Shine on you crazy diamond

MM, vilken morgon :-)


Vi kom hem sent på onsdagen som sagt så jag gick snabbt in och duscha och det rann faktiskt smuts ner. På riktigt. Utan överdrift, någonstans. Sen däcka jag. Så trötta som vi var. Vi hade fått tre timmars sömn den dagen. Fatta shoppingen, resorna öveer hela london, hoppandes och skrikandes i typ 2 timmar på konserten, "efterfesten" och "efterfestens efterfest" och så tre timmar på det. Inte alls trötta. Och på de tre timmarna lyckadesvi åka hem, packa, åka in igen, shoppa, åka till flygplatsen - ståendes i 1h i ett fullt undergroundtåg och springa till gaten. Iofs så däckade vi på flyget. Ja men ni kan tänka er ändå.

Blev väckt för tidigt. Sibar och moster var påväg till mig för att få se allt jag shoppat haha
Så det blev en liten catwalk där innan kaffet (igen!) sen kom morbror med sina tre små frön som jag bara vill äta upp. Jag åt frukost två gånger för att jag var så hungrig.

Efter det tog jag på mig min allra finaste tröja med ett par mjukisar och så åkte jag, sibar och idsala till sibar där vi åt potatismos och köttbullar. Jag låg mer på soffan medan kvinnorna fixade mat åt mig hehe
Och efter maten gjorde jag detsamma när det kom till disken hehe x 2

Sen satt vi bara där och softilerade hela dagen. Huset fylldes på. Och vi kollade på när Sibar packade lite. Det gjorde inte alls ont. Och sen så åkte vi hem bara. För då var det kväll!

Igår blev jag väckt igen av Sina som tyckte att det räckte för mig. Hon var uttråkad. Så jag och hon hängde resten av morgonen. Sen satte jag mig vid youtube och kollade på folks klipp från the killers konserten. Och en liten del av mig dog. VADÅ ÅNGEST?!
Jag har liksom precis förstått att vi verkligen har sett dem och jag vill dit nu nu nu nu igen igen igen och mer mer mer. DET VAR SÅ BRAAA!!:'(

Senare på eftermiddan så åkte jag idsala och sibar till sthlm för att sibar skulle fixa lite grejor. Efter det var det spontanmiddag med typ..hela släkten hemma hos Sibar. Morbror har precis kommit hem från argentina och brasilien så han satt och berätta om den resan. Sen pratade vi om den härliga klassikern, invandrarpolitiken och de senaste händelserna i södertälje. förutom bränderna så är det många som blivit rånade i deras hem, mitt på ljusa dagen. Mitt under diskussionen så får mosters man ett samtal från hans släkting som precis berättat att även han precis drabbats.
Helt sanlöst. Det finns såna odjur i den här stan alltså.

Anyway. IDAG! Frukost med godaste pannkakorna och äntligen har jag fått äta en hel semla som bara hade pyttelite mandelmassa! Mandelmassa är urk.
Nu ska jag mest gå och lägga mig med en stor filt. Jag fryser ihjäl trots mjukisar från topp till tå. Sen så ska jag vänta på att lat-idsala ska komma hit med sina jäkla londonbilder. Alltid samma historia.

Puss.


LONDON/THEKILLERSKONSERT

Jag orkar egentligen inte återberätta allt. Men som vissa vet som drabbas jag av bloggångest, skriver jag inte så minns jag det inte om ett par dagar eller veckor eller månader, beroende på vad det är.
Så, tyvärr vänner. Det blir ett par långa inlägg. Och tyvärr så har jag redan börjat tappa av de små detaljerna av resan. Så illa.

Första dagen så gjorde vi som sagt inget särskillt. Inget mer än att flyga, landa, åka underground, vänta, åka buss in till slummen, äta en asagod pizza, handla lite grejor och bara hänga hos Patty och Cristina med en flaska rött. Jag och Idsala dela säng. Herregud..hon tvinga mig sova i byxor. Aldrig har jag haft såna klaustrofobiska känslor som den natten! Kanske hade det iofs lite med att vi sov på en 90a säng också. Dessutom frös jag ihjäl (jaa, trots byxjävlarna) och idsalas var varm så idijotjäveln går upp mitt i natten och öppnar fönstret SOM LÅG ÅT MITT HÅLL.
När patricia gick tidigt upp för jobbet så tvinga jag idsala över till andra sängen. Realise!

Vi gick upp, klädde på oss och tog sen 55an in till stan. Vi hoppade av typ längst ner på Oxford street och vi skulle enda upp. Vi gick en bit men sen så hoppa vi på en annan och åkte upp sista biten, så lata som vi var. Vi gick in på KFC (Donken liknande) och käka oss mätta sen shoppade vi i tre timmar.
Svettiga, trötta, stressade men ändå lyckliga och med fyra fulla papperskassor senare kom vi ut. (Det här är alltså, från en butik).

Det var allt vi hann med shoppingen. Vi var ganska så tressade inför konserten, då vi satt på bussen hem igen trodde vi faktiskt att vi aldrig skulle hinna åka in till arenan för att hämta ut våra biljetter. Vi var nämligen tvungna att vara där en timma innan och det tog oss 50 min att åka in till stan! Dessutom hade vi ingen aning om hur man tog sig till arenan men vi räknade med minst 1½h!
Haha ganska dumt av oss att sätta oss uppe på dubelldäckarbussen (busschafförerna kör som gaaaalningar i london) vi var typ en nära bryta-nacken-upplevelse för varje trappsteg vi tog. Som tur hade vi påsarna som skydd då vi kom åt väggarna i 220km/h.

Vi kom hem till slut, slängde in påsarna och vi tittade direkt upp vart arenan låg hur vi på snabbast möjliga sätt  kunde ta oss dit. Och det löste sig vääldigt bra. Vi gick från att "kanske att vi till och med missar konserten" till "vi har 1.30h i fritid" LYX. Och Lyxig var arenan verkligen! HUuur snygg som helst. Restauranger, klubbar även mina allt time favoriter, radiobilar hade dem! Sen var allt väldigt fräscht och snyggt. Helt sjukt.

Sen började vi att gå mot sektionen (vi hade sektion F så vi tänkte att vi ändå skulle stå sista sektionen så det var ingen idé att kämpa med att få till en bra ståplats)men när vi kommer in i arenan fick vi andningsnöd av förvåning. Där framme stog det max femtio pers längst fram, framför scenen. WHUUUUT!? Och inte tvingades vi att sitta ner som vi gör i globen. Och vi fick även köpa iskall öl! Men gladast var vi självklart för att vi stog så pass nära!!

Förbanden började att spela och de var faktiskt riktigt bra. Men inann de började spela och efter deras spelning så märkte man hur ont i kroppen man hade efter allt. I huvudet också eftersom jag bara tog en kaffe från starbucks EFTER shoppningen PÅ HELA DAGEN. Katastrof.
Men sen alltså. Sen.
Jag vet inte ens om jag kan beskriva konserten, upplevelsen med rättvisa i ord. Det var helt..helt..asså..nej, det går inte.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så. TYP.
Han, den som jämt är iskall i alla videon stuttsade och skrattade och dansade med i varje moves. Det var en uppleeeevelse mina vänner. Han hade världens taktkänsla. Taktkänsla är..grr. Det.  går.  verkligen.  inte.  att.  beskriva.

GAAAAAANSKA så svettiga (JA TAMIGFAN, igen) men helt fantastiskt lyckliga och euforiska och utan att ja förstått att vi FAKTISKT hade fått uppleva The Killers så åkte vi iväg. Men inte innan vi hade en häxjakt efter vatten. Vi drack upp flaskan innan vi ens fått tillbaks växeln av kineserna på sushistället, som var de enda som hade vatten kvar. Vi åkte till stadsdelen "Angel" där vi mötte tjejerna och patricias franska kille och hans kompis. Vi satte oss på Cristinas gamla arbetsplats och drack ett par öl och shotta lite. Efter stängning åkte ut till en, för mig, okänd stadsdel, där fransoserna bodde. Där hängde vi lite och spelade lite spel. Sen däckade vi på varsin soffa. Gissa om jag hamna precis på soffan med tre stora fönster över. JAG FRÖS IHJÄL.

Tidigt morgonen efter åkte vi hem igen, helt äckligt smutsiga, HUNGRIGA och med pandasminkningen från dagen innan.Fresh right? Vi kom hem, fixade om oss. Packade. Satte oss och chilla över en ben&jerrys chocolate brownies gjord på yoghurt. SÅ GOTT.

Sen åkte jag och Idsala in till stan med min störda väska som vägrade rulla rakt utan studsade. Vi shoppade i 1½timmar till (fortfarande samma butik) och åkte sen ut mot flygplatsen. Där fick vi slutligen en vikt på 20 kg var. Och då hade jag ändå plockad ner två stilettklackar i väskan. Vi käkade en varm skaldjurspasta på en italiensk restaurant innan vi checkade in helt. Där handlade vi lite choklad och upptäckte att vår cp gate skulle stänga typ..15 min tidigare så vi sprang. Innann flyget ens hunnit åka till landningsbanan så hann jag drömma en fyra-fem drömmar. SÅ trött var jag. Jag och Idsala sov hela resan så vi missa den öppna baren - IGEN. Så typiskt! När vi ändå saftat för ett par biljetter liksom!:p

På flygplatsennble vi bemötta av Idsalas brur som skjutsa hem oss. Väl hemma stog alla och vänta på att jag skulle öppna väskan och visa dem vad jag hämtat med mig till dem. Det var som julafton! Mer än hälften var iofs till dom så.
Kom hem med 7 par skor, fyra jackor, klänningarna har jag inte ens räknat, en morgonrock, en pyjamasbyxa (Ja, jag vet. blev lite chokad jag med..men jag känner inte riktigt för att gå omkring i underkläder framför hotellgästerna) typ..fem solglasögon. Och massa annat.

Bilderna kommer så fort jag fått Idsalas med!

