youre my new addiction

Hello,

happy news! jag har varken hostat eller nysit (nyst?) på ett par timmar!! Mitt huvud däremot? wow, den ska vi inte prata om.

Samora kom hit efter att jag ätit frukost och vi satt här. hon skrattade mest åt mig eftersom jag betedde mig som en som inte har alla sina chips i chipspåsen. hon fick höra mina OUÄÄÄHHH live. Bland annat.
Hon märkte väl att det var ett tag sen jag fick känna på lite frisk luft så vi gick ut och gick. Vi gick heeeeeeela vägen till stan, genom stan, tillbaks,förbi mitt hem och längre in på västra. "hela vägen till stan"=2minuter. "genom hela stan"=10
Så mycket promenerade vi :-)

Men det gjorde tydligen susen mot min äälskade sjukdom. Men jag fick någon slags krampanfall i hals - öron och bakredelen av hjärnan. Det gjorde så in i helvette ont att jag svor. Och Samora blev lika förvånad igen.

Kom hem, lagade mat till mig och Nicole. Jag åt en thaicurrysoppa med kyckling och pasta. Hon åt tikka masala med kyckling, pasta och sallad.

Hon tvingar mig att äta all godis vi har här hemma eftersom hon åt det mesta igår och så vill hon inte att hon ska sukta efter det som är kvar hahah sköön

Men jag måste springa ner till hemköp innan de stänger om 10 minuter. vi behöver toapapper.

Idag har jag dessutom gått runt i min Södertälje/550-myströja! Och mysig är den allt!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0