den här terminen så det är stört. Det kommer att vara svårt, som faaaen. Men jäääävlar vad jag kommer att fixa det. Vi fick världens glädjebesked (fast å andra sidan, inte så bra för en viss person) så nu är jag överlycklig!!!!!!!!

Nu ska jag och Nicole ner på stan och yra. Vi har precis ätit lunch och nu ska vi på stan.
Och jag är överlycklig. Haha
Puss

Godmorgon!

Nu är jag vaken. Sov inte sådär, jätteskönt inatt. Det är något företag på våningen under oss som bygger om, tror ni inte att de började borra kl 7 på morgonen?

Men nu är jag i alla fall fit for fight inför föreläsningen idag. Det är pang på rödbetan, dagens föreläsning handlar om ontologi.
Jag har precis kollat upp det lite på wikipedia och min enda tanke är; varför bryggde jag inte upp två ton kaffe istället?

Jag har en lektion imorgon också och sen är jag "ledig" fram tills på onsdag. Ja, alltså...jaghar inte föreläsningar men kommer med all säkerhet att ha något stort arbete som ska in!

Nu ska jag röra på mig. Synd att det inte är tillräckligt med sol idag för kjol!

Puss


jake gyllenhaal...

sista sommarlovet

Vet ni vad som precis slog mig? (Eller ok, det var en klasskompis som hette så på facebook, som en påminnare) att jag precis haft mitt allra sista sommarlov.
Ja, om jag nu inte får fnatt och börjar att plugga något annat till hösten haha. Högst tveksamt, men man ska aldrig säga aldrig!

Känner mig inte alls vemodig eller så. Tycker det känns tråkigt att jag inte har den där känslan som man har inför första skoldagen efter sommarlovet. Det kanske är för att jag inte har handlat en massa nytt, kalender, häften och pennor och så. Men stan är ju stängd på söndagar, så.

Aja, vi får se hur jag känner inför terminen imorgon.

Nu ska jag sova! God natt!

men ååh!

Kom på en annan som som jag har glömt. Min internetdosa. Och jag har en elräkning som är typ tre dagar försenad. Palla få deras saftiga påminnelseavgift!

fast å andra sidan

så kan man tycka att jag är mycket duktigare i år, med saker som jag glömmer hemma, i jämförelse med förra året?
då glömde jag pumpen till min madrass och hade verkligen i n g e n t i n g  i lägenheten.

så, tummen upp för mig.

dag ett i jönköping

Så, hur ska vi sammanfatta det här?
Innan jag börjar så vill jag bara påminna mig själv om en sak...ja, en note to self: kolla INTE på skräckfilm första kvällen i jkpg, ENSAM och ledsen, Ok?!
Det var rena rama mordet att öppna ytterdörren och springa in till tvättrummet för att hämta sängkläderna. OCh att duscha ska inte ens snacka om! Jag har aldrig duschat så fort!
Och jävlar i min låda vad kallt det är i den här lägenheten! Jag börjar misstänka att jag bor i en lägenhet som bara värms upp var solljuset. Lyckad kombination i Sverige va?

I alla fall. Här är listan på allting som jag har glömt att packa ner. Ännu en note to self: packa aldrig när du är bakfull/typ fortfarande full!

* Du klarar dig inte med EN enda gympabyxa.
   - Jag är i jkpg med en enda gympabyxa men sjuttioelva tshirtar och linnen som jag kan träna i.
* Glöm för Guds skull inte gymaskorna och sport-bharna. Visst, jag har inte tränat på månader, men ÄNDÅ!!!!
* All bröd som mamma bakat till mig.
* Exakt, alla linnen som jag sover i och använder under exakt alla mina kläder.
* Mobilladdare
*Typ, hälften av garderoben

Ja, men det är väl det som jag kommer på just nu.
Vaknade av ett sms från Samora där hon skrev att hennes mamma lagat maldom (en rätt som förut var min favoriträtt men som nu, efter en incident inte längre är det) och att hon vill att jag ska komma dit och äta! Skit gulligt.
Efter ett tag vaknade även Nicole upp och vi satte oss vid varsin dator som riktiga nördar. Sen blev vi hungriga  och gick ner för att handla frukost och nu sitter vi och kollar på en killes film som han har filmat. Någon kompis till henne som är eller ska bli regissör. Vi äter godis samtidigt, mmm!