Sammanfattningsvis: england är underbart, london är underbart. MÄNNISKORNA ÄR BÄST. H e r r e g u d! Jag har aldrig stött på så trevligt folk! Alla skulle hjälpa, hela tiden. Vid minsta lilla vilsna blick "Can I help you with something madame?" Ok, inte riiktigt så. Vi gick faktiskt mot mannen som jobbade där på underground. MEN ÄNDÅ. Alla var så snälla och råka man komma åt dem så var det de som bad om ursäkt! Jag ville bara krama alla hela tiden. Tänk om alla var så här också? Det skulle vara ett så mycket gladare land. Så fort vi landat så råka jag stå i vägen för en kvinna och jag bad omursäkt, tillbaks fick jag ett par mördarblickar. Aaah, welcome back. Kvinnor alltså.

Herregud, känns som att jag suttit ochs krivit i två timmar nu. Och det måste ha känts som att ni läst i 5 timmar. Allting lika osammanhängande som vanligt säkert, hehe.

Nu ska jag ta och sova. Imorgon ska det firas! Kärlek.


Ville bara säga att...

...jag är hemma nu.

Är helt slut och helt såld. Heeeelt såld.

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Återkommer imorgon!
Kärlek.



IN LONDOON

Woho! Nu är jag här Dagen har varit så låååång

Vi var ganska tidiga på plats i arlanda och fick för oss att vi skulle va på terminal 5 men det var terminal 2 så det var en härlig liten promenad vi fick oss! Väl där så skämtade vi om hur LOW low low vi var, terminal 2 liksom så fick vi en sämst gate. Men saken var det att vi var på fel gate också haha och det ick vi reda på 3 min innan de skulle stänga den riktiga gaten. Men det gick!

Jag hamna mellan en man och en gumma som hann berätta halva sitt liv innan vi ens åkt till landningsbanan. men hon var jättesnäll och jättetacksam för minsta grej jag hjälpte henne med. Alla är helt genomtrevliga! Mannen brevid erbjöd sig till och med sin choklad som vi fick med våra goda mackor.
Vi visste inte att man fick GRATIS mackor på flyget så vi köpte en macka för typ 60spänn innan vi flög iväg. Det braiga är att även spriten var gratis och det här visste vi inte heller så vi drack kaffe och thé. Men vem är inte full påväg hem?!

Väl på plats så köpte vi undergroundkort och när vi skulle ner till underground och jag försökte komma genom grindeerna innan rulltrappan så kom det en väldigt hög röst genom högtalare "INGA VÄSKOR GENOM RULLTRAPPORNA; ANVÄND HISSEN" jag och idsala höll på att svimma av skräck och sen garv. Det var som om Gud prata till oss haha

På underground var vi som apor i bur, alla stirra på oss av någon konstig anledning. Men det var kul, vi lyssna på gammal musik och vi typ..dansa till. Men vid andra tåget så var det så smoockat så vi höll på å svimma. Men alla hjälpte oss så snällt så. Vi gillar engelskmän, we do!

Sen väntade vi på idsalas kompis i typ en halvtimmaoch under tiden var den någon som försökte få med oss ut nångång under de få dagarna vi är här med ledorden "Jag har många snygga kompisar"
Ehh haha

Sen åkte vi en dubbeldäckare in hit dit kompisen bor. Innan vi kom fram så köpte vi med oss skitgod pizza. Käka den här hemma och drog sen för att handla lite gott. Lite vitt, lite rött, lite ben and jerrys och såå och nu sitter här och softilerar. IDsalas och hennes kompis pratar gamla minnen så jag passar på att uppdatera lite här!

En rolig grej var att Idsala locka ännu fler (men konstiga) blickar mot oss när hon skriker "MOTHER F?!" på tåget hahaha

Här bor vi i ett riktigt typiskt engelskt hem. I undervåningen sitter det just nu tre ganska så skumma, men snälla! killar som bor här. Det är kanske inte det renaste huset men ändå så charmigt haha

Nej men, nu ska jag ta och vara lite social. Jag är skittrött!!!!!!!!

Puss

is off to london now!

HEELLLOO!

Sitter nu med en öppen väska och ska bara slänga in en handduk sen springe rjag ner till idsalas port. vid 15 flyger vi. tänk på oss!!

Mammas arbetskollega har spått oss. Jag har tydligen många människor som tänker på mig utan att jag tror det. en av dem är väldigt nära mig, rent fysiskt alltså. Coolt. Om två år kommer jag att lyckas med något!!

Idsala kommer att hitta sin kärlek snart WEEEEEEY. Men hon är fortfarande sjätteväxeln även i spådrömmarna hahaha
Hon tyckte att "vi ungdomar" har för mkt på g i vårat liv. hon sa att jag har för många bollar i luften samtidigt, har ingen tålamod och att jag vill att allt ska hända NU. Ganska sant.

Nej, men vad sägs om att priotera resan nu! Vi hörs säkertikväll PUSSELIPUSS

Tävling hos Fashion, Fashion and everything in between!

Om det är några tävlingar jag gillar, så är det Marias! Här kommer den senaste;



Gå in och tävla ni med. Den håller på hela dagen imorgon med :-)


Dan före dan!

HEEJ gyyd pipål!

Min dag har varit lång. Sitter med en ashet mugg med varm tjokláa och surfar runt och försöker att lugna mina nerver, lite lite.
Det slog mig idag att vi verkligen åker imorgon och jag blev helt hyperaktiv och kunde inte sluta leka med mitt hår, snurr snurr snurr snurr. Och prata och prata och prata. Hehe

Har käkat en massa god tacos idag. Yammi. Sen bjöd jag hit tjejerna men ena av dem dissa (idsala) hon kom istället över när vi fika. Vi satt och diskuterade (såg och lät mer ut som att vi bråkade) om invandrarpolitik och allt som har med det att göra. Pappa stog och lyssna på oss och undrade mest hur vi kan vara så dumma och för att vi inte gått med i något politiskt parti. Ja, man kan väl undra det?!

Sen så har vi tjejer bara hängt (hela familjen var borta på nån bokrelease i föreningen) och sen åkte Sibar och lova oss en kväll med film så fort hon kommit tillbaks från hennes "20-minuters-ärande" som istället tog 4 timmar. Vid den tiden hon kom  tillbaks så hade alla kommit tillbaks. + mostrar + gammelmostrar. Skit synd. Jag och Idsala lekte James bond med henne när vi skulle öppna porten (man kan inte använda en nyckel längre utan vi har en bricka som typ måste avläsas? för att dörren ska öppna. ganska onödigt)

Jaaa, men annars så har jag väl packat klart å så. Min väska är fullproppad. Not.

Nu måste jag börja min mentala förberedning på att jag ska ner i snön till stan, och försöker undvika att lägga mig i det och göra snöänglar!

Puss

plagiat





They see me rollin´, they hatin´...


Min söndag

Tja!

Igårkväll la mig jag mig rekordtidigt, hur skönt som helst. Och jag hade, som ni säkert förstog, helmysig natt. Fick ett sms av vår Ilham som numera håller hus i USA (inte allt för länge, hoppas vi?! hehe) där hon skrev att hon precis lyckats dricka en hel Sex on the beach - drink, utan att må illa! Och att det tog henne mer än en timma att dricka upp den.

Jag tror iofs inte att de flesta av er förstår hur stort det här är, men jag kan intyga er att det är det! Att hon ens smsa enda från staterna, till mig för att berätta?! Näe, drinken måste ha slagit till direkt. Haha.
Det konstiga är att jag drömde om henne just då. Men okej.

Gick upp och käka frukost, sen hängde vi lite. Jag visa mina syskon vilka konstiga (men också vissa bra!) rörelser vi fick göra på yogan + de andra konstiga grejorna. Sen gick jag och Fabbe till Idsala som bjöd oss på korvstragnoff som var YAMMI YAMMI. Sibar kom också dit och efter den underbara maten gick vi ner lite snabbt på stan innan stängning. Efter det åkte vi till Gina som var utan Bambi, jag höll på att vända i dörren. Vad ska vi där å göra annars? Hehehe, skoooj.
Men sen kom Bambi! Med matte, eller är det husse? I alla fall, min kusin, andra kusin och syssling. Efter att ha hängt där ett tag (och efter att bambi blivit ledsen över att jag skulle åka iväg) så åkte vi till lina hage det där i princip var KAOS.

Tänk er, alla mammas syskon + familj. PLUS morbrors frus syskon + familjer + mormor + två gammelmostrar. K A O S. Det var barnkalas.
Jag satte mig så långt in i köket, så långt ifrån alla som möjligt. Ja, efter att ha kramat och pussat alla miljoner och fått alla "är du här? IGEN?!"-kommentarer. Till slut orkade vi inte så vi gick till Sibar. Där hängde vi och softlireade lite till. Seeeeen kom jag hem. Och nu börjar jag att bli sömnig. Sov typ 10 timmar inatt, vilket är ovanligt mycket. Så jag har varit pigg och alert och slängt ur mig ena skämtet etter det andra. Dessutom har jag låtsasgråtit jätteroligt. Fabbe har det inspelat hahaha..det blev tårar, for sure, men av skratt!

Nu ska jag ta och lägga mig. Gonatten! Puss



AH! Förresten, idag var dan jag hittade det jag sökt i tre år, på riktigt!!

Min nya kärlek!


Åh. Jag drömde att Brandon Flowers ringde mig och ville att jag skulle hänga med ut och festa.


Seriously, jag är kär på nytt.
Och är det inte helt fantastiskt sjukt att vi kommer att vistas i samma byggnad på tisdag?


Jag vet att ni säkert inte kommer att kolla på den. Men spola fram till 1.00 och kolla i elva sekunder. Prick på 1.10 gör han en rörelse som..som...ah, det går inte ens att beskriva.
 N J U T.


x2000

Herregud vilken dag!
Jag höll på att fixa med ett inlägg med yoga och pilates bilder, bara för att illustrera för er vad jag ahde för mig igår. Men jag gjorde självklart övningarna inte till hälften så bra som dem på bilderna:-) men sen dök Emma upp och då började vi jobba istället. Så dem får ni se lite senare för jag sitter nämligen på x2000 mot norrköping, där jag ska byta tåg så jag orkar inte riktigt pilla med det.

