Hello you

Vafan! Jag skrev ju ett inlägg igår kväll som varken sparades eller publicerades. Irriterande, jag som äntligen hade skrivit ett normal-långt inlägg och inte marathonlånga som jag brukar.
Jag skrev nånting med stil att "Jag vill bara säga att jag halvligger på min säng, med mitt älskade duntäcke och en stor, fet godispåse och kollar på en überromantisk kärleksfilm som handlar om ödet." Sen babbla jag något dåligt om Patrik (alltså, inte illa om honom bara nånting med att ödet skulle hjälpa oss å bla bla bla) å sen att jag faktiskt längtade till dagens föreläsning. Dagens hänga på trappan utanför HLK med både nya klasskompisar (de som jag var fadder åt) och några som gjort på samma sätt som mig från den gamla klassen, att de skriver c-uppsatsen nu) och kollar på alla förvantansfulla studenter som precis nollas in.

Insparken ÄR det roligaste som finns.
Eller, bland det roligaste!
Så kom en journalist och undrade om vi var nollor och om hon kunde ta kort på oss? Det ironiska var att hon frågade exakt samma sak till mig Terese och Cissi för tre år sedan. Vi hamnade i tidningen dp. Och där satt jag och Terese igen, tre år senare liksom.

Ja men igår gjorde jag väl inte så mycket. KOm hem, fixa käk. Sen gick vi på stan. Köpte godis. Softilerade. Klara och Queen vandaliserade hela hemmet precis då jag skulle lägga mig. Försökte få med mig att gå och käka med dem vid midnatt. Eh, nej!? Haha
Just det. Carro var och hämtade sina grejer från lägenheten också. Kul att hennes kompis läst exakt samma program som mig och ångrar sig. "Man får INGA jobb! Det är typ ingen i min klass som har fått ett bra jobb"
Kul i jul? Det är väl lite vad man gör det till själv, eller hur?

Sen så ville jag tacka mina grannar som bor under mig, företaget som bygger. Tack för att ni börjar borra klockan sju på morgonen. Tacksåjävlamycket!

Idag ska min syster börja på gymnasiet
, den andra i mellanstadiet! När jag flyttade hit så hade den ena precis börjat högstadiet och lillen första klass. Bara för att jag känner att tiden står still då jag är i Jnköping så gör den tydligen inte det på riktigt...

Om 45 minuter börjar min föreläsning. Och jag hoppas innerligt att det är samma man från igår, då får man skratta samtidigt som vi lär oss riktigt mycket!

Puss

Ps: jag kommer nog hem på torsdagkväll eller fredagmorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0