Men nu ska jag gå iväg och göra nånting annat. Vad vet jag inte riktigt haha
HEjdå

tystnaden är öronbedövande. men å andra sidan så börjar uteställena låta snart!!!

Efter att ha suttit och degat hemma hela dagen så ringde Nicole och sa att hon ville ha lite hjälp med att hitta hem till mig. Tio minuter senare stog hon utanför min dörr och jag försöker komma dit, och få dit mina tre väskor samtidigt och så smidigt som möjligt.

Hela resan tog väl två timmar på ett ungefär. Vi åt godis, drack Mer och åt mackor och försökte att catcha up så mycket som möjligt.
Ja, vad har jag gjort under sommaren? Egentligen ingenting, men ändå så mycket!

När vi började närma oss Jönköping så började det att regna, som vaaanligt när jag åker hit! Kommer hem och softar lite, packar upp å så. Först känns ju allting bra, vi pumpade lite musik och bara var.
Nu är hon iväg på fadder kick-off och jag sitter här i köket, fryser ihjäl, hungrig, utan mat och trött. Jag vill sova, men har mina sängkläder i torktumlarn (det var bara att sätta igång med tvätt och skit så fort man kom hem). Sen måste jag duscha också men jag mnns inte var vi la alla våra toalettartiklar i somras?! Jag hittar ingenting.
Jag fick tvätta händerna med Yes!

Men ärligt, får det här vara mer deprimerande?

Jag är inte den som är den,

MEN. Jag tror att jag precis blivit lite dummare efter att ha kollat på det här.
Observera att hon inte driver eller så. Hon är, vad man kallar, "normal".
Enjoy...eller nåt.

Ps:

fabbe, ditt busfrö!

aaalltså,

nu är det såhär va? Att man inte ska skrika att man är "för ung för att få en baksmälla" för då händer det, eller hur? gör inte det kids. Om jag mådde bra imorse? AAAAAAAAAlllltså. Kan folk sluta ge mig shots?
Ok. Jag kan inte skylla ifrån mig.
Men om jag hade livets kväll?
Ok. Det var inte livets kväll, men man gör det till det man vill eller hur?
Det enda som var med musiken var att de spelade livets låt "when love takes over"
Lagom med folk. Mycket mysigt. Inga x människor, mycket skönt.
Det var längesen jag dansade slog det mig precis. Varför är det så skönt att dansa? Dansa är det bästa som finns, efter musik.

Haha som en person påpekade igår "varför betér du dig som att du ska dö, när du bara ska till jkpg?"
Ska jag säga varför? Det känns lite som att dö när man kommer till den staden ibland.
Att anpassa sig efter att inte ha affärer och butiker (stan) öppna på söndagar, bara en sån sak?!
Fast jkpg är ändå bra. Grejen är att, dessa tre år så har det bara varit programmet som fått mig att vara kvar.
För jag faktiskt på Sveriges bästa MKV program (det är inget jag själv hittat på,det är landets bästa!) Men nu alltså? Nu är det c-uppsats, det är den som suger musten ur mig. Jag får liksom inte lata mig längre, glida på att jag faktiskt inte behöver plugga särskillt länge och mycket för att klara en tenta. Nu är det 110% eller 175km/h som gäller.

Haha bästa med igår? Kebabkäk på ..eeh, vår gård. Haha fyfan vad det satt fint.
Och att jag och idsala faktiskt blev lurade på att Ilham börjat dricka sprit! Jag var lycklig där ett par timmar! (Läs: för full)
Inte världens mysigaste att vakna vid sex, kännas sig som....typ, en degklump som blivit överkörd av sjuttio lastbilar och törstig som en säl.
Försöker att klättra ner från sängen och det första mitt öga beskådar är min burk öl som jag lämna på byrån. Och mitt glas som, iofs fortfarande står här mittemot mig. För varje moln med lukt av rasberry vodka och soda stream och funlight rasberry som vänder sig hela magen.
Sen har jag en burk ramlösa som jag inte druckit upp. Som vi köpte med oss från kebaben igår.
Hahaha aaaalltså. Kebaben!
Jag var i alla fall smart nog, andra gången jag gick upp för att dricka upp vattentornet så fyllde jag i två glas som jag hade i rummet!

När jag är hemma i Jönköping (ja, jag kan faktiskt kalla det för hem efter tre år och med den dödar-lägenheten som jag har?! LÄGG AV!) så ska jag nog summera min sommar. För att, fast jag inte haft ett riktigt jobb som har jag lärt mig ett å annat. Kommit till vissa slutsatser osv.