Under väntan på detta tåg så har jag pratat med en gammal kompis som jag hade i gymnasiet, hon har hunnit gifta sig och få barn efter studenten! Fatta, helt grymt!
Grejen är att när hon först gifte sig så flyttade hon till Södertälje, just då jag flyttade hemifrån. Sen flyttade hon till en liten by utanför Jkpg och vi har aldrig haft tid för att åka till varandra utan ringt lite då och då. Men kan man verkligen missa varandra så grovt som vi gjorde idag?

Jag ringde henne för ett par dagar sen. Hon ringde upp igår kväll då jag fixade och donade. Sen ringde hon igen idag då jag precis börjat träna. Så jag ringde upp när jag stog och väntade på tåget i jkpg men då svarade inte hon. Precis då jag sätter mig på tåget så ringer hon upp.
Jag berättar att jag sitter på tåget mot nässjö.
Vah? Säger hon, jag har ju precis åkt förbi nässjö!
- Seriöst? Vart är du nu då?
- Jag har precis gått på bussen mot värnamo från jkpg
- MEN VA?! Jag stog ju i resecentrum för fem minuter sen?!
- MEn ååååh, precis då min andra buss kom fram!!


Så vi hade precis, med minuters marginaler missat varandra. Hur typiskt är inte det?

I alla fall, det ena jobbet..det med broschyren gick skitabra. De hade inte så mycket synpunkter med själva layouten (typ en pytteliten sak) så det var ju skönt. Mest synpunkter hade de på sina egna texter som de skickat till oss. Haha så typiskt.
Det var en rektor som till och med stavade fel..:-)

Sen jobbade jag lite med en upgift jag fått från ett företag i sthlm. Gick också bra men det var mer  som ett arbetsprov, det är inte helt säkert från deras sida om de kan ta in mig som "konsult" ännu. We´ll see we´ll see.

Nu ska jag nog ta och sova lite. Sen så ska jag äta min macka med falukorv, mums. hehe

In das school

Tjo å tjipp!

Sitter i skolan just nu och väntar på min kompanjon, hehe.
Jag hamna i fel datasal, har nämligen inget passérkort så jag kom inte in i datasalen där man får vara ifred från dessa jäkla pedagoger. Så jag har inte kunnat plugga. Får göra det efter lunch då vi förmodligen är klara med "samarbetet".

* Indesign (jobb)
* Bra/dålig sida (webbdes)
Och om tid finns så ska jag påbörja med en uppgift som vi har i digital foto. Det är dagens to do in school.

Nu kom det in typ..sex stycken pedagoger, alla tjejer. Tror ni inte att det låter som en lekstuga här inne då?
Uft.


what a lovely friday, the sun is back!

Det är fredag och jag har egentligen inga lektionen men måste ändå ta mig in till skolan. Är det inte jobb så är det skolarbete som ska göras. Idag ska det fixas med dem båda.
Först ska vi rätta till de synpunkter rektorenheterna har haft om första utkastet och sen ska jag göra ett par småuppgifter (som vi har FULLT med på dessa två kurser) för att stilla min ångest inför helgen och LONDONRESAN.

Jag ser framemot den mer och mer för varje dag som går!!

Nej, men man kanske ska ta och röra på sig? Har ganska mycket att hinna med innan jag sätter mig på tåget 17.08. Fixa mackor, plugga, träna, packa och städa! Jag ser framemot min dag! Om lite mindre än 12 är jag hemma, yai.
Kul förresten att ingen har tid att umgås med mig ikväll!

Vi hörs igen snart!

bodybalace

Haha, jag började skriva om hur irriterad jag blir på en reklamsnutt på tv. Men jag låter bli, det är nämligen många som klagat på att jag jämt är så bitter på bloggen och då har jag gett ut helt fel bild.
Eller så bloggare jag hellre när jag vill lätta på hjärtat?

Bodybalance passet var ingenting för mig. Stående hunden, liggande hunder och jag vet inte vad. Jag blev knappt varm. Det var nån rörelse som vi använde oss av pilates, det däremot var lite bättre. Men när jag gick förbi salen där de höll på att avsluta ett body pump pass så blev jag riktigt avundsjuk.

Nu ska jag kika klart på Scrubs och sen ska jag sleepa. Goodnighty!



du är på krogen, letar efter nån som vill följa med dig he-em. men alla bara ger dig blockar alla bara står och tittar - du får klara dig själv. Varför vill ingen ha ditt sällskap? Jo! För du är ful, ful fuul. Så jävla fuul ful ful.

Wiho. Jag gjorde en Idsala och sov IGEN under eftermiddagen.
Inte så mysigt faktiskt och jag hoppas att det inte blir till någon vana!

Jag har precis druckit thé (jag vet, hur ofta händer det egentligen?) och ätit en macka med skrattande kon på. Mumsigt. Ska iväg och träna något nytt pass idag, bodycompat tror jag att det hette. Någon yoga/pilates bla bla bla inspirerat. Jag kommer mest att se ut som en elefant som försöker kamma sig medans han står på en platta som har en boll under sig. Typ. Något i den stilen.

Nicole har åkt hem så jag är ensam inatt. Not so funny. Men tur att spökdatorn inte är kvar i alla fall.


Update! Flashing news: Jag har precis bokat tågbiljetten till Södertälje!

Jag ska redan byta om till mina idrottskläder för att de är så snygga. Men snyggast är lätt mina nya skor! Ha.

Oj, just det. Rubriken? Tro inte att jag har kommit på denna text. Det är en skön låt som går till sådär. Hehe

goodie goodie

Visst hade Ilham årets dummaste fråga, Fab?

Anyway. Sitter med lite träningsvärk just nu. Körde ett body pump pass igår. Hade tänkt att bara gå ner för att springa lite men jag somnade (I EN HEL TIMMA) medans jag väntade på Samora så det fick bli ett pass. Huur skönt som helst! Hon kom med mat till mig också, L Y X!! Så jag fick fisk med potatis till middag och nu har jag matlåda med mig också. Ganska så stolt.
Men känner jag mig själv så kommer jag att käka det hemma haha

Gårdagens lektion kickade ass, hur bra som helst! Det handlade om hur lurad man kan bli på nätet(genom reklam alltså), hur man gör för att locka med rätt reklam å så. Konsumenternas beteende osv. Loving it. Älskar veeerkligen sådant.

Jag kommer till Södertälje runt lunchtid på lördan. Är någon på med att ut och festa? Ja?
Och vi har bokat våra flygbiljetter till London baby! YAI. Vi missar mer än halva dagen på lördagen, så shoppingen blir gaanska så pressad. Specieltl med tanke på den überlånga shoppinglistan jag skrev imorses. Hehe

Nej, men vet ni vad? Jag ska nog ta och tralla hem för att käka. Kanske att jag till och med lyckas med att hitta biljetter hem redan imorgon! Hur glada skulle inte ni bli då?!

PUSS


jobbig pain-in-the-ass uppgift



Åååååååh. Vi är typ sju stycken som sitter i en av datasalen, alla mkv:are. Man hör titt som tätt allas "ÅÅÅÅÅH!! Ooooohrkaaaahr inteeeeeeh"
Vi har en asjobbig uppgift. En sån, pain in the ass. Palla med statisk.

Okej, jag kanske ljög lite. Det är bara jag som åååh:ar och klagar på att jag inte orkar.
Henke snodde dj äran när mitt internet la av så the killers musiken försvann. Han blev ganska så skadeglad. Den jäveln hehe

Nej, men man kanske ska återgå till arbetet? Annars börjar jag gråta när alla blir klara och försvinner härifrån.

Kisses.


this past mondag (with pictures from saturday)

Okej. I måndags. Oj, igår tydligen.
Aaah, just det. (Fick tänka efter lite) Natten till måndan var worst ever. För det jag hade glömt att berätta var att i Söndags fick Idsala ett samtal om att det finns biljetter till the killers konsert i london kvar. Vi köpte dem på sekunden. Utan att tänka efter särskillt mycket. Och utan att kolla över våra scheman.

Detta urartade under natten. Jag har hjärtklappning hela tiden och kunde inte varva ner för att sova. Och när jag väl blunda så såg jag bara ormar och svarta gropar framför mig. Jag somnade tillslut efter någon timma och sov i någon timma tills det att jag vakna av att jag vände mig och resan kom tillbaks i huvudet - hjärtklappning - stressmage.
Jag missar lite i skolan men efter att ha varit på workshop 1 idag så tror jag inte att jag ska oroa mig föör mycket för workshop 3. Det är en två timmars grej. Och så den där lektionen med systemkameran som är på 30 min. Den har jag redan trott att jag missat...så. Men ändå! Jag HATAR att missa lektioner.

Anyway. Låg vaken eeeenda tills det att mamma och pappa gick upp till jobbet 5.30. Då blev jag lite lugn och la mig för att sova i c:a 2 timmar till. Gick upp tidigt eftersom jag och syrran skulle in till sthlm för att jag skulle på en intervju ang. en liten grej som ett företag vill att jag ska göra åt dem. Ganska kul!

Seen så åkte vi tillbaks till Södertälje för att träffa Frans och Lovisa. Vi tog en fika. Men det är inte viktigt (haha) det viktiga är att jag kanske, kanske hittat min long-lost-love!! Haha..han KANSKE finns på riktigt ändå. Den där morgonen var KANSKE inte en dröm, som jag ett tag faktiskt trodde. Lite too good to be true !

