goodbye christman, hello sunshine

Tjena hallå!

Nu är julen över och jag är väldigt nöjd. Efter inlägget igår så sminka jag snabbt på ett ansikte och åkte sen ut med de två små och pappa för att önska resten av släkten god jul. Vi hann dock bara till morbror, moster och mammas moster innan vi plocka upp fabbe från tågstationen och åkte hem.
Jag fixa fabbes hår och drack lite rött vin för att sen blanda det med öl. Jag tror att jag slog rekord i att blanda olika sorters sprit igår, min mage mår väl som förtjänat idag...

Ja, i alla fall. Jag, Fabbe och Idsala åkte ner min pappa som släppte av oss framför dörren, detta hjälpte dock inte oss för att trampa i snön i våra klackskor och bli iskalla. Som tur var så blev vi insläppa direkt och slapp kön!
Det var lite konstigt att se människor man inte brukar se på femfemnoll, massa artonåringar som skrek hål i mina öron men som också gav mig lite skrattattacker pga deras bambiben och huvud som ger efter och får dem att krocka med väggar.
Musiken var grym som den alltid är när det är Frans som röjer skivorna.
Det var en rolig händelse kring pokerbordet (eh, nej jag spelade inte) och så var det kul att träffa på bekanta som helt plötsligt blev ens bästa vänner. Och träffa en gammal bästa vän som plötsligt blivit en bekant. Mycket spännande!
Hade jag inte haft min syster och hennes humor med mig igår hade jag DÖTT. Hahahaha aaaalltså, om jag knocka henne typ tre gånger på dansgolvet?? Om hon inte sprang efter en kille och moppa efter honom pga hans frilla? Om hon inte gick fram till en kille, som hon aldrig sett innan, pga hans mössa som föll henne i smaken - för att dra av honom mössan, ta på sig den och dra därifrån? Hahaha Alltså VEM GÖR SÅNT OM INTE HON?! (För att meddela känsliga läsare, han fick tillbaks sin mössa efter en halv minut)
Jag hatar mig själv för att jag stoppar henne från mycket busigheter på fyllan bara för att jag vet att det egentligen är fel osv osv.
Lätt, utan tvekan, den bästa människan som jag har. Mina dyrbaraste skatt!

Det var dock lite roligt när vi hamna hos tre killar (två av dem är bra vänner till ilham men inte så mycket till oss) och de började att visa pinsamma bilder på dem. De försvann ett tag och när den ena kom tillbaks så hade han tappat bort sin vän.

- Vart är min kompis?
- I min ficka...
- Åå kan jag få honom?
Jag börjar att rota i fickan och håller i mina händer för att placera kompisen i hans kupade händer, då mosar han kompisen, vänder sig om och slänger bort honom. Vem dyker inte upp i samma sekund som han slänger? AAAAAAAAAAAlltså, om jag skratta? Om jag fick ont i magen?

Nej, men det var väl kul. Inte lika kul som alltid, men samtidigt så måste man inse att allt inte kan fortgå som innan utan tiderna förändras. Helt enkelt.
Efter en mindre tumult med skjuts och inga taxibilar i stan så fick vi promenera hem. Och det är alltid ett fint minne att ha med sig från sin sista kväll, promenerandes hem i högklackat, tunna strumpbyxor och korta kjolar. Och ingen kofta under jackan. I snö, slask och is.
Men hem kom vi! Jag ramlade självklart. Jag har inte gjort det på flera år. ramlat, försökt komm aupp och ramlat igen. Jag förvandlades till bambitjejerna på klubben. Tur att fabbe var där för att se till att jag inte bröt något.

Jag hoppade in iskall i badet och käka lite kräftstjärtar och rödbetssallad innan jag hoppa in i min säng.

såhär blandades det igår.
Rödvin, öl.
Shot, zambuca + öl budwiser
öl (någon idiot tog ölen?)
shot, fisherman
drink
drink
shot, baileys
drink
vatten
varför började jag beställa drinkar? Jag gör aldrig det. Men det var iofs gott igår. Och kan folk sluta bjuda på shots? Håll er i så fall till den shoten jag börjat dricka :-p haha

Jag väcktes alldeles för tidigt för att äta frukost med la familia. Ganska så direkt efter så gick jag och sina ner på stan för att kolla på idol-erik. Satana perkele vitto vilken röst!!!
Innan pappa kom för att plocka upp oss så hälsade vi på sibar på jobbet och sen var det att hugga i maten här hemma.
Kan tillägga att jag idag går runt med mitt hår exakt som det såg ut när jag vakna imorse. Alltså ganska så stort. Men den värmer ^^
Jag blev ganska så trött efter maten och la mig på en soffa och glodde på tv innan mammas mostrar kom in.Efter ett tag var även moster och hennes man här. Och jag börjar plötsligt att frysa alldeles frenetiskt. Jag fick sitta med morgonrock och tofflor med dem. Och då hade jag redan på mig ett par strumpor + raggsockor på mig!

Efter ett tag gav det sig. Och så även dem + päronen. Jag gick ner till Sibar på jobbet där jag träffa få andra som vi satt och prata med om massa gott.
Fabbe dök upp med en påse lussebullar och jag blev alldeles lycklig. Trots att jag då mådde som sämst och kunde nästan kräkas pga magont (OCH NEJ, kan folk sluta säga att det beror på stress?)
Haha, sjukt det här kommer att låta. Men efter ett tag så åkte vi hem för att äta mat. Massa sorters korv och fisk simmar i magen med rödbetssallad och hovmästarsås.

Resten av kvällen har spenderats hemma hos min moster i saltskog där vi ätit goda nyårsgrejor i förtid. Tror att det var lite för min skull faktiskt. Bara för att jag har världens finaste mostrar!

Nu är jag helt slut. Ska ta och lägga mig. Imorgon är det bara förberedelser som gäller inför bröllopet. Jo, tack jag vet...bröllop på en söndag? Konstigt. Men det ska väl bli kul. Det är ett suryoyo/svenskt bröllop.

Jobbigt läge att jag inte lekt med min kamera idag, har glömt bort att jag äger den. Men när jag kommer på det så blir jag lycklig!

Näe, hej alvedon och sängen!
God natt!

Ps: vid den här tiden inleder jag min sista timma på min 12 timmars flygresa från frankfurt till mexico. hej varmare breddgrader!

Kommentarer
Postat av: Anonym

DU E BÄST!! ÄLSKAR DIG! <3 Man blir ju helt tårögd!!

2010-01-04 @ 17:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0