HOSTHOSTHOSTJÄVLAHOOST

ÅÅååhh, nu gör det sådär cp-ont när jag hostar också!

Godmorgon förresten.

Och så nyser jag som en babian, konstant typ. Hur ska jag kunna gå ut hemifrån utan ett ton papper med mig? Kommer att gå runt och känna mig som Idsala. hehe

Igår, när jag stängt av datorn och så så började jag att må riktigt illa. Jag fick kramper i magen och bara hade...ont liksom. Jag la mig men kom på att det kanske är hunger? Hade inte ätit på länge. Men jag var inte hungrig, åt två skedar yoghurt då det ska vara bra mot magen. La mig, blev bättre. Men sen skulle jag upp för en alvedon(forte!) så mådde jag illa igen. Skitkonstigt att det bara kom då jag stog upp.

Jag sov, hör och häpna, både med pyjamasbyxor och en fetingtröja. AAAAAAAACHO aa prosit till mig själv.
Jag sov så djuuupt så att jag inte ens vakna upp då Nicole kom hem från sthlm (hon åkte över dagen) jag vaknade vid ett tillfälle av värmen, jag kallsvettades som ett svin. Men nu har jag varit vaken i lite mer än en timma!

Har varit uppe och diskat och tänkte vänta på att hon ska vakna upp så att vi kan äta frukost tillsammans, men nu är jag faktiskt riktigt riktigt hungrig.

Ok, nu är vädret riktigt konstigt!! Det har varit, och ÄR iofs, riktigt soligt hela morgonen. Det är till och med ett band som står här nedanför och spelar och en tjej som sjunger - mysigt va? Men nu helt plötsligt forsa det ner regn i en halv minut och nu är det över?
Igår SPÖÖÖRegna det i 10 minuter. Det var som om vättern tagit sig in mot stan, så blött var det.


Men i alla fall. Nu ska jag ÄTAAA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0