Efter fikat gick jag och syrran till blodcentralen. Jag värva henne så jag fick en tia-lott! Jag var ganska så snurrig när jag kom dit (itne rent fysiskt) sköterskan fråga mig om vilken hand jag brukar bli stucken i. "Höger"
"Okej, då kan du sätta dig i andra sängen här"
Jag gick mot tredje för att det är den jag brukar ligga i.
 "Nej nej, här ska du ligga. Och så drar du upp tröjärmen" .... (jag fixar tröjärmen) men...höger? Här. Här är höger"
"HAHA oooj! Jag brukar bli stucken i vänster! Sa jag höger? Oj, men aja..vi kan väl testa den här armen den här gången" "Ehh..hehe...jaa, jag brukar väl också krångla till med höger och vänster..."
Men nej!
Haha

Väl hemma så blev mamma ganska så sur när jag berätta att jag gett blod igen. Hon har läst eller hört om någon rapport där det står att det kan vara farligt för doneraren i det långa loppet. "Det KAN" sticker inte lika fint i mig som att "Jag faktiskt hjälper" sen så blev hon rent ut sagt förbannad för att jag "lurat" med syrran också. Haha

vi käka hemma och så yrade vi omkring.idsala och moster och mormor var också där. sen packade jag i illfart och åkte till södertälje syd. åkte bromm broom tåg och kom fram vid 22tiden. GANSKA så trött. Blev extreemt överlycklig när jag upptäckte att hissen inte funkade. Där stog jag med en handväska, en dataväska och en STOR resväska liksom. Fick bära upp dem i omgångar. Nånstans i mitten blev jag lite svimfärdig. Inte så bra kanske att anstränga sig när man är minus 4½dl blod.

Alltså, jag kan fortfarande inte släppa Nicoles spökdator som började att spela musik mitt i natten!! Ingen internatanslutning. Den var HELT stängd. Helt stört att jag kunde komma ihåg hennes superkrångliga log-in också (JA den var inte ens inloggad!!) Jag gissar på att det var adrenalinet som hjälpte mig där.

Det var måndan det. Puss






En riktig Johnossi-bild. Kolla på Ossi!! (trummor) Från spelningen i lördags i Södertälje.

låt oss testa

det här

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


this past sunday

Vad gjorde vi i söndags? Jag minns inte riktigt allt. Men vi började nog dagen med att leka hemma hos oss? Aaaaah nej..nu slog det mig! Söndan var ju alldeles underbar.
Jag ringde Sibar, det första jag gjorde på morgonen. Ingen var hemma, sov alltså riktigt mycket. Ringde och kolla när resten skulle komma hem frånkyrkan så att jag kunde få skjuts till lina hage.
Väl där så åt vi våfflor. Jag, Sibar, hennes föräldrar + ena bror + hans fru+ hans frus syster + min moster+ hennes man+mammas moster. Ja, vi var ett härligt gäng! Sen kom morbror som bor granne med Sibar upp.

Åh, det vattnas i munnen bara jag tänker på våfflorna. Yammi.
Sen åkte jag hem. Och då kom Idsala och vi lekte lite medans Sibar var på någon feministföreläsning. Hehe
Efter det så åkte vi till heron (söndag - daah) vi käka och sen kollade vi på valkyria. Snygg film men..ändå så, you know. Man visste ju att deras uppdrag skulle misslyckas å så. Förutsägbart men bra gjord!

Efter det åkte vi bara hem. Yei.

Så söndan var våfflor och bio!

Jobbiga asshole pedagoger

Det var längesen jag satt i skolan (datasalarna) för att plugga. Första året så bodde jag i princip här och lärde mig alla mönster som sker i just datasalarna.
Pedagogerna. Aldrig har jag sett en pedagog sitta och skriva ett arbete själv. Alltid i en grupp på minst tre stycken. Sen ska de självklart öva på deras löjliga presentationer i två timmar - i en datasal. I EN DATASAL. Människor! De är så dåliga, rent retoriskt också.

Dessutom har de alltid, antingen jobbig röst eller en jobbig dialekt. Så man sitter och irriterar sig på dem, försöker att ge dem mördarblickar men förgäves.


Fan vad jag har lust att bitchslappa idioten som sitter på ett bord och rent diktatoriskt säger åt alla i gruppen hur de ska göra och vad de ska säga. MED EN JOBBIG RASPIG RÖST.

God.

AA det är en bitterfittas blogg.

en mardröm, fast inte i en dröm utan i verkligenhet.

Vilken natt. Jag var så utslagen (sov endast två timmar natten till igår) så jag däckade nästan direkt. Vilken bara är bra eftersom jag blev lite mörkrädd. Nicole är med Kim hos Kims föräldrar i vara så jag sov ensam inatt. ÖVERMYSIGT. Inte.

Men det allra värsta.
Prick kl 03.00 börjar det spelar världens fulaste arabmusik i hela lägenheten. Om jag hade stoppat in fingrarna i munnen hade jag kännt mitt hjärta, kan jag lova er. Så pass.
Det tog ett innan jag märkte att jag var i jkpg och att det var något som lät. Jag trodde det var nån mobil som nicole har för att ringa folk i libanon med. ELler att det stog några kidnappare i hallen som glömt bort att stänga av sina mobiler som då börjat tjuta. GANSKA så rädd gick jag ut för att kika.

Det var datorn som lät.
En dator som var helt avstängd. Ingen batterisladd i. Ingen internetasnslutning.
Utan musik som kom ur en totalt-död dator.
Hellre en spök-dator än en kidnappare va?
Men efter att ha lagt mig så fortsatte jag att inbilla mig att det stog kidnappare i hallen.

Alltså, jag förstår fortfarande inte hur det hela gick till.
Men idag är jag vaken (levande) trött, men jag vakna. Ensam i lägenheten! Eller de kanske gömmer sig i garderoben nu?

ANYWAY. Jag börjar om 30min, kanske att jag ska börja klä på mig, sminka och städa bort frukosten? Kanske.
Have a lovely day, kisses.

this last saturday

Jag har inte skrivit på hela helgen. Kan ni då förstå hur mycket jag har att säga?
Vi delar upp det!

I lördags. Eftermiddag.
Jag gick och la mig och sov igenom två låtar, typ. Det är så jag sover. Två låtar, max. Gick upp och ringde Idsala så att vi kunde fika något gott. Sen gick vi till henne för att testa lite kläder. Sen slog det plötsligt oss att det endast var en timma kvar tills det att konserten skulle börja! Jag springer hem för att tvätta av smink då jag plötsligt får ett sms, enda skjutsen vi kan få åker om TIO minuter. Panik?! EH JA.

Men vi hann. Ganska så stressade. Men det gick! Vi fick vänta ett tag tills vi blev insläppta men hamna bland de första på stället, två meter ifrån hetingarna om vi så ville det. Men vi ställde oss längst bak och diggade som fan. Första förbandet var soft. Andra bandet var ett slash-my-wrist-band som sjöng något i stil med "ifall de tjaffsar med dig så tjaffsar de med mig". Ganska så opssande, ja.

Sen kom kvällens höjdpunkt. J O H N O S S I! AAaaaah såå himla snygga. Och framförallt så duktiga! De var riktiga duktiga live faktiskt. Grr.
(Jag har foton och videoklipp, men man hör mest mig eftersom jag sjöng rakt in i micken. Inte så snyggt)

Efter konserten gick vi ner till en krog på stan det två födelsedagsfiranden väntade. Vi åt ganska snabbt och drack ännu snabbare. Vidare rullade vi ner mot 550. Helt absurt att vi åkte bil från stadshuset till nygatan, från nygatan till 550. Haha I alla fall.
Jag måste varna alla klart och tydligt att detta är REKLAM! (Jag orkar nämligen inte med all media som ska anklaga mig för att ha köpa blogginlägg och en massa smygreklam!)
Dj Francisco rockar fett! Aa, du fixade kvällen trots att det var till Pierres låtönskningar vi dansade till!!

Ja, det var lördan det. Innan vi avsluta kvällen så var det meningen att vi skulle kika till innebandy.festen som zelge fans (om jag inte har helt fel) hade annordnat. Men vi råka åka till en irakierfest hehe. Kul att idsala hann springa in i lokalen å allt! Extra kul var att irakierna såg på oss att vi hamnat fel och sa det! Hehe.

Nej, nu har jag skrivit det här inlägget två gånger eftersom nätet så lägligt försvann just då jag skulle publicera. Sitter nämligen på tåget ner mot jönkan!
Orkar jag så skriver jag om söndan senare ikväll. PUSS

i lördags var idsala och hennes kompis ute och dansade.


jag har varit upptagen med att ha en bra helg


faktiskt.
återkommer imorgon.

K Ä R L EK.



Keep on, keep on shining.





Ooo, Alla hjärtansdag idag.
Mysigt att det är så fint väder ute!
Jag tänker inte sluta om mina träningsvärk..det gör mer, smärtsamt ont nu. Men jag tänker inte låta detta stoppa mig. Ikväll känner jag för att köra en all innare. Faktiskt.

Vi var nere på stan, iskallt med ändå så underbart fin sol. Pappa har någon gammal vän till honom hos oss idag över lunch. Pannkaksfrukost och braklunch. Jag klagar inte. Den här mannen verkar vara hur snäll som helst i alla fall, verkligen genomtrevlig. Fabbe och Sina ligger och sover bakom mig. Bara för att jag sa att jag ville sova, då la dem sig före mig. På min säng.
Såjävlatypisktsmåsyskon.
Jag ska ta och lägga mig i deras rum, där mormor också ligger och sover hehe. Sen ska jag nog till Idsala för en kaffe. BAra för att störa henne hehe

Puss.


home sweet home

Nu är jag hemma, trött som få och om möjligt, med mer träningsvärk. Enligt syrran så är det allra värst då det gått 48timmar efter träningspasset. Great!