Jag har försökt att packa ner mina kläder. Man om mitt huvud är helt upp och ner? Hur ska då packningen gå till? Orkar inte sminka mig, eller fixa håret helelr för den delen. Men snart intar jag och Nicole e4an och då blir det farligt mina vänner. Wooop whooop.

Men jag ska försöka fixa klart allt för inom en timme kommer min roomie och då åker vii.
Tack för allt.

Puss

Ville bara säga...

MIN SYSTER FABBE ÄR BÄST!!



ÄLSKAR HENNE SÅ OERHÖRT!! VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA UTAN HENNE!!!


heja aik...schh..

typ. fylleinlägg. typ.

Wohoooo

Nu ska jag försöka återberätta allt utan att skriva allt för fel grejor!
Jag och fabbe sprang ner på stan, gick direkt till tatueraren som sa att jag borde tatuera på ett annat ställe. Mycket fint det också, och det blir MYCKET större än tänkt!!!!!!!!! ME LIKE!!!!!!!
Sen gick vi till bibblan, av alla TIO böcker som jag måste ha så hade dom bara en! Den om språkregler! Kul i jul.
Jag gick fram till en gubbe som jobbade där.
- Ursäkta, men var ligger hyllan Fc?
- Jaa, du kan följa med mig här
Så går vi. Vet ni vad han säger då? Skit irriterande!
- Ja, alltså... hehe, hyllor ligger ju inte, de STÅR...hehe....jaa....hehe, alltså? du vet? hehe...jaaa
SERIÖST?
Kul att jag sklle låna just den om svenska språkrler,  som att jag precis kommit hit.
DET ÄR TILL MIN C UPPSATS gubbe

A okej. Sen då? Vi gick runt å så. Sen kom vi hem, fixade lite grejor. Gick till morbror och började fixa inför kräftskivan. Alltså, vadå G O TT?!
Allting för MIN skull!!! Wihooooooooo
De ville egentligen göra det nästa vecka men eftersom jag åker imorgon så blev det idag. Familj!

Efter många kräftor och ännu fler bärs så var vi tvungna att åka ner på stan eftersom min lillasyster skulle ha teater uppträdande. Haha vi var sena så vi sprang över hela marenplan, hennes lärare stog vid dörren. Jag var tvungen att ursäkta mig till den söta läraren och berätta att vi varit på en kräftskiva, så att han inte ska tro att hela familjen är en bunt alkoholister eller något! Hahahaha
Mammas moster och min moster följde också med. Skitkul.
Sen åkte vi tillbaks. Drack lite till. Nu ärjag hemma. Har prcis duschat, måste torka håretoch sminka mgi.
Sen blir det femfemnoll en sista gång. Ouääh. Blir lite ledsen i ögat.

HEJ DÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sista dagen nuu

Snacka om fel känsla att vakna till idag? Sista dagen i Södertälje. OUÄH!!!!
Men det känns inte alls så farligt som jag trodde faktiskt. Jag har mycket att se framemot idag!

Fast det tänkte jag skriva om vid ett senare tillfälle. Nu ska jag och syster busa runt på stan!
Den bitchen. Vet ni vad hon gjorde? Jag har precis vaknat, öppnar dörren från mitt sovrum och ser att vi har fått post, går mot ytterdörren och innan jag gått in i hallen skriiiker hon PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH!
Jag skrek som en flicka och svor åt henne.

1-0 till fabbe.

Hej då

hej torsdag

Hello.

Idag intog jag och mamma lunchen med rödvin. Det gäller ju att spica upp vardagen, eller hur? Två glas senare så avslutade jag det där PMet som jag hade att göra. Nu är den skickad och klar. Nöjd, eller nöjd? Nu har jag bara ett till PM och sen är jag redo för c-uppsatsen..................................................................................................................................................................................................

Efter att ha skrivit klart så somna jag en stund. Och nu sitter jag bara och softilerar. NICOLE ÄR HEMMA FRÅN LIBANOOOOOOON! WIIIIIIIIIHO.
Jag smsade henne, sådär från ingenstans, kolla när hon kommer hem och så.
Så ringer hon mig några timmar senare och säger att han precis har landat. Blev skitglad.

