dream man

Ååh, ni önskar nog att ni var mig inatt. Jag drömde om Brandon Flowers!!!!! Ja, igen. Men m j a o!!

Drömde att jag gick på deras konsert, jag blev lite galen eftersom jag stog längst bak och mitt sällskap gillade inte the killers så mycket så att de ville sitta i något slags rum? Typ på sidan. Man såg i alla fall inte ett piss, jag sprang ut och ner. Vet ni var jag upptäckte där? Att det var heeeeeeeelt tomt längstfram! Happy happy, JOY JOY!

Jag börjar att fota och känner att jag är påväg att gråta. Vet ni varför? För att det var en klimaktariekärring som kom och sa till oss alla som satt därframme att man inte fick.  Men precis då tog konserten slut och hon kunde inte göra något åt det, HA!
Jag fotade som en galning, och tror ni inte att han kollade in i kameran då jag fotade? Och när han vääl gjorde det så tog blixten sådär, asjobbig tid på sig!
Han hoppade ner från scenen och började skriva autografer till några. Jag frågar honom istället, på syrianska, ifall han vill ta ett kort med mig?
Jag dööör.
Medans jag stog och krama om hans rygg (som för övrigt var väldigt vältränad) så var det liksom, också han som skulle fotografera?! HAhah vi skrattade åt honom för att han gick iväg långt långt och skulle fixa med stativ och allt.
Haha

Men aa, döda mig. Varför vaknade jag ens upp?!
Nu har kaffet bryggt klart och jag har upptäckt att fabbe är ledig idag. Yaai. Jag kanske har en roligare dag än igår. Cp-dag.

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0