Vi åkte hem till kusin och hans fruga, direkt. Tjejerna + idsalas både bröder kom och plocka upp mig. Lyx eller lyx?
Det är Bambis födelsdag idaaag. Yaaaaai. Så vi fick äta lite tårta å så haha

Kom hem. Prata lite med päronen. Fick träningstips av pappa. Sen åkte jag och han för att hämta syrran från en nattturnering. Ni som inte vet så har vi världens minsta parkeringar i vårt garage. Och grannbilen var på plats, så det är nästintill omöjligt att parkera där. Så fort vi kom in säger pappa
- Okej, visa hur duktig du är!
- Men jaaa, jag kaan. I alla fall när fabbe är med mig
(min ENDA svaghet är att kunna backa och veta åt vilket håll jag ska ratta samtidigt!)
Jag testade två gånger innan han sa
- Snälla låt mig? Jag ska BACKA in den.
- Men ååååå..jag har ju fixat den nuu. Det är ju fusk!
- Nej, men jag ska BACKA in den.
Alltså, hans min när han backade in den var priceless. Så stolt över sig själv haha

Herregud, klockan är mycket. Ska ta och packa upp det sista och lägga mig!

Jag ska bara...

Godnatt!

i´m lovin' it


Jag sitter på bussen nu.
Den switchar tempraturen om vartannat. När jag steg på vad de varmt som ett bastu och jag trodde att mina händer skulle explodera av värmen. Jag halvsov igenom två låtar. Sen vaknade jag och skrev rent mina anteckningar från gårdagens lektion, sen skrev jag tre a4sidor med bara tankar på hur fort saker och ting går. Eller, jag skulle skirva om något annat men det kom fram till att saker och ting faktiskt går väldigt fort. Tänk efter vad du fått reda på och gjort under dessa 7veckor på det nya året? Om du hade skrivit ett brev till dig innan nyår, som du sen skulle öppna igen ett år senare...men inte lyckats skriva det brevet och sen sätter dig ner för att göra det nu. Fatta vad grejer som redan har hänt på det nya året som du inte hade någon aning om strax innan nyår!

Oh well. Sidospår. Eller egentligen inte, bloggandet är egentligen mest för att reflektera över sånt. Synd att jag inte gör det oftare.
Anywaaay. Lektionen idag var faktiskt inte såå tråkig som jag trott. Kanske för att jag fyllde ännu ett a4 papper med små teckningar. Jag är ganska kreativ av mig på senaste, har jag märkt. Sen så retades jag ganska mycket med H i klassen. Egentligen är det alltid han som retas och ska vara rapp käften, men idag vann jag! HA! Men vi ska gifta oss, visste ni det?

Lektionen handlade om episerver som är ett verktyg för publicering på webben. Låter överkul eller hur? Not. Men det var som sagt roligare än jag trott. Och under lektionen slog det mig att jag faktiskt har publicerat på webben innan. Både på praktiken och hunder hela sommaren. Halva inne gott folk.

Idag skrattade jag och nicole
hela morgonen åt att jag kallat henne kyckling och gjort "kwak kvak" ljud och rykt på axlarna. Detta skrattade vi åt. Jag kudne inte lyfta armana för att jag göra sådär, som man gör när manhärmar kycklingarna - pga träningsvärken. Haha ja ja..

Snart är jag hemma. YAaaaaaaaaai mamma ringde och sa att hon gjort tabbole GAH favorite. Just det. Vi har pratat en massa enegelska på lektionen idag. Haha..utbytesstudenterna dras åt mig jag lovar på allt. Av alla i klassen så skulle självlart en utbytesstudent fråga mig om han verkligen var på rätt föreläsning. Yeah you are.

Nu ska jag sluta sluta. Jag öppnade bloggen enbart för att skriva att jag sitter på bussen nu. Och just det, vad hände med berättelsen om tempraturen på bussen? Jag fryser ihjäl nu.
Kisses.


TGIF





FREDAG! Hur skönt som helst. Speciellt då jag vet att jag är hemma i Södertälje ikväll!
Det är jättekonstigt, för jag har knappt tänkt på att jag ska hem. Jag vaknade imorse och efter en halvtimmas segande i sängen slog det mig "ahaa..är det fredag idag? jaha.." lite så.

Jag vet att ni sitter och är förvantansfulla och vill veta om jag dör träningsvärks döden! (Eller inte)
Och...aa jag gör nog det. Det är inte lika illa som jag trott, jag KAN lyfta upp ett glas vatten och dricka det (kunde det inte igår kväll) och jag hoppas kunna gå ner för trappor också. Men med tanke på hur mycket tid jag la på stretchingen igår så borde jag egentligen inte känna något. Men så är man ju lika tränad som en 71åring!

Nu ska jag brygga mig lite kaffe och äta frukost. Puss

Ps: vi har redan börjat helgen genom att spela ashög trance musik i hela lägenheten.


body pump is the shit!

aaaah, vilket pass! min kropp värker så mycket just så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Jag darrade mig igenom passet, så svag är jag. H e r r e g u d!
Jag tänkte mest på att jag förr (under gymnasietiden) alltid hade maxtyngd på stången, idag hade jag minst möjliga tyngd och jag höll på att svimma av utmattning. Gaahh. Men jag ska dit nästa vecka igen!! Hehe

Jag kom hem och stretcha ännu mer. Sen duscha jag blixtsnabbt för att jag trodde att jag skulle träffa Samora och Gabriella, men så blev inte fallet. Jag satte mig hemma och åt och lyssnade på Nicole. Hon är ute och festar just nu. De stormade lägenheten för en halvtimma sen, hon och hennes kompisar. Haha. Mellanfest här? Javisst.
Men nu är det lugnt. Och nu ska jag nog ta och lägga mig. Ja, redan nu faktiskt!

Ps: jag har köpt en bussbiljett hem imorgon. tågbiljetterna vad slut :-(

Update:
jag upptäckte precis att kim + två andra klasskompisar till nicole slängt sina jackor här så att de slipper garderoben ute. efterfest hos oss? tydligen!

Jag däremot ska fortfarande försöka sova. Puss och godnatt!

eftermiddagen

Tjoho! Jag började på den där uppgiften, efter att ha funderat i typ...en halvtimma hur den egentligen skulle göras. För att sen upptäcka att jag gjort helt fel.

Men jag fick riktigt goda besked av moster idag som ringde mig under just den tidne då jag funderade som mest huur uppgiften ska göras!

Har ätit en skål med nudlar. Hinner och kan inte äta min sallad nu. Ska förhoppningsvis på ett pass nu om en halvtimma och jag vill helst inte spy ut maten. Bodypump allså. Hon som jobba på stället sa att HON hade träningsvärk i två dagar irad...och hon är rktigt vältränad. Låt oss säga att jag säkerligen kommer att vara sängliggande i två veckor? Hejdå konserten på lördag?

Nu ska jag tvätta bort smink och byta kläder. Puss


in das school

Vi har egentligen slutat. Eller egentligen inte. Men alla har typ gått hem. Vi har fått en uppgift som vi kan jobba med hemifrån och jag vill få den klar så fort som möjligt så att jag slipper göra den i Södertälje.

Och uppgiften är...


... T R Å K I I I I I G!

Död åt latheten.


gårdagens "hollywood:entourage"fest

Halloj!

Jag har precis gluffsat i mig frukost, så hungrig som jag var!! Ska snart upp för att klä på mig å så..en eftermiddag full med föreläsningar väntar. "24timmars webben" vet inte riktigt hur fantastiskt spännande det låter, för det gör verkligen inte det.

Ja, vi var ute igår. Jag har aaldrig varit så trött inför en fest som jag var igår! Men jag har också aldrig varit klar i tid så som jag var igår, yei. Vi gick till förfesten där det bara hade kommit tjejer..å jag som hatar tjejer. Men så länge de är nyktra så är det ändå ganska Ok. Vi satt och hade det trevligt, prata och lärde känna varandra. Sen kom killarna och det hela blev lite roligare. Jag och Nicole gick ifrån för att träffa K som hade biljetter nere på Kåren. Det var SVINKALLT. Det blåste in i helvette så mycket. Dessutom ligger kåren precis i utkanten av vättern (avståndet hem till oss från vättern är äändå..typ, 50 m hehe) vi typ..flög. I Ballerinas (med strumbyxor) och korta klänningar (utan någon kofta, men med jacka) K A L L T som sagt.

Biljetterna fick vi inte så vi gick ner dit i onödan. Påväg hem träffade vi Patricia som ville skjutsa oss till stället som festen var på. Hahahha..alltså, fester ligger på gatan brevid oss. Hahahahah det var så kuuul.

Själva festen var Ok faktiskt! Mycket mer folk än väntat. Men vid den här tiden hade tjejerna börja bli ganska så fulla och det var inte bara en, eller två eller fem kommentarer man fick. Dessutom tvinga en tjej mig att ge mitt nummer till henne. Så när jag stog och dansa med Patricia (som inte tillhör kategorin jobbig-onykter-tjej) och"I kissed a girl" låten kom så var det bara att fly fältet. In på toan med dig!!
Ääääääärligt alltså. Jag tycker synd om alla killar.
Och det doftar inte så gott när man är nykter på ett uteställe. Och att gå ut nykter en kväll får en att vilja vara nykter i resten av sitt liv. Vid halv två trippade jag och Nicole hem på de svinhala gatorna. Vi trippa som möss i vara high heels.

OJ jag börjar om en halvtimma. Måste springa. PUSS

dagens middag

Tja!

RIset kokar och fisken värms upp. Eller, den tillagas. Snart är det middag, yammi. Nicole lura mig att vi skulle ha förfest här så jag städa hela lägenheten, så kommer hon hem och säger att vi inte ska vara här. Lagom glad! Jag är så trööööhöött, vill bara lägga mig i min säng istället för en utekväll. Tur att det blir nyktert ikväll, imorgon är det skola igen!

And off I go.

What a lovely day!

Nu är jag hemma från skulän! Idag kollade jag på klockan när jag gick hemifrån, 08.23. 08.30 prick var jag i skolan, så sju minuter tar det!(Och då gick jag inte så fort, har skavsår!) Men när jag kom fram så visade det sig att vår lärare har ändrat tid, i g e n. Så vi fick sitta och ha en mysig morgonstund i skolan innan vi började dan.

Två rätt så intressanta föreläsare (gästföreläsare) men jag var tvungen att sitta och rita för att inte somna. Märker att jag koncetrerar mig mycket bättre då. Mitt a4 papper blev så överfullt med mönster och små teckningar så att jag kan rama in den. Nästan så snyggt!