Nu ska jag och Idsala leka på saint. Det blev ingen sista torsdag på femfemnoll. Jag vet, jag är lika heartbroken som er!
puss

090813

Tjo å tjim!

Det är fint väder ute och jag ska försöka komma ut så fort som möjligt. Men jag ska först skriva klart en skoluppgift. Den har gått mig på nerverna hela sommaren nu, och jag har i flera veckor sagt att jag ska ta tag i den. Men nu fan.
Boken är i alla utläst!
Nu ska jag typ, ordbajsa lite. Eller inte.

Ikväll ska vi till femfemnoll. Mer om dagen vet jag inte. Förutom att jag ska plocka upp syster från teaterlägret. Vi låter dagen överraska.

Puss

Facebook | Home

Hello,

här sitter jag och petar PÅ näsan och pannan och skalar bort död och bränd hy. Alltid kull att flagna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111eetttt
För exakt ett år sen så befann jag mig i bulgarien med hela familjen och tokläste stieg larssons böcker, toksolade, ät som en häst, bråkade som en satmara och levde livet som en prinsessa. AAAAAAAAmen typ!! Nästan då, ok?

Idag har jag i alla fall varit på stan två gånger. En gång för att hämta upp syster från teaterlägret, eller vad man nu kan kalla det. (Jag vet! På vår tid var alla läger ute i skogen. Nu vill barnen hänga på stan. Usch)
Gick runt med Sibar och Ilham ett tag. Förbammade mig över tjejer och deras jävla beteénden igen och jag sa till min syster, 10 år
- Lyssna och lita på mig när jag säger att du ALDRIG, aldrig ska skaffa tjejkompisar
- ...

Jag märker att hon blir lite ledesen och hon svarar
- Men jag har redan två stycken bästisar som är tjejer!
- I fortsättningen håller du dig till killar ok?
- Okej.

Hahaha det var kul!
Andra gången på stan var med Ilham och Idsala. Vi fikade och vänta upp fabbe innan vi promenerade hem.

Ja, just nu kan jag inte bestämma mig ifall jag ska vara vaken till Paradise Hotel eller om jag ska lägga mig?
Hmm, det blir nog att jag läser lite och lägger mig.
Puss!

veckan som gått

Jag har faktiskt inte skrivit något om vad jag har gjort på en hel vecka. Sist jag skrev något var dagen innan vi åkte iväg till kryssningen, och det är väl den första anledningen till att jag inte har kunnat uppdatera!

Det var lite drama (läs på drama på engelska, roligare så!). Ja, det var lite drama innan vi ens kommit dit. Pappa var redan där då han hade jobbat inne i stan och åkt till värtahamnen (eller vad den nu heter) i förväg. Jag gav honom vårt bokningsnummer så att han kunde skriva ut biljetterna så skulle vi slippa stressa.
För det första så höll min moster på att mörda oss på motorvägen då hon var en halvsekund ifrån att missa avfarten. Och innan ringer min pappa mig. Samtalet går ungefär såhär:
- Eehh...zalg, alltså...ska vi till tallin, eller åbo?
- Åbo, vadårå?
- ...för atteee, det står att vi ska till Tallin på våra biljetter
- Men va?! Det kan det ju inte göra! Är du säker?
- ....ee...ja, det står sthlm - tallin, tallin - sthlm.
- Nej nej nej, du ser fel
- ... nej...alltså, det står att båten avgår 17.45 också
- men vafan!! Klockan är 17.55 så båten har väl avgått redan!! OCH VI SKA INTE TILL TALLIN!
- ...men...det står så...
- nej det gör det inte. vi är 10 minuter ifrån, vänta där så kommer jag dit för att prata med dem
- så vi ska till tallin
- MEN NEJ!!!!!!!!!!!
Alltså, jag blev så stressad så att jag frös. Jag darrade i värmen. Det har aldrig hänt mig förut.

Men i alla fall. Självklart var det maskinerna som krånglade så det var ingen fara.  (Det kan helt omöjligtsvis vara mitt fel liksom)
Vi var där tidigt så vi stog och svettades med typ 100 andra människor en hel timma.
Gick på, gick runt. Satt ute på däck.
Gick runt i tax-freen handlade och blev bjudna på shots av två finska killar. Varför är det så osexigt med finsk brytning? Men det var bara reklam för whiskey och korokova vodkan, ellr vad den hette. Jag kände mig som Ilham då testade dem, grät nästan för att det ar så starkt och äckligt.