Kom hem och fick lite spaghetti med köttfärssås som Nicole har fixat. Jag blir stolt som en mamma, Nicole lagar mat..snyyft. Hehe jag sa att hon jättegärna fårt fortsätta laga mat till mig ;-)

Under dagen har jag kännt hur träningsvärken har börjat komma. Men idag ska jag ner för å köra lite till. Sen ska jag hem, laga middag, duscha, klä på mig och dress up. Vi ska nämligen ut ikväll. Ingenitng som jag känner för egentligen men jag måste nästan. Dessutom så får jag ha på mig min rosa klänning idag, yaaai.

Time to go! Kisses.


min första dag på

Kaffet har precis bryggt klar. Snart så.
Det blev inte så mycket bloggande under dagen. Det gick superbra att köpa skor! Hitta första bästa typ. Vita och babyblåa. Sen när vi gick till gymmet däremot blev det problem, exakt som jag trodde. De skriver bara på ettårskontrakt och jag kommer ju inte att bo här i ett helt år, dessutom har jag tre månader som ska frysas och kunna användas efter detta år. Vi försökte med en massa knep, kollade igenom kontraktet för att hitta något hål som vi kan smyga ut ifrån. Men det löste sig, inte till 100 men det kommer säkert att gå bra!

Det första vi gjorde var att värma upp lite, jag sprang till och med haha
Sen gick jag mest och testade maskinerna, de som jag kännde igen vill inte börja innan jag fått en tid med en personlig tränare. Gick hem och åt nudlar. Och skakade och skakade, av kyla. La mig en stund och vila. Gick upp och fixa lite grejer och sen var det dags för mitt första aerobicspass.

H e r r e g u d. Vad jag är katastrofaaal! JAg hängde inte med nåååååånstans. Stog mest där som ett fån och kännde mg som en Idsala. Jag vill minnas the days då jag mamma, sibar och moster åkte iväg på aerobica två ggr/veckan! Då kunde jag hela passet utantill, typ. Oh the glory days..
Jag ska testa lite annat innan jag vågar mig på ett sånt pass igen.

På kvällen blev det middag och framåt halv nio.halv tio tiden så ville jag sova(I know!) men Nicole ville kolla å The notebook (dagboken) för typ tredje gången den här veckan. Så vi gjorde det. Och så fick vi ögonen helt uppsvullna innan sömn.
Nu MÅSTE jag äta frukost. JAg börjar om 30min! PUSS

(Vi får se om det går att publicera, bloggen har nämligen jävlats med mig)


wish me luck

Nu är träningskläder på! Min nya träningstsirt som jag köpte då jag var hemma, är spårlöst borta. Så nu har jag på mig en tshirt som jag fått av blodcentralen, det är en nalle minus en arm och en text där det står "Thats why shirt happens" funny, right?

Nu ska jag springa ner på stan och hitta skor. Tänk ifall jag inte hittar några bra? Och sen ska vi till gymmet, här på samma gata. Tänk ifall de inte låter mig köpa ett kort? För man måste nämligen knyta upp sig på ett år, och jag ska inte bo här i ett helt år. Dessutom ska jag försöka få kortet fryst under sommaren. Känns som att jag kan göra annat för de 1300kr som det kommer att kosta under sommaren!

Nej, nu är det dags! Och som jag sa till Nicole igår, som hota mig och ashur att resultaten ska visas inom en månad.
- PFF du kommer att se resultat redan imorgon! Jag kommer att ligga kvar i sängen som en sten, helt orörbar av träningsvärk!

TJARÅ!

today is the day

igårkväll, efter att ha varit i skolan så gick vi ner på stan för en fika. eller stan å stan..vi höll oss på den västra sidan. men ja, vi fikade och sen åkte patricia och gabriella hem. Jag samora och ashur kom upp till mig för att samora skulle hämta lite grejer som hon hade lämnat kvar här. men sen helt plötsligt så kom natha upp, hon har aldrig varit här förut! och vi alla var hungriga så jag slängde ihop en pasta med sås till. smakade köttfärssås och dög! det var tyyp det enda matiga jag hade hemma.

vid halv tio så skulle de åka iväg och de lyckades övertala mig till att följa med och sova över hos samora. så jag gjorde det. först släppte vi av ashur och åkte mot mitt all time favorite, råslätt. spy.
innanjag gick upp till samora så passade jag på att träffa min riktiga all time favorite, nathas mamma! Och huden donna! SOM FAKTISKT KÄNNDE IGEN MIG! Det ni! Det har gått mer än en åt jag träffade hunden. Yaaai. Vi tog en liten promenad och så gick jag upp till samora.

Vi la oss vid halv två tiden skulle jag gissa, gick upp vid 8-8.30 för att käka frukost med natha. gissa om jag var trött? men jag tänker inte lägga mig igen! snart ska jag ner på stan för att köpa mig ett par idrottsskor och sen så ska jag möta ashur (+två av hans kompisar som spelar i samma lag som honom ska tydligen också med...) för att TRÄNA! taggad till max. i snart tre år har jag sagt att jag ska börja träna! hahaha. det är aldrig försent, right?
eller jo, ganska så försent. men aaja!

fast jag kanske ska ta och vila ögonen lite, trots allt..:-)


första lektion i photoshop

FÖRE:


Okej, det gick inte så bra. Jag har retuscherat denna charmiga man och gjort honom relativt rynkfri. Bara sådär, lagom lite. Inte så att man såg att han var photoshopad. Men jag vet inte riktigt hur jag ska omvandla en sån fil eller vad jag ska omvandla den till så ni får hålla tillgodo tills dess att jag lärt mig, för jag vill visa upp det jag gör under den här kursen!
Nu ska jag ut i det friska vädret! Tyvärr höll inte våren utan det har snöat massvis under tiden jag har suttit här i skolan.
Kisses.

this is your future

Ilham, det här är din framtid:


in das school

Hej å hå
sitter i skolan och kollar på kurserna från digital foto genom nätet. synd bara att jag inte kollade in dem hemma innan jag kom hit. för veckans två lektioner är mer att sitta och lyssna och då behöver man ingen photoshop-vilket är anledningen till att jag måste ta mig skolan för att kolla på dessa klipp.
när jag kollat 10 minuter in i det första så loggades jag ut eftersom jag inte rört vid tangentbordet och/eller musen. Så nu måste jag börja om. alltid kul, alltid. 80 minuter kvar.

hejdå

i´m lovin' it

Jag har varit vaken i ett par timmar och ska snart bege mig mot skolan. Det är en sån härlig vårkänsla ute idag, så det är helt sjukt! Ska man ha premiär för skinnjackan? Njaa, lite för kallt är det nog. Inte för att jag har långt till skolan...ska nog bara vänta med det i ett par dagar till.

Om fem dagar ska jag ÄNTLIGEN få se Johnossi igen. Ååååååh, helt överlycklig. Om fyra dagar är jag hemma i Södertälje, igen.

 
gah.


En dålig och en bra nyhet

Ja, det är det jag har med mig i detta inlägg. Förutom det tråkiga där jag berättar vad jag gjort, gör och ska göra.

Pratade med Idsala innan som berättade att det är en fest planerad på lördag, å jag som tänkt att göra något helt annat efter konserten! Men jag kikade till schemat för att säkra att ingenting har förändrats, eftersom de ändrar oftare än de byter underkläder.
OCH det har de självklart! Så istället för att åka hem på torsdag så gör jag det på fredag. Det var den dåliga nyheten.
Den braigare nyheten är att min nästa lektion veckan efter inte är förrns på onsdagen! OM de nu inte lägger till någon lektion eller så.

Vad har kvällen erbjudit då? Godis, dator och tv. Vi kollade på Zohan filmen - har du sett den Idsala?
Ilham, har du sett Zohan-filmen? Hur var utgången och skidresan förresten?

För lite mer än ett år sen (2/2):


God natt gott folk!


på tal om ingenting liksom

Hej
igen.

Jag har precis ätit en megastor tallrik med spaghetti och tikka masala sås. Det var inte så gott, men det gick ner.
Nu har äntligen grannen varit och hämtat sin laddare så jag slipper tänka mer på deet och snart får jag ett samtal av samora för att veta om hon ska jobba över eller inte. Om inte så kommer hon hit så vi kan hänga lite. Hoppas att hon är lite godissugen, för det är jag. Ont i örat har jag också, tänk om det är en öroninflammation? Jag har haft den en gång tidigare, och det är inte så mysigt kan jag tillägga.

Yeah. That´s it I think. Jag vet själv inte varför jag skriver på engelska...kanske för att vi under ölleken igår hade i regel att prata engelska hela tiden. Och att det fanns en utbytesstudent på festen i fredags som insisterade på att prata med mig hela kvällen. Jobbigt läge.

Puss!

GAH! Vååååååren



Ååååhåhåå det pirrar i hela magen! Klockan är snart tre och solen gassar pååå..jag SER den blåa himlen till och med. Inte molnfritt men så blååå..och SÅ SOLIGT!

Igår kväll när vi åkte hem från festen så snöade det jättemycket, snöflingorna var som fina bomulstussar! Och idag är det vår. YAI. Eller ett första tecken på att våren är påväg i alla fall.

Gick upp vid 13 idag. Gjorde lite pannkakor och nu sitter jag mest här och degar. Ska gå över med mobilladdaren till grannen först som jag lånat. Eftersom Nicoles systser snodde min fungerande laddare och lämnade hennes ofungerande här, då hon var här i förra veckan. Han skulle ha fått den igår till och med, men jag var inte hemma! Sen så ska jag nog gå ut en sväng, bara för att få lite suul. Annars så har jag inga speciella planer än att kanske dammsuga lite å så!

Vem vill ha some panncakes with icecream and strawberry jam? Kan ingen komma på besök till mig snart? Hello! Jag är ensam hemma näst-nästa helg, feel free to come people.

Peace.


Ett riktigt jävla långt inlägg

Heeej
Nu är jag äntligen hemma!
Festen igår var väldigt trevlig, jättemysigt att få träffa alla igen. Har inte sett dem sen i början på december ju! Och då har vi ändå umgåtts ganska mycket under hösten..
I alla fall, alla gick ut medans jag och Nicole gick hemåt. Ingen av oss kände för en utekväll.

Jag sov väldigt djupt men också väldigt konstigt. Jag drömde om vatten, som man oftast gör efter ett par öl (och det var verkligen ETT par, alltså 2 st...men ganska så starka...) sen drömde jag att jag vaknar upp och tänker på den drömmen. Sen hittar jag en flaska vatten i rummet (fortf i drömmen) och tänker.."aaaah vad gott. en hel flaska rumstemprerat vatten!!" och så klunkar och klunkar och klunkar jag i mig det. Jag blev aldrig mätt. Hur gott är inte det?

Sen vakna jag till lite då och då av Nicole som inte kunde vara tyst. Sen ringde min mobil och Samora tvinga mig upp för å göra pannkakor. Visst låter jag som hennes bitch när jag skriver så?
Hon berättade nämligen igår kväll att hennes syster var här på besök, så jag bjöd över henne på pannkakor medans samora skulle jobba. Visste bara inte att hon tog det på allvar. Haha
MEEN det kom ut fel. Men i alla fall.

Jag hade tydligen också drömt om att jag hade sovit till 2 på dagen så jag vred och vände på mig ganska länge innan jag till slut reste mig upp, utan att förstå hur jag kunde vara så trött efter 13 timmars sömn?!
Kollar på klockan och ser att hon bara är halv tio. Just då var inte Samora min favoritperson kan jag meddela er! Men jag gick i alla flal ner till hemköp och efter många om och men så hittade Sara(Samoras syster) rätt...det här är alltså en tjej som är uppväxt i jkpg!

Jag började fixa pannkakorna och ringde runt för å bjuda hem fler. Det var bara marija som kunde. Så vi åt. Ååå..nu vill ja äta det igen! Pannkakor med glass och jordgubbsylt med juice och hett kaffe. Yammi.

När vi ätit frukost åkte vi till ÖoB för att snabbt åka vidare till Ikea. Men där lämnade jag marija och gick till Samora som jobbade på coop. Där fanns även Sara och Samoras mamma och bror. Vi åkte till systemet innan vi åkte hem till dem för att fixa lunchen. JAG fixade lunchen. Och, okej..Samoras mamma OCKSÅ haha

Sen sprang vi blixtsnabbt ner där Samoras arbetskollega väntade på oss. Vi skulle nämligen åka hem till honom för en kväll med massa öllekar. Det började väldigt bra..och allting var mycket roligt. Tills det var min tur att slå tärningen.
Jag vill poängtera här att jag var den enda som inte kände människorna där. Det var alltså jag, Samora, Sara, Amanda + 5 män som var där till en början.
Jag slår tärningen och hamnar på "Orgierutan - drick en hel öl eller kyss alla av motsatt kön" TRODDE jag att det stog. SÅ jag hällde i mig ölen fort som fan. Men jag märkte att tjoande inte slutade..och så märkte jag att de hejjade på. Jag är ju klar? NEJ det stog tydligen ett "OCH" istället för "ELLER". Men Samora var snabb med att ändra om reglerna så jag slapp gå runt och kyssa män som jag aldrig träffat innan och som en del av dem hade en ålder som var högre en pappas!
Men varsin puss på kinden fick de allt. Och det blev de glada för. Tur bara att det var början av kvällen...för sen urartade allt kändes det som. Inget, sådär..äckligt eller så. Bara jobbigt.

Men nu är jag hemma i alla fall. SÅ skönt. Tog en skrubbdusch och ska snrt lägga mig. Är helt slut. Förlåt för tråkigt skrivande...inte för att jag skriver så mkt roligare i vanliga fall. Men ändå. Långt inlägg blev det också, för att kompensera för gårdagen och idag.

Hahaha värsta catfighten här utanför! Nicole hade precis lagt sig å då hörde vi hur nån tjej skrev och höll på. Efter ett tag gick vi båda upp för å kolla. Och vi hejjade på, hon från sovrummet och jag från köket. Det var  riktigt nära att en kille skulle slå en tjej, han tog av sig jackan och slängde den på skyltfönstret bakom så det lät värst mycket och gick emot tjejen..som en värsta tuffing. Men sen gick en kille emellan och han mesa. Tjejen i sin tur ramla kanske 20 ggr under dessa fem min. HAhahah

Aja, nu orkar jag nte skriva mer. Ilham kaxar sig på msn så jag ska bara sätta dit henne på plats och sen sova gott. Imorgon ska jag sooooftilera maxis. Och så ska jag sitta och sakna! :-(

Nattiii.

bildbevis på misslyckad bakning

Jag har bakat. Kladdkaka.
Om jag säger det såhär...det gick inte alls lika smärtfritt som sist. Och dessutom blev inte resultatet hälften så gott. Men den går att äta.
Vi ska ta med oss kakan till kalasen som vi ska på senare.

Jag började med att smälta smör och choklad i en skål som i sin tur låg i en kastrull, you know? Vaaaad händer?!
JO hela skålen ramlar i kastrullen och den fylls med vatten och jag får panik och försöker skrika upp skålen ur vattnet...men det gick ju...mindre bra!

ÄH lika bra å fixa eller hur!? Jag smälter smör och choklad..allting går bra, det smällter..inte heeelt smärtfritt, men det går. Jag tar upp skålen för att hälla i smörochchoklad smeten i sockerochägg smeten. Vad händer då, då? JO jag TAPPAR chokladsmeten i ägg och socker smeten så aaaallting skvätter överallt. Jag dööör. Men jag gav inte upp så jag försökte fixa en kaka.





Lägg märke till skålen I den andra skålen. Gosh!

Och seeen kom det roliga med att baka!!!!


Som ni ser så behöver jag ganska så mycket smink, så nu ska det sminkas för snart är det partypary.

Vad gör ni ikväll förresten?
Puss

Klar för dagen

Nu har jag kikat klart på photoshop.
Jag skrev till och med ett brev till er i programmet som jag tänkte publicera här istället för att skriva som vanligt. Visst vore det lite kul? Lite såhär, utanför lådan ;-)

Jag ska bara lyssna klart på Foo fighters - my hero LIVE sen så ska jag springa hem och äta något, tvätta, baka och slappa. Sen så är det som sagt fest på kvällen. Men jag ska inte vidare ut. Jag går nog hem! Vet inte ens om det är tanken att vi ska ut eller om det är en hemmafest hela natten lång...time will tell!

Kisses.

Ps: det är fredagseftermiddag. så jag är typ...ensam i skolan!

you'll find my footsprints in the sand

Igår kväll och imorses så har jag suttit och läst gamla inlägg på min blogg. Jag läste augustimånads inlägg, jag skrev så mycket roligare då! Och fler bilder hade jag också. Och jag blev helt förstörd när jag läste inlägget från då vi var i bulgarien...vill ha soool å baaad! Och så tänkte jag på hur jag kunde ha sån otur och bli SÅ sjuk under just de varmaste dagarna.

Sitter i skolan nu i alla fall och ska snart kolla på photoshop lektionerna. Ikväll är det fest! Var längesen jag var och festade med studenter faktiskt, ska bli riktigt kul!

Maria sitter också här med i datasalen och hon visade mig videon till Leona Lewis låt footprints in the sand. Aahhh..kolla på den om ni vill få gåshud! Jag däremot har lyssnat sönder hennes "Run"...fast hennes å hennes är den väl inte. Snow patrols har gjort den innan!


I promise you, I'm always there. When your heart is filled with sadness and despair, I'll carry you when you need a friend.


i party with my pain! ..and candy

Här sitter jag i...oj, jag ljuger, jag ligger i min säng och softilerar. Om en vecka är jag back in town i Södertälje! Jag ska försöka att övertala Samora att åka upp med mig:-D

Fan, hemköp är dyrt. Det slog mig lika hårt som det gjorde första veckan här. Annars så har jag inte tänkt på det så mycket, hört folks snack och så men inte brytt mig. Men herregud, jag köpte två färdiga soppor. En som bara skulle värmas upp och en i pulverform som man ska blanda med vatten och mjöl. Sen köpte jag favoriten, Eldorados tortillas chilichips.
Vad gick detta kalas på tre varor? 60 kr. För soppar? ÄÄäääärligt alltså.
Jag har bara ätit en soppa idag..tänkte ta den andra till middagen men mitt godissug slog till så jag var tvungen att handla en godispåse för 50 kr! Nu ligger jag mest här och mår lite illa. Allt är självklart inte slut men ändå.

Imorgon är jag som sagt ledig. Men riktigt ledig är man aldrig som student. Ska försöka ta mig till skolan så tidigt som möjligt!

Asså HHAHAHAHA ääärligt...nicole ligger i sin säng, heeelt svettig efter ett spinningspass, och äter då hon plötsligt..out of the blue säger
"Asså fanidag när jag spinnade så pruttade jag. Killen brevid kollade lite konstigt på mig...hon dog säkert!"
"HAHAHAHAHAHA du e så stöööörd!! Och hur faaan kan du ligga i sängen helt svettig och dessutom äta tonfisk??!"
"Hahaha! Plus att jag pruttade nyss också!"

Ääärligt haha

Ooooooohohooho jag har precis beskrivit min kärlek till johnossi för nicole nu och tvingat henne spela upp lite. jag kan inte sitta still! hög på socker och musik! YAH! PUss


schoolday

Oj oj oj vad klockan är mycket.
Kom till skolan och hade lektion. Trodde ni att jag kunde sova igår? EH NEJ. Jag låg kvar i sängen till typ 2. Till slut spärrade jag upp ögonen och bara stirra på taket. Tråka ut mig själv så pass att jag skulle somna. Och det gick ju.
Bara det att jag vakna upp helt dödstrött.