Köpte godaste bag in boxen och så drack vi i hytten. Rödvin, öl och mintu shots. Vi är roliga vi! Så började vi kvällen. Vi satt iofs mest och kollade på någon brasilian show som var ganska rolig. Dagen efter så shottade vi väl innan lunch till och med? Sen käka vi lunch. Och Om vi käka?! Och OM vi drack? Sex öl senare så var vi redo för helgen. Vi drack iofs mer öl ute på däck där vi satt och rökte resten av eftermiddan.

Vi kom hem. Idsala kom hit. Vi duschade. Åt godis. Drack mer vin med mamma, pappa, mostrar + deras män. Sen rullade vi flickor ner till vardagsrummet, also known as, 550.

Vad fan gjorde vi i fredags? Just det! Stranden ju. Jag, mina systrar, Ilham och Francisco åkte till farstanäsbadet där vi var typ hela dagen och sola och lekte. (Och drack cola med fimp, tydligen)
Kvällsplanerna är ju givna, 550.  Bakgården är ju typ, the place to be.

Dagen efter åkte vi till stranden igen och stekte som  vanligt. Och man BORDE ju tycka att vi passade på att dra till 550 då den ändå var min SISTA LÖRDAGSKVÄLL HÄR (jag dör inombords bara av att skriva att det var sista lördan) men det gjorde vi inte. Vi stack till Mira Mar och käka. Eller, Ilham och Fabbe åt. Jag och Idsala gjorde väl det vi är bäst på, dricka. Mmmm
Sen slog det oss att vi nte käkat på MAX på hela sommaren. Vi, som annars, lever på MAX under somrarna. Så vi promenerade dit och åt. Det var inte så gott som det brukar vara faktiskt. Men gott var det ändå!
Dagen efter var vi på stranden igen, väl?
Jo, och på kvällen åkte vi iväg och handla lite goda grejor och åkte iväg till Ilhams KOLONISTUGA för att grilla. Det var också en mysig kväll.

Måndag. Herregud, den måndagen var verkligen cp-måndagen för året. Allt gick typ fel och det var mest en deprimerad dag. Jag låg typ på min säng hela eftermiddagen och bara lyssna på musik.

Tisdag. Vaknade och blev förvånad när jag hör dörren öppna sig och jag ser Elisha. Vafan? Sov inte du? Går in till deras rum och ser att Fabbe ligger där. WIHO just det! Hon var ledig. Jag fixade frukost. Sen softa vi hela förmiddagen med musik. Sen börja den spöregna och vi försökte invänta slutet av regnet för att kunna gå upp till morbror så att jag kunde jobba. Men vi blev lurade. Så fort vi kom ut så började det att spöregna igen. Jag fixade mitt medans Fabbe bråka med varenda tv-apparat i huset haha
Vi blev hungriga, kom hem, vänta på mamma, åkte ner på stan, hämta upp lillsyrran, dumpa dem hemma och gick för att luncha. Aa, vi luncha halv fem. Är det sommarlov så är det.

Jag skulle testa sushi för första gången. Jag älskar sjömat, ris äter jag, soja också, VAD KAN GÅ SNETT?!
Allt tydligen. Jag har aldrig, ALDRIG ätit något så äckligt som sushi. Riset är sött och ljummet/varmt. Och sjögräs?! Ärligt?!
Det enda jag åt var räkan och avokadon som låg på riset. Resten vara bara för någon annan att äta (läs; fabbe) jag rös under hela processen. Bara av att se henne äta, känna lukten, se min tallrik. Och den där soppan sen!? Jag är inte den som är den som klagar på mat, jag älskar mat! Men E U W.

Jag skickade iväg ett sms till Frans
och kolla om han skulle med till max istället. Där får man i alla fall mat som smakar mat. Han och "Fransi" dök upp och vi åt mat. Sen gick vi till gångbron för att träffa Sajmak. Vi gick till bårsta fältets lekpark och satt där och pratade och hade det trevligt tills en unge kom, och utan att göra eller säga något så terroriserade han ändå oss.
Vi försökte skrämma iväg Jakob, som han hette, menhan blev inte rädd. Muta honom gjorde vi också. MEn icke. Till slut fick vi sicksacka mellan hela området för att göra oss av med honom. Men han hittade oss till slut.
Vi gick upp till min morbror, där vi mötte Idsala, Sibar och Ilham. Och där satt vi och softilerade resten av kvällen. Mycket roligt och trevligt!
Inatt har jag inte kunnat sova. Vaknat typ, konstant. Drack kaffe alldeles för sent.

Alldeles snart ska jag upp till min morbror för att fixa lite grejor. Och kanske även plugga.
Fju, nu har jag uppdaterat. Hejdå!

Ps: det var nog Jakob, 5år som brände ner Hovsjöskolan. Vad skulle han annars göra där, helt knpptyst?

blast from the past


dream man

Ååh, ni önskar nog att ni var mig inatt. Jag drömde om Brandon Flowers!!!!! Ja, igen. Men m j a o!!

Drömde att jag gick på deras konsert, jag blev lite galen eftersom jag stog längst bak och mitt sällskap gillade inte the killers så mycket så att de ville sitta i något slags rum? Typ på sidan. Man såg i alla fall inte ett piss, jag sprang ut och ner. Vet ni var jag upptäckte där? Att det var heeeeeeeelt tomt längstfram! Happy happy, JOY JOY!

Jag börjar att fota och känner att jag är påväg att gråta. Vet ni varför? För att det var en klimaktariekärring som kom och sa till oss alla som satt därframme att man inte fick.  Men precis då tog konserten slut och hon kunde inte göra något åt det, HA!
Jag fotade som en galning, och tror ni inte att han kollade in i kameran då jag fotade? Och när han vääl gjorde det så tog blixten sådär, asjobbig tid på sig!
Han hoppade ner från scenen och började skriva autografer till några. Jag frågar honom istället, på syrianska, ifall han vill ta ett kort med mig?
Jag dööör.
Medans jag stog och krama om hans rygg (som för övrigt var väldigt vältränad) så var det liksom, också han som skulle fotografera?! HAhah vi skrattade åt honom för att han gick iväg långt långt och skulle fixa med stativ och allt.
Haha

Men aa, döda mig. Varför vaknade jag ens upp?!
Nu har kaffet bryggt klart och jag har upptäckt att fabbe är ledig idag. Yaai. Jag kanske har en roligare dag än igår. Cp-dag.

Hej!

gah.

Herregud. Kan någon typ, frysa ner mig och väcka mig i januari nångång? Se gärna till då att jag får ett betyg i metod c också. Godkänd examensarbete också för den delen!
Jag har haft mardrömmar om c-uppsatsen enda sen sommaren till andra året på programmet. Och ja, skräcken är befogad.
Jag kikade lite på kursplanen och kurslittraturen och så.

Normalt sätt så brukar vi ha, 2-4 böcker per kurs. Max 5.
Nu har vi TIO böcker. Som heter så sexigt som; "InterViewing; learning the craft of qualitative research inteviewing" och "media and communication studies in sweden. disciplinary boundary construction - a theoretical constribution to the theory of studies"
Och ja, den bästa: "vet vi hur vi vet om vi vet att vi vet det vi vet?" det roligaste med denna avhandling är att det är en lärare från vårt program som skrivit den.

Nu ska jag gå för att typ...ta ett sup och ramla ner från ett stup.

if i kiss you like this and if you whisper like that

Jag har blivit mordhotad. Hon som aldrig duschar, ni vet? Ja, hon har ingenting annat för sig heller än att gå in på min blogg sjuttioelva gånger om dagen!

Sitter just nu och lyssnar på Celina Dions ballader, världens bästa. Mest för att Fabbe, som satt här innan mig lyssnade på henne.
Då hon satt vid datorn så tog jag fram nagelkittet och började fixa predikyr och manikyr. Min lillasyster var också här så jag frågade snälla (observera, snällt) ifall hon ville (observera, ville) måla mina tånaglar.
Hon målade på dem glatt. Men hon frågade först om jag verkligen ville? Hon kunde ju faktiskt måla utanför. Haha
Alltså, hon är typ sötaste och roligaste människan på den här jorden!

Det har liksom hänt så mycket, men ändå har jag så lite lust till att återberätta allt. Det blir faktiskt tråkigt då. Men jag vill ha kvar mina minnen här (sparar plats uppe i huvudet, typ haha)
Får väl skriva på tisdag, då hösten lär komma tillbaka.  Men tills dess så ska vi ligga på stranden (ja, förhoppningsvis så kommer vi faktiskt iväg imorgon). Och just stranden och helgens (och veckans) festande har tagit ut sitt nu, jag är sjuukt trött. Håller knappt upp ögonen. Höll till och med på att somna då syrran peta på lacken och den andra spela alla fina låtarna. Ouäh.

Men nu så, nu ska jag sova!
God natt!

semester...från ja, semestern.

jag ligger på en strand eller så sitter jag på 550s bakgård. jag ber om att få återkomma. kanske redan ikväll, kanske inte. kanske får ni vänta ett par dagar, kanske inte.
men återkmmer gör jag, alltid!

Jag gör som mamma säger!!

Din mamma, fabbe!

Nu åker vi väl iväg. Vet ni vad det innebär? Det innebär att det inte bara är en matbuffe, utan även "öppen bar". Men vi ses på torsdagskvällen där nånstans!

och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand.

Okej, men man kanske borde ta och uppdatera er lite?

Igår var jag och fika för första gången på mer än 10 dagar, rekord! Det var lika tråkigt som det har varit alla andra 27miljoner gångerna.

idag har jag inte heller gjort så mycket. ville ut i solen men mina föräldrar (eller hela min familj + två till) har sedan ett tag sen planerat att vi ska på kryssning. ja, typ IMORGON. så ja, vem får då göra det roliga arbetet att ringa runt och kollar tider, priser osv.
Jag lovar att de har vårt hemnummer på silja line, där det står "Ringer 550 330 LL - SVARA INTE!" allt har typ krånglat å så.
Ja, men nej imorgon åker vi väl. Ska innan hinna gå upp till min morbror och jobba lite. äta sushi för första gången och ja, åka iväg.

Efter alla samtal och bokningar fick jag ia alla fall gå iväg och jobba lite. Skrev även ut lite olika typsnitt för en eventuell tatuering, WII to the HOO too the HOO HOO!
Kom hem, käka, åka till stan med mami, mötta Idsala, Idsala donerar blod, vi går hem, det börjar att SPÖREGNA och vi var mest tacksamma över att vi inte valde en dag med vita tröjor. Ja, för så mycket regnade det. Från stekhett till spöregn, fröken Växthuseffekt - kom med någon nytta!!
Vi gick upp till henne, ja...alltså inte fröken västhuseffekt, utan till Idsala där vi åt fuuud och åt tårta eftersom mamma my fyller 60 år idag!

Kom hem, duscha och åkte runt halva Södertälje. Först för att jag var tvungen, sen för att vi vänta på en kvinna som vi skulle till. Vi yra på Ica maxi och sen, ja, halva Södetälje och sen fick vi äntligen komma!
Kom hem för nån halvtimma sen. Det är sjukt hur hett det är!

Puss

stekigt värre

ÅÅÅÅÅÅH nu ska jag klaga. Haha, i hur många veckor har vi gråtit efter lite sol och värme?
Jag orkar inte ligga ute längre. Man MÅSTE bada för att kunna sola. Imorgon, imorgon är jag den första på stranden tamigfan!

man borde tycka att växthuseffekten skulle ha gjort sitt nu

HAAAAAAAAAJ
Vem har inte varit vaken i 1.30 h?! Jag är nöjd! Jag ska börja gå upp klockan nio varje morgon och sluta hänga på 550!
Haha
as if.

I alla fall. Jag är i princip ensam hemma idag. Att min lillasyster ligger och sover i rummet brevid, räknas inte riktigt. Och sen att både min dörr och hennes dörr är öppen och jag pumpar på musik spelar inte heller någon roll. Hehe

Varför är jag jobbig då det kommer till nya, bra låtar? Jag spelar s ö n d e r dem tills de typ, framkallas kaskadkräkningar. Utan överdrift.
Just nu spelar jag sönder The Veronicas - take me on the floor. Weooow
Den började om precis, för kanske 24de gånger. Ok, kanske för femte gången. Men ni förstår poängen, det gör ni va?

Stranden kan man inte dra till idag eftersom man har lite planer som gör att man måste vara kvar i stan. Men imorgon, ok solen? Det är en deal mellan mig och dig, imorgon är du kvar här va?
Bara jag slipper tidningarnas "medelhavsvärme i sverige denna vecka" rubriker. Anledningen till att vi ALDRIG kommer att få medelhavsvärme i mer än en vecka är just för att detta inte är medelhavet,  vi har östersjön och just därför får vi nöja oss med östersjönvärme. Eller ja, snarare östersjökyla. Men så är det!