Första delen av lektionen så satte jag mig allra allra längst fram i föreläsningssalen, helt ensam, för att kunna koncetrera mig. Bara det att jag borde tänkt tvärtom - längst bak så föreläsaren inte ser hur mycket du gäspar eller drar i dina ögonlock så att de inte skulle limmas ihop av sömnbrist!

Sen fick vi rast och jag köpte kaffe. Och då satte jag mig vid alla andra och kunde inte koncetrera mig så mycket. Utan vi störde varandra, pratade, löste korsord och så. Men vi är en mysig klass helt enkelt.
Det som stör mig allra mest är det här var en väldigt onödig lektion. Vi har powerpointen på nätet och lärarn sa inte så mycket mer än det som stog på slidesen. Skiiitabra.

Något annat som är skiitabra, fast på riktigt är att jag heelt och hållet har mixat ihop systemkamera-workshopen. Så jag har inte missat något! Tuuuuuuuuuuuuur eller huur?

Nej,  nu ska jag vandra runt på hemköp och kolla om jag kan köpa mig något till min assena lunch. Puss


nu är jag framme

TJO!

nu ligger jag i min säng och softilerar.
imorgon börjar jag 9. 9! men jag har ju resten av dagen "fri"...eh. har massor att göra. bland annat veckans två lektioner i photoshop. men det är iofs kul. idag såg jag att jag missat en lektion som jag heeeelt glömt bort!! det är ingen lektion så, utan att tillfälle att lära sig använda systemkamera! jävlaskitjävlaskiiit. jag har inte använt en sån sen första ring! så jääävla klumpigt.

nu har jag iaf ätit en massa kinagodis i brist på riktigt godis. det är heeelt stört det där. jag har världens sug på godis här i jkpg! i södertälje blev jag sugen en endaste gång. här är jag det hela hela tiden!!


IDSALA din fjant! seriöst, palla smsa med sig själv! sms nr 1 "Heeeeej är du vaken? om inte, VAKNA! ska vi ses idag? om inte så ska jag sova:-)" sms nr 2 "Ajuuste du har inte din mobil. din tönt" sms nr 3 "bla bla fråga fråga..meningslöst sms bla bla" sms nr 4: "KSSS EMA! jag glömde att du inte har dn mobil, igen!!"

Och sibar, ärligt? 6 missade samtal halv åtta på morgonen? på riktigt? plus 3 samtal från din mammas mobil? plus att du ringer moster och ber henne ringa mig? ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT alltså.

A a jag ville bara skryta lite. synd att min mobil la av 30 januari så jag har missat en massa samtal!
Nu orkar jag inte skryta mer. Ska nog ta och sova. Puss

on the train

tjipp
sitter på tåget som har en massa problem med allt, den åker inte lugnt i svängarna eller nåt..
så jag mår lite illa.

men men. snart får jag frisk luft

världens tråkigaste inlägg

Heheeeej

känns så skönt att solen är uppe en längre tid för varje dag som passerar! Och dessutom så är det mycket varmare nu, förstår bara inte när det snöade och hur det kan ligga kvar när det är så varm?
Okej okej. Det kanske är jag som tar på mig för mycket kläder. För idag var det verkligen en pina att promenera till lina i fetingjacka, kofta, tröja och idsalas skräp-halsduk å hela köret. för varmt blev det!

När ´jag vaknade imorse så hade jag megaont i hela halsen, bröstkorgen och öronen men sen tvingades jag som sagt att promenera till lina hage där vi var bjudna på lunch. efter det åkte vi ner på stan för en fika...efter det åkte vi till ica maxi och handla grejor för att baka fikabröd hemma hos oss! kladdkaka (första gången jag bakar det, faktiskt!) och megachokladbollar. det var gottit.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄääärligt nu känner jag för att kolla på några bilder från bulgarien. det var riktigt riktigt längesen sist! Puss

en snorig måndag

Hehe..gissa vem som är kvar i Södertälje?
Samora lärde mig att man kunde leta efter några speciella sista minuten tågbiljetter, jag har alltid trott att det är automatiskt det där. billigt ju! förstår ni hur många timmar av mitt liv jag spillt på bussresorna eller?

i alla fall. kikade på biljetter till imorgonbitti och såg att ett tåg skulle vara frmme i jkpg 13.01 och jag börjar skolan 13.00 så ja tänkte att har jag liiite tur så har de ändrat schemat så att jag börjar vid 14.
Jag hade inte bara lite tur, utan mycket. Inställd lektion. Har en enda lektion och det är på torsdag. Nästa vecka är det lektioner på onsdag och torsdag, sen är det södertälje som gäller igen!


Jag har snorat på hela dagen. Jag vill inte veta vad baciller det ligger i tröjärmen! förutom det vanliga "är du forfarande här zalga?/är du här igen zalga?/pluggar du och bor du verkligen i jkpg zalga?" fraserna så har jag hört "prosit"
Ok. I wish. Ingen sa prosit. Det var de gamla fraserna as usual. "När bokar du tågbiljetterna zalga?"

Vi har mest legat hemma och degat idag. Jag  och Sibar var nere på stan och promenerade en stund. Jag brände sönder munnen och matstrupen med vårt take away kaffe. Men det var riktigt mysigt att få komma ut i dagsljuset. Sen kom vi hit igen och färga mitt hår.


Haha! Min gudmor var här och fika i förmiddags och det var då Sibar också kom så jag och hon tjaffsade som vanligt. Vi bråkar alltså jämt och ständigt..och stackars gudmor som inte vet att detta är normalt, hon blev lite rädd och trodde att vi blivit ovänner. jag sa: men herregud gudmor, du om någon vet att jag fick döpas i hennes rester!! hahaha
äääääärligt alltså.

ilham jag måste få höra din röst. jag har tappar stinget på att härma dig..jag låter mer som al fadji nu!

nej nu har jag tjattrat för mycket. Pyss.



shuuuuuuk

JO, jag var nog hög på febern igårkväll. Nu, efter att ha snorat och svettats hela natten så är febern borta men förskylningen ett faktum.
Väskan är nästan helt packad och jag har inte hört ett ord av samora om när vi ska åka osv.  jag tar nog mardrömsbussen halv tre. Saken är den att jag inte har någon mobil och det är dit jag får min biljett skickad. Äh, det löser sig.

Jag lyssnar fortfarande på foo fighters. jag bjussar på My hero - live.


Aaah, såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå BRA!!!!!!!!!!
Jag orkar inte att skriva så mycket. Mina ögon kliar. Mina öron kliar. Min hals kliar.
Hehe förra inlägget tappade bort sista biten så jag fick skriva dit det nu innan jag publicerade, allting blev mkt sämre. det va rroligare att skriva när man var hög på febern. men en del jag glömde skriva till var delen om idsala.
hon sov hos oss i helgen och jag skulle skriva att det skulle vara skönt att slippa ha hennes stirrandes på mig å fabbe medans vi sov. hon e väldigt creepy den bruden alltså. skönt att få vakna av sig självt också, slipper man ha henne hoppandes på sig haha

jallabye

Utkast: Jag sitter ...

Jag skrev ett inlägg igårkväll som inte publicerades. Här är den.



Jag sitter hemma i mitt rum i Södertälje
och bara njuter av varje sekund. Fastän jag inte tycker att det är så jobbigt att åka tillbaks, då jag mest har spännande lektioner framför mig, men det är så mycker roligare att bara vara här. Har aldrig tråkigt, det är nästa så att man längtar till att få sitta hemma och kolla på så mycket tv att man blir helt rastlös!

Och dessutom så har jag inte hunnit träffa alla. Bara hängt med de vanliga nötterna, heela tiden. Mina mostrar har kommit hit två dagar irad, även mormor och fabror. Tror ni att jag suttit och socialiserat (haha, kul ord) med dem, så mycket som jag velat?
Nepp.
Mosters man och farbror träffade jag vid porten då jag kom hem och de var påväg hem från oss. Det var en "HEJ HEJ, välkommen tillbaks och "Hejdå-ta-hand-om-dig-glöm-inte-studierna"på en å samma gång". Nej, ska jag komma hit så ska jag vara här ett bra jäkla tag. Längtar så mycket till sommaren att det gör ont!

Jag kommer iofs tillbaks redan om två veckor, till Johnossis konsert. Längtar. Just nu lyssnar jag på
 Foo fighters - hero live och den är helt sanslöst bra. Det går knappt att beskriva, heeelt stört att vi hört dem live.
HELT ----------------------------- så känns det. Exakt så.
Och det slog mig att jag inte hört på den här låten enda sedan i somras, då jag spelade sönder den bland deras andra låtar och, självklart Johnossis låtar. Bra sommaren rent musikalist alltså!! Musik. Ah. Musik är ett kapitel för sig.



   

Vettni? Jag har nog feber. Förskyld är jag i alla fall. Men jag tror att det är såhär man känner sig när man har feber.
Ajuste fan. Jag bloggade inte igår. Vi var ute på Collage (tydligen gamla sthlm kök å bar där jag hade min studentskiva! det har blivit helt sjukt snyggt, förutom deras knäckade bakgård som såg mer ut som soptipp) och sen gick vi vidare till ambassadeur. det var kul. innan utgång åkte vi till samoras syster, sara för lite mat å så.
På collage var det väldigt, väldigt varmt. Och jag sprang ut med väldigt jämna mellanrum. Och under dagen kände jag hur halsen börjat svullna upp och att en förskylnign var på g. Jaaa, jag blev ju knappast frisk efter det!! Hes har jag blivit också.

Jag har ingen aning hur jag ska åka tillbaks imorgon eller när. Allra helst skulle jag vilja att en vänlig människa skulle kunna skjutsa ner mig antingen sent på kvällen eller tidigt imorgon bitti. Det vore ganska bra. Men det blir nog ångest bussen á la 4½timmar.
Innan jag lägger mig vill jag bara gratta Siamak på födelsedagen. STORT grattis, all lycka och styrka till dig vännen!

GODNATT!

RSS 2.0