Nu ska jag ut på balkongen och bjuta av vår östersjövärme!

meningen med livet

Min lillasyster, som är 10 år, kom in till mig precis och undrade vad meningen med livet är.
Eh, vad svara man på det?


men vad sägs, om att det INTE är så då? hur reagerar du på det då? Va? VA?!

Tjo,

nu ska jag försöka uppdatera er om helgen och försöka få det att låta roligt. missförstå mig rätt, jag har inte haft tråkigt. Det är mer själva bloggningen som blir tråkig.

I fredags gick jag som sagt upp till min morbror och började genast arbeta med en grej. Photoshop bråkade med mig ett bra jävla tag. Men det gick till slut! Idsala kom upp och vi satt först ute i trägårn en stund och sen i deras mysiga soffor. Vi älskar dem!! Sen kom Ilham. Å så morbror också. Vi satt och pratade om en massa drinkar och så. Sen splittrades vi. Jag och Idsala kom hit och åt Nutella mackor. Av någon, väldigt konstig anledningen så bestämde vi att vi INTE skulle ut. Vi förstog aldrig varför så därför satt vi mest på myror i början på kvällen.
Men sen fick jag en bra idé!
Vi har ju massa vin som vi köpte med oss från Bulgarien förra året så vi tog en flaska och gick till henne och satte oss på hennes balkong och bara hade det bra.

lördag, igår..hmm..vad gjorde vi? åt pannkakor till frukoost och sen..ja du..just deeet! jag och idsala var på systemet och handla öl och vin och sen tjöpte vi lite tchips. och så var jag i hovsjö en sväng också. skulle hämta fabrors fru och barn..körde fel. såg några syrianer som var påväg till ett bröllop. försökte prata arabiska med farbrors fru, det gick sådär.
sen fick jag hjärnskakningar av bara ljuder av mina kusiner. så jag tog mitt pick och pack och stack till idsala.
där hängde vi på balkongen, som jag bloggade live ifrån.
tror ni inte att vi skratta när vi läste det där inlägget? När hennes bror upptäckte att jag hade skrivitk sådär om honom? Haha
Sen sa den andra "skriv skriv eeevoool" men det hade jag ju redan gjort; rubriken.

I alla fall. Sen gick vi ner till vårt andra hem och levde för kvällen. eller inte.
försökte sätta ribban högt och shotta first thing men det blev inte så bra. Vi gick istället och åt en massa kebab och sprang tillbaks vid halv tolv. haha

sen kom idsalas bror och min andra kusin och hämtade oss. låg redan i sängen innan två, så det blev en tidig kväll (trots att vi nog slog rekord i antal timmar på 550)
idag vaknade jag av att idsalas mamma och hennes moster kom till oss retades med mig. de satte sig på balkongen med mamma å pappa för en fika medans jag åt min frukost (pannkakor!mm!)
sen droppa moster och hennes man in också. efter ett tag även mormor och morfar. mysigt.

sen dök idsala upp. vi bokade planer för dagen och så hoppade jag in i duschen och var utomhus tio minuter senare. vi promenerade till lina hage, till sibar. hängde där med henne och hennes föräldrar. åkte hem. åt och sen gick på en romatisk date på en kulle med utsikt över vatten och båtar. dessutom var det livemusik från ett hemligt ställe i södertälje. där pratade vi om killar, kärlek och framtid. the usual stuff. fast i andra banor you know? nej, jag vet inte heller för nu babblar jag aaaaaaaaaaaaalldeles för mycket. trött är jag också.

hmmm...just det. efter daten gick vi till henne och åt mat. kom hit och försökte äta en sallad gjord på färska grönsaker från morfars kolonilott, menjag blev bara arg och kom hit för att lyssna på johnossi och coldplay och the veronicas - take me on the floor. väldigt, väldigt högt.

jallabaj

eevool

Hello,

jag sitter på Idsalas balkong just nu med iskall öl, chips och massa gott. med oss sitter hennes irriterande storebröder (eller okej, bara en av dem är irriterande som fan, han tvingar mig bland annat att blogga just nu...suck...)
HAHAHA
ja kommer att få stryk så fort han ser att jag skriver det här.


men ikväll kör vi. igår satt vi bara och softa med rött vin hemma. idag drar vi till vårt andra vardagsrum, 550!

TJARÅ

RSS